עבור לתוכן

איפה אפשר לקנות DVD9? ואיפה ניתן להשיג מדיות DVD-R במחירי סיטונאות?

Featured Replies

פורסם

אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות מדיית DVD dual layer ומצאתי רק בזאפ במחיר של 40 שקל(!!!).

למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות את המדיה הזו במחיר הגיוני? עדיף באיזור חיפה.

ולשאלתי השנייה, איפה אפשר לקנות מדיות DVD-R איכותיות (עדיף silver line או verbatim) במחירי סיטונאות ובכמויות גדולות?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם
  • מחבר

מדיית DL היא פשוט יקרה,אני לא ראיתי יותר זול מ40 שקל.

לגבי DVD-R תקרא פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=135438.0

תודה רבה על התגובה המהירה.

הDL לא אמורות להיות יקרות בהרבה ממדיה DVD רגילה, באיביי לדוגמא מוכרים דיסק ב10 שקל .

וDVD-R אני קונה דיסק של סילבר ליין ב2.4 שקל שזה יוצא לי 180 שקל ל75 דיסקים אבל זה קבוע ולא חד פעמי כמו המבצע באופיס דיפו.

בקיצור אפשר למצוא מדיות איכותיוך ביותר זול מ2.4 לדיסק?

פורסם

DVD 9 יקר ולא כדאי כיום, לגבי DVD-R אני ממליץ באופן חד פעמי על אופיס דיפו, במהלך חצי השנה האחרונה (ויותר) יש להם מבצעים על מדיות VERBATIM, המבצע הנוכחי הוא לקנות 2 חבילות ולקבל את השלישית חינם, אמנם יותר יקר מהסילבר ליין והריטק השונים אך איכותי פי כמה ושווה את התוספת למחיר.

כמובן רק לקנות את אילו שהם "Verbatim DataLife Plus" ושרשום עליהן "Advanced AZO" הן מוצהרות כ X8 ויכולות להיצרב ב X12 ללא ירידה באיכות (בדוק! מניסיון!), עם כל הכבוד לסילבר ליין ולאחרים, אני שפעם הייתי ממליץ בחום על רייטק הולך רק על מדיות איכותיות עם הקוד המתאים שמיוצרות על MCC.

פורסם
  • מחבר

DVD 9 יקר ולא כדאי כיום, לגבי DVD-R אני ממליץ באופן חד פעמי על אופיס דיפו, במהלך חצי השנה האחרונה (ויותר) יש להם מבצעים על מדיות VERBATIM, המבצע הנוכחי הוא לקנות 2 חבילות ולקבל את השלישית חינם, אמנם יותר יקר מהסילבר ליין והריטק השונים אך איכותי פי כמה ושווה את התוספת למחיר.

כמובן רק לקנות את אילו שהם "Verbatim DataLife Plus" ושרשום עליהן "Advanced AZO" הן מוצהרות כ X8 ויכולות להיצרב ב X12 ללא ירידה באיכות (בדוק! מניסיון!), עם כל הכבוד לסילבר ליין ולאחרים, אני שפעם הייתי ממליץ בחום על רייטק הולך רק על מדיות איכותיות עם הקוד המתאים שמיוצרות על MCC.

תודה רבה.

אתה יכול להסביר מה זה "Verbatim DataLife Plu" "Advanced AZO"? ומה זה הקוד המתאים וMCC?

ואני צריך DVD9 עכשיו ולא בעוד חצי שנה ואני לא מוכן בשום אופן לשלם עליו מחיר של 40 שקל (אפשר לחשוב שהדיסק עשוי מזהב..)

פורסם

ולמה לא לקחת את הדיסקים של ורבטים שמוצהרים כ 16X ??

פורסם

תודה רבה.

אתה יכול להסביר מה זה "Verbatim DataLife Plu" "Advanced AZO"? ומה זה הקוד המתאים וMCC?

ואני צריך DVD9 עכשיו ולא בעוד חצי שנה ואני לא מוכן בשום אופן לשלם עליו מחיר של 40 שקל (אפשר לחשוב שהדיסק עשוי מזהב..)

