פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מכיתה ז או ח יש לי את הכינוי הזה באיי סי.כשחיפשתי אותו פעם באיי סי קיו לא היה אף אחד עם הכינוי הזה.עכשיו יש הרבה. אררררר.
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים פעם זה היה MDKעכשיו זה MasterDKMaster - אני חושב שכולם יודעים מה זה =]D - השם הפרטי שלי DimaK - האות הראשונה של שם המשפחה שלי
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים שיעור אלקטרונקיה- על מסנני תדריםבקיצור המורה אמר Tchebyscheff תוך כדי שבירת שיניםומאז התמכרתי.
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים אחשלי הביא לי תניק הזה.Simon-Si-Nom... ;D[אגב לא אומרים סי נום, אומרי כאילו סאי נום [sAI-NOM]].
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים התחיל דווקא בתור No Hewbrew Support כי משום מה זה תמיד המשפט הראשון שכתבתי ברגע שהתקנתי כל תוכנת מסרים במחשב כי הייתי מתקין אותה מיד אחרי התקנה של וינדוס שהגיע במצבו הטבעי ללא עברית...כרגע זה הפך ל-מוזסקרייסט כי.. אין ממש סיבה... זה פשוט נראה לי שם מגניב...
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מה, רק אצלנו נהוג לקרוא אחד לשני עפ"י הניק בHWZone? כניראה וזה היה ניק שלי עוד הרבה לפני שנרשמתי לזון
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים היה איזה סרט רוסי ישן כזה על חבורה שמכינה וודקה ביתית (שאז זה היה ממש אסור) והיה להם כלב בשם ברבוס, ואבא שלי נתן לי את הכינוי ברבוס כשהייתי קטן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.