עבור לתוכן

המדריך לבחירת כרטיס גרפי של YNET

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה שכן לפני כמה ימים היה להם מדריך לבחירת מחשב והוא דווקא היה סביר...

זה עם טעויות... לא המון אבל שי לא מעט בכלל...

פורסם

ראיתי את זה בעיתון ידיעות אחרונות בכלכלה תמיד יש מחשבים וזה אז קראתי את זה וצחקתי אבל זה ממש עיצבן אותי צריך לשלוח להם מכתב או משהו....

פורסם

אני מעוניין לדעת דבר אחד-איפה הם קונים 6800GT ב1500 ש"ח אני אקנה עשר ואמכור באלפיים ועדיין אעשה רווח יפה

פורסם

חובבני לחלוטין...

אתם צריכים להבין שזה נועד די לנובים (או למשתמשים מתחילים בשפה יפה  :-X ).

פורסם

אני לא מבין אותם אם הם רוצים כתבה נורמלית במחשבים שיציעו בפורום הזה 450 שקל ויכתבו כמה? 4 5 כתבות? שיבחרו את הטובה ויש להם כתבה מקצועית וטובה...

פורסם

תציע את זה להם נראה איך הם יגיבו לך..

פורסם

כתב שממליץ על ג'יפורס 5xxx בתקציב של 1000 שקל צריך לתלות על עץ גבוה ולסקול באבנים. :bash:

פורסם

כתב שממליץ על ג'יפורס 5xxx בתקציב של 1000 שקל צריך לתלות על עץ גבוה ולסקול באבנים. :bash:

חחחחחחחחחח...... :lol: :lol:

וזה עוד כלום, הם עוד ממליצים על R9800P ועל ATI כמשתלמים ביותר בדור הביניים :screwy:

ואני אומר, לפטר את הכתב/צוות/וואטאבר.

פורסם

נראה שהם ממש אוהבים את את ATI....הם ממש לא מעודכנים...

פורסם

kill.gif
פורסם

^^^^^

גם אופציה

פורסם

משחקים כמו Cry Far או Half Life 2 או 3 Doom, למה רק אצלי המשחק רשם את השם שלו הפוך??? הייתי בטוח שקוראים לו פאר קרי!!

פורסם

אני אומר לכם,היום לנובים דוחפים ג'יפורס 5,וזה בדרך כלל FX 5200 העלוב,ואם כבר נותנים כרטיס מסדרת 6 אז נותנים את ה-6600 הרגיל ולא את ה-6600GT עם הביצועים הכפולים,אף זה די מספק לילדים קטנים שמשחקים עם משחקים ברמה גרפית של 32MB-64MB זה מספיק להם,כיום כל גיימר שמכבד את עצמו מחזיק במחשב שלו לפחות כרטיס ברמה של ה-6800GT ומעלה.ובכרטיס גרפי אני לא חוסך,ואני לא לוקח גירסאות ביינים,קצת מקצצים בהוצאות כל חודש וקונים כרטיס חזק ולא את גירסאת הביינים שלו המוחלשת כמעט בחצי מהביצועים.

פורסם

נכון תבינו שכל הכתבות שעשו בידיעות אחרונות (קראתי את כולם) הם בעיקרון מחשבים לילדים קטנים עד גיל9..(ככה נראה לי)

וכבר מה הילד הזה צריך הוא משחק במשחקים שאפילו כרטיס און בורד יפעיל אותם טוב..

וגם כל ההורים שקוראים את הכתבות האלה לא ישקיעו בכל מקרה בכרטיס מסך 1000 ש"ח.. כי מקסימום בתקציב של המחשב כולל מסך יהיה 4000.

אז מה הם עשו כתבה לא טובה. תבינו גם שקשה להתחיל להסביר לאנשים בכתבה מה טוב ומה לא טוב כאשר הם בקושי יודעים מה כל דבר עושה במחשב ואיך מפעילים אותו.. ובכל מקרה הם יבואו לחנות והמוכר ידחוף להם למחשב כל מה שנשאר לו בחנות במחיר "מיוחד"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים