פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים יש לחבר שלי בעיה עם העליה של הויאנדוס כאשר הויאנדוס גומר לטעון את ה XP (הטעינה עם המסך השחור כשמפעילים את המחשב) אז אחרי שהוא מסיים הוא כאילו לא ממשיך לעלות והמסך נכבה כאילו יש מנורה כתומה והמחשב כאילו ממשיך לפעול אבל לא רוצה להראות ולהמשיך לטעון את הויאנדוס...מישהו יודע ממה זה נובע? ואיך אפשר לסדר את זה?תודה מראש
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים "והמסך נכבה כאילו יש מנורה כתומה ." למה משהו רומז לי שזו בעיה בכרטיס המסך? היית לי את הבעיה פעם,עד שניקיתי את המאוור והגוף קירור שלו ואז הכל עבד מצויין. זה יכול ליהיות גם המעבד,אגב.
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר בכרטיס מסך לא נראה לי כי הוא חדשאבל אם זה בעיה במעבד או משהו אחר מה אתה חושב שיביא לפתרון שמני אפילו רק כדי להחזיר תויאנדוס ולגבות נתונים למשל?
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים אם הכרטיס ממוקם טוב אז הבעיה היא בדרייברים (כנראה של הכרטיס) תנסה לעשות RESTORE אן LAST GOOD KNOWN.....
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים נכון זו בעית דרייבר של כרטיס המסךמצבים כאלה הכי בטוח פשוט להיכנס למצב בטוח,הגדרות כרטיס המסך היתאפסו,כניראה קצב ריעינון גבוה מידי,או דרייבר לא מתאים,שתעלה שוב את המערכת רגיל אתה אמור לראות 16 צבעים או32 ברזולוצייה נמוכה,במידה ואין מצב לשנות תתקין מחדש את כרטיס המסך והגדר אותה למה שמתאים לסך.האמת אני ממליץ להסיר את כרטיס המסך במצב בטוח,ואז להתקין אותו במצב רגיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.