פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים האמת חשבתי שזה אמור להיות Blat... אבל בסוף זה סתם, LOL חחח גם אני חשבתי...
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים מי שראה את הסרט יודע.....זה שם של כנופייה מסרט כלשהו (אני לא יאמר כי מי שלא יודע לא קיים!)יש כאן עוד אחד עם השם של הכנופייה השניה (שמתחרה איתה) Vatos Locosזה גם שם של חברה ב"פיסי 90"
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים thegodx - זה כנוי ישן שהיה לי במישחקי רשת כי היה ממש קשה לארוג אותי זה היה לפני כמה שנים. הכינוי החדש לי כבר איזה חצי שנה זה M.o.D שפירושו: Master of Disaster אל שם של טראק ממש יפה. וזה ניתפס לי בראש לא יודע למה. דרך אגב יש לי קזר מאוד מיוחד לסיסמה שלי (אני לא מתכוון לגלות אותה כמובן) אבל קיבלתי אותה בכיתה א' (לפני 11 שנים) במחשבים של בית הספר לכל תלמיד היה סיסמה משלו ועד עכשיו נישארה לי אותה סיסמה (יש לי זיכרון טוב אאה? )
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אני לא יודע איך זה הגיע אני חושב שראיתי באיזה סרט שם של מישהו היה sting אז אמרתי בוא נוסיף לזה er ונראה מה יוצא וזה מה שיצא וככה מאז ומעולם, אבל לפני זה היה לי כמה ניקים מטומטמים, תקחו לצומת הלב את זה : MenuvaL-!!!!!!!
פורסם 2005 בספטמבר 120 שנים אל תשאלו אותי מה מניע בן אדם לבחור ניק על שם משהו מהקלמר שלו... אבל זה מה שיצא.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים מחבר אל תשאלו אותי מה מניע בן אדם לבחור ניק על שם משהו מהקלמר שלו... אבל זה מה שיצא. אהבתי למרות שאישית אני חסיד של Dogbert ו Catbert
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים היה לבית ספר שלך מחשב כשהיית בכיתה א? מתי זה היה?אמממ...1994...אתה יכול לתאר לעצמך איך נראה היה המחשב.
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים LiorP23, באמת לא היה שום כינוי פנוי אם פחות תווים חסרי כל משמעות אחרי השם שלך?
פורסם 2005 בספטמבר 220 שנים הם לא חסרי משמעות בכללLior זה דיי ברורP האות הראשונה של השם משפחה23 מציין את היום בחודש שבו נולדתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.