Advanced AZO מדובר בטכנולוגיית ה DYE המשמשת את המדיות הללו,בפשטות זהו החומר הנמצא במדיה ומאפשר כתיבה עליה.

Verbatim DataLife Plus - זהו מיתוג של verbatim, ניתן גם למצוא מדיות שלהם ברמות איכות שונות ושלא יכללו את ה PLUS או ה DATALIFE (לא זוכר בדיוק).

MCC - מיצובישי כימיכל קורפ.

בעולם מדיות הדיוידי יש שתי יצרניות עיקריות (יש עוד כמובן) למדיות איכותיות TY (טייו יונידן) ו MCC כאשר הראשונים מאוד מאוד יקרים, והשניים יקרים פחות ובדרך כלל מייצרים בשביל אחרים.

ציינתי את המידע הזה כי כך תדע איזו מדיה אתה קונה משום שישנן עוד יצרניות המספקות מדיות לוורבטים.

DVD9 - יקר ואין מה לעשות, גם בארה"ב.

תשתמש ב DVDSHRINK (חפש בגוגל), איכות הסרט לא תיפגע באופן שתבחין בו.

ולמה לא לקחת את הדיסקים של ורבטים שמוצהרים כ 16X ??

אין שום סיבה שלא כל עוד אתה יודע שהדיסקים הן באמת של יצרן מעולה כגון MCC.

אבל אני חייב לומר שאני צורב במהירויות X8 X12 ו X16 כאשר לטעמי האיכות ב X12 היא הכי משתלמת והצריבה מספיק קצרה.

רק לשם הגילוי הנאות, אני לא עובד באופיס דיפו ואת רוב המדיות שלי אני קונה בחו"ל, עד היום השתמשתי בחדווה במדיות מתוצרות שונות כשהכי מרשימות היו SONY X8 שמאפשות צריבה ב X16 בסטוק FW, ו TDK X8 שניצרבות באופן מרשים על X12 (לא בסטוק, תודות ל DEE ו LIGGY) וכנ"ל ה VERBATIM המדוברים.

בינוניות- RITEK, בינוניות מינוס - FORTIS והכי גרועות NON BRAND.

פורסם

בעולם מדיות הדיוידי יש שתי יצרניות עיקריות (יש עוד כמובן) למדיות איכותיות TY (טייו יונידן) ו MCC כאשר הראשונים מאוד מאוד יקרים, והשניים יקרים פחות ובדרך כלל מייצרים בשביל אחרים.

אין שום סיבה שלא כל עוד אתה יודע שהדיסקים הן באמת של יצרן מעולה כגון MCC.

השניים יקרים פחות כי בד"כ מייצרים בשבילם והם לא מייצרים בשביל אחרים (כמעט, אלא אם כן מאוד מאוד משתלם להם). הראשונים מייצרים לעצמם בעיקר.

פורסם

אני חושב שיש כאן בלבול קל:

TY מייצרים מדיות לכל מיני חברות (לדוגמא פוג'י וגם ורבטים) ובנוסף לכך יש להם מותג עצמי בשם That's.

MCC מייצרים גם כן לחברות שונות אך בעיקר לורבטים ואין להם מותג עצמי.

פורסם

אני בטוח שיש כאן בלבול.

וורבטים או יותר נכון מיצובישי קגאקו מדיה שייכת ל MCC. אחת מיני חברות רבות כפי שתראה פה:

Verbatim is a subsidiary of Mitsubishi Chemical Media and provides information storage products, computer and imaging consumables, and related accessories, which deliver valuable solutions to customers and end users.

http://www.verbatim-europe.com/index/articles_view.php?article_id=959&lang_id=1&menu1=248

http://www.mcmedia.co.jp/

http://www.m-kagaku.co.jp/english/corporate/dire.html

כושר הייצור של MCC מוגבל והם מקדישים אותו ל HI END כמו DL. את רוב הייצור של המדיות עושה וורבטים היום בחוץ אצל CMC ופרודיסק (ואז יהיה כתוב תוצרת טיוואן?), מוסר באייר (ואז יהיה כתוב תוצרת הודו), חברה סינית שאני לא זוכר את שמה ואחרות. הייצור מתבצע בעזרת ה DYE שלהם תחת פיקוחם ולכן המדיה קוד של כולם הוא MCC למרות שלא יוצרו במפעל שלהם. במקרים מסויימים הם קונים מדיות מ TY אבל אז לפי ידע של TY והקוד לא יהיה MCC. וורבטים מתמחה בשוק הביתי.

