פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים זה לא משנה באיזה משחק אני משחק זה קורה בכולםנסיתי להחליף דרייבר וזה לא עזר... הכרטיס מסך שלי geforce 6600gtיש מצב שהבעיה היא בחלק אחר ולא בכרטיס? ואם בכרטיס מה עושים?
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים תסביר איזה גל ? על המסך ? כאלה עיותתים כמו שמצלמים טלווזיה במצלמת וודיאו ורואים כאלה ריצודים ?
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים נסה להחליף כרטיס מסך \ מסך אחד משניהם כול פעם ובודק המ קורהבדוק כמה ה ריפרש רייט שלך refrash rate
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים 1. קצב ריענון - במאפייני התצוגה -> הגדרות -> מתקדם -> מסך.2. בדקת האם יש משהו שיכול לגרום להפרעות אלקטרומגנטיות בסביבת המסך - פלאפון, מגנטים, רמקולים חזקים וכו'?3. אם זה קורה רק במשחקים, יכול להיות שמדובר בבעיית התחממות של כרטיס המסך - תבדוק שיש זרימת