פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים בזמן האחרון (3 שבועות) יש לי בעיה מוזרה במאוורר של המעבד (מעבד מקורי/הרגיל של אינטל)שאני מדליק תמחשב הוא מתחיל להרעיש כמו טרקטור אבל ממש חפירותושהווינדוס עולה אחרה כמה דקות הוא מפסיק לעשות רעש ועובד רגיל כמו שהוא תמיד עבדבדקתי בתוכנה והוא מסתובב בסטוק במנוחה על 2500-2800RPMוהטמפרטורה של המחשב שלי סבירה יחסית לפרסקוט 48-50 מנוחה52-56 במאמץמישהו מכיר תתופעה?? אולי צריך לשמן אותו??
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים לי היה את זה גם בקירור סטוק,יש לך במקרה ספק ג'נרי? כי לפי מה שאני חושב בהתחלה הוא נותן מתח יתר על המידה ללוח ורק בווינדוס הוא מתייצב.........אם זה לא זה אז יכול להיות צריך לשמן אותו
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים זה כבר ידוע שהמאוורר סטוק של אינטל הוא שדה תעופה ממוזער מבחינת הרעשאת שלי החלפתי כי כבר לא יכולתי לסבול את העליות והירידות שלו (המארז שלי לא היה מאוור טוב והFAN CONTROL היה כל שנייה מעלה RPM ומוריד זה היה מטריף אותי ... היה מגיע ל5000+ RPM )
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר יש לי ספק גנרי (לצערי אין תקציב למשהו איכותי) אבל זה לא נראה לי קשור לזה כי הוא היה עובד לי רגיל כבר כמה חודשים ופתאום לאחרונה הוא התחיל לעשות רעש של טרקטור ואחרה כמה דקות להפסיק מוזר טוב אני כנראה ישמן אותו ונראה מה קורה תודה לעונים ;D
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים יכול להיות שמתי שהמעבד מתאמץ אז גם המאורר מסתובב יותר מהר....גם לי היה דבר כזה שלפעמים הוא היה עושה הרבה רעש ומתי שאני לא נוגע בו אז הוא נרגע כזה...תחליף כבר את הקירור המעפן הזה..
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים כשמפעילים את המחשב, כל המאווררים מסתובבים על מקסימום.אחרי כמה שניות המאוורר של המעבד יורד לרמה רגילה.אצלי הוא מתחיל על סביבות 3600 ויורד ל-1800 כשמגיעים לוינדוס.
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר אני מודע לעניין אבל מה פתאום ב3 שבועות האחרונים הם החליטו להסתובב על המקסימום :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.