TY לעומתה מתמחה בשוק המקצועי, שם היא ממוקדת ושם מירב מאמציה. כמובן, שאם יש ביקוש, במחיר מתאים היא מייצרת גם לאחרים אבל לא להרבה (כמו שאמרת, פוגי וורבטים כדוגמה). יש המון המון מדיות סוג י' המשתמשות במדיה קוד של TY כדי שהצורבים יזהו אותם, אבל אלה לא TY. המותג THAT'S לא ממש מעניין אותם, וכששאלתי את היבואנים הרשמיים שלהם למה אין THAT'S בחנויות או למה אינם מוכרים TY לא ממותג לחנויות, כולל את מנהל השווק באירופה, קיבלתי את התשובה דלעיל.

פורסם

טוב החכמתי מתראד זה..

תודה לך..

פורסם
  • מחבר

עשיתם לי כאב ראש רציני עם כל הMCC והTY :nixweiss: לא הבנתי כלום..בעע

ואני לא מעוניין לצרוב סרט על הDVD9..

פורסם

קח כדור (מומלץ 9 מ"מ).

פורסם

אני בטוח שיש כאן בלבול.

וורבטים או יותר נכון מיצובישי קגאקו מדיה שייכת ל MCC. אחת מיני חברות רבות כפי שתראה פה:

Verbatim is a subsidiary of Mitsubishi Chemical Media and provides information storage products, computer and imaging consumables, and related accessories, which deliver valuable solutions to customers and end users.

http://www.verbatim-europe.com/index/articles_view.php?article_id=959&lang_id=1&menu1=248

http://www.mcmedia.co.jp/

http://www.m-kagaku.co.jp/english/corporate/dire.html

כושר הייצור של MCC מוגבל והם מקדישים אותו ל HI END כמו DL. את רוב הייצור של המדיות עושה וורבטים היום בחוץ אצל CMC ופרודיסק (ואז יהיה כתוב תוצרת טיוואן?), מוסר באייר (ואז יהיה כתוב תוצרת הודו), חברה סינית שאני לא זוכר את שמה ואחרות. הייצור מתבצע בעזרת ה DYE שלהם תחת פיקוחם ולכן המדיה קוד של כולם הוא MCC למרות שלא יוצרו במפעל שלהם. במקרים מסויימים הם קונים מדיות מ TY אבל אז לפי ידע של TY והקוד לא יהיה MCC. וורבטים מתמחה בשוק הביתי.

TY לעומתה מתמחה בשוק המקצועי, שם היא ממוקדת ושם מירב מאמציה. כמובן, שאם יש ביקוש, במחיר מתאים היא מייצרת גם לאחרים אבל לא להרבה (כמו שאמרת, פוגי וורבטים כדוגמה). יש המון המון מדיות סוג י' המשתמשות במדיה קוד של TY כדי שהצורבים יזהו אותם, אבל אלה לא TY. המותג THAT'S לא ממש מעניין אותם, וכששאלתי את היבואנים הרשמיים שלהם למה אין THAT'S בחנויות או למה אינם מוכרים TY לא ממותג לחנויות, כולל את מנהל השווק באירופה, קיבלתי את התשובה דלעיל.

מצויין, גם אני החכמתי (אבל רק בקצת :cool2: בכל זאת אני מעורה בנושא).

מה שכן רציתי לומר שהבילבול נובע עקב הניסיון שלי לפשט את הדברים (שחור ולבן)...

תודה לך,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים