פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)שלום ,יש לי לפטופ איי.ב.אם אר50אי ,ומופיע לי סימן קריאה צהוב על הכונן ,ורושם לי את האזהרה הזו ,ואני לא הצלחתי לסדר את זה ע"י מחיקה ואתחולוכרגע לא עובד לי הכונן.אשמח לעזרה
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר הכונן חלק מהלפ-טופ. המחשב בן חודשיים ,והגיע עם חלונות אקס-פי הגרסה הבייתית.לא חושב שקיבלתי דרייבר ,הבעיה שאני בחו"ל ,ואין לי את הדיסקים איתי. בכל מקרה אני לא יכול להכניסדיסקים כי הוא לא מזהה אותם.תודה
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים עשית משהו שהוא לא מזהה אותו? זה קרה פיתאום או שזה ככה כבר מההתחלה?2 הצעות...1: תנתק אותו, תפעיל את המחשב כשהוא מנותק, תכבה את המחשב תחבר בחזרה את הכונן ותיראה אם זה עוזר...לגבי האופציה השניה אני לא בטוח שהיא קיימת אצלך כי אני לא יודע איך זה הולך בהום אדישן...2:קלי ימני על my computer לאחר מכן לחץ על properties, כנס לתווית hardware אח"כ ל device managerושורה אחת מתחת לתפריט איפה שכתוב file action וכל זה צריך להיות לך אייקון שניראה כמו מחשב עם זכוכית מגדלת עליו שהוא בעצם אייקון שניקראscan for hardware changesתיראה אם אלה עוזרים ותחזור לפה
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר 1. תודה על הנסיון לעזור ,אבל כל מה שהמלצתם לא עזר.2. נראה כאילו חסר הדרייבר או מה שיפעיל אותו ,ניסיתי לחפש דרייבר דרך כל אתר אפשרי {teac / ibm} וכ"ו ,אבל לא מצאתי. זכור לי איזשהו אייקון של acrobat7 או משהו כזה שהוסר,האם יכול להיות קשר?3. אם יש רעיון נוסף ,אשמח לנסות - תודה
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר בהמשך לשאלות ,אז אני לא רואה אותו בשום מצב ,ואין לי את התוכנות האלהתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.