עבור לתוכן

כרטיס מסך VIVO + כרטיס PVR

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות כרטיס PVR עבור HTPC לצורך הקלטה מהטלויזיה, הקפאת תמונה והמשך הקלטה ברקע בזמן חידוש הצפייה במקביל.

אני מניח שאת הכרטיס PVR אני מחבר לטלויזיה (או לרסיבר) דרך יציאת S-Video.

לכרטיס מסך VIVO גם כן יש יציאת S-Video.

האם ניתן לחבר את יציאת ה-S-Video של הכרטיס מסך לרסיבר במקביל לחיבור יציאת ה-S-Video של הכרטיס PVR, ולמה הוא משמש?

נ.ב.

אני מעוניין לקנות כרטיס PVR של Happauge.

מהם ההבדלים בין הדגמים השונים של Happauge, ואיזה מהם מומלץ לצורך תכונה של Pause והמשך הקלטה ברקע, הקלטה של ערוץ אחד וצפייה בערוץ אחר, והקלטה של שני ערוצים שונים במקביל (WinTV-PVR-150, WinTV-PVR-250, WinTV-PVR-350)?

פורסם

אתה לא תוכל להקליט שני ערוצים במקביל וגם לא תוכל להקליט אחד ולצפות באחר

פורסם
  • מחבר

למה לא?!

אני לא יכול להקליט שני ערוצים דיגיטאליים במקביל, אבל בעיקרון אני יכול להקליט במקביל שני ערוצים אנאלוגיים (דרך שני שקעים של הכבלים בקיר), או ערוץ דיגיטאלי וערוץ אנאלוגי.

אני אוכל גם להקליט שני ערוצים דיגיטאליים במקביל, אם אני אחבר לרסיבר שני ממירים דיגיטאליים.

הנקודה היא שאני לא ממש יודע איך לעשות את זה (מה לחבר למה, ולמה משמש חיבור ה-S-Video של הכרטיס מסך VIVO כאשר יש כרטיס PVR), ואני לא יודע מהם ההבדלים בין הדגמים השונים של Happauge, ואיזה מהם מומלץ.

פורסם

אם אתה רוצה לחבר יותר מממיר אחד זה כבר משהו אחר אבל למה לך לעשות דבר כזה?

תאמין לי כבר יותר זול לקנות את היס מקס או ההוט מג'יק

אם בא לך לנסות אז יס מציעה את היס מקס לשבועים בלי התחייבות ובחינם

פורסם

אני דיי בטוח שכרטיס AIW של ATI יכול לעשות את זה...

פורסם

יכול לעשות מה?

פורסם
  • מחבר

אני מחובר לכבלים לא ללוויין.

אני מתכוון לחבר ממיר אחד (ממיר נוסף אם אני אשיג אחד מיותר).

הכוונה העיקרית שלי היא להקליט במקביל שני ערוצים אנאלוגיים (יש לי ליד הטלויזיה שני שקעים של כבלים), או ערוץ דיגיטאלי וערוץ אנאלוגי (בכבלים אפשר לקלוט ערוצים אנאלוגיים בלי ממיר, בניגוד ללוויין שבו כל הערוצים הם דיגיטאליים).

כרטיסי ה-All in Wonder של ATI הם בעצם כרטיסי VIVO (כמו הכרטיס מסך עליו אני מדבר). בנוסף לכרטיס מסך VIVO, אני רוצה לחבר גם כרטיס PVR שיכול לבצע קידוד של סרטים בזמן אמת על הכרטיס עצמו מבלי להכביד על המעבד.

פורסם

יכול לעשות מה?

להקליט באחד ולראות בשני או להקליט בשניהם. אני דיי בטוח שראיתי בX800GT AIW שני חיבורים לטלויזיה.

פורסם

להקליט באחד ולראות בשני או להקליט בשניהם. אני דיי בטוח שראיתי בX800GT AIW שני חיבורים לטלויזיה.

אין לך מושג על מה אתה מדבר

בישראל זה לא עובד ככה

כל השידורים מוצפנים(מלבד 10,11 ואולי גם 22 אני כבר לא זוכר) וטיונר לא יעזור בגרוש

אני מחובר לכבלים לא ללוויין.

אני מתכוון לחבר ממיר אחד (ממיר נוסף אם אני אשיג אחד מיותר).

הכוונה העיקרית שלי היא להקליט במקביל שני ערוצים אנאלוגיים (יש לי ליד הטלויזיה שני שקעים של כבלים), או ערוץ דיגיטאלי וערוץ אנאלוגי (בכבלים אפשר לקלוט ערוצים אנאלוגיים בלי ממיר, בניגוד ללוויין שבו כל הערוצים הם דיגיטאליים).

באיזורים של מת"ב כן

בתבל לא

פורסם
  • מחבר

אין לך מושג על מה אתה מדבר

בישראל זה לא עובד ככה

כל השידורים מוצפנים(מלבד 10,11 ואולי גם 22 אני כבר לא זוכר) וטיונר לא יעזור בגרוש

ערוצים 3,4,5,6 בכבלים גם כן לא מוצפנים (בנוסף ל-10,11,22 שלא מוצפנים בכבלים).

יכול להיות שיש ערוצים נוספים שלא מוצפנים.

באיזורים של מת"ב כן

בתבל לא

הממיר שלי הוא של ערוצי זהב, ואני יכול לקלוט ערוצים אנאלוגיים גם בלי הממיר.

פורסם

קוראים לזה הייפרבנד ואם אתה מוכן להתפשר על יכולת הקלטה רק ב-5 ערוצים האלה אז אין בעיה

תקנה כרטיס עם טיונר ותהנה

פורסם

בכבלים בכל הארץ כל הערוצים של הממיר האנלוגי לא מוצפנים

שזה כולל את ערוצים 3 4 5 6 11 10 22, כל החדשות האמריקקיות (CNN וחברים) ועוד

סה"כ מה שחסר זה ערוצי הסרטים הנוספים ביפ ערוץ הסדרות החדש וכל השאר גם ככה אף אחד לא רואה

ואם אין לך חבילה עם הערוצים הדיגטליים לא יהיו כמעט ערוצים שלא תקלוט באנלוגי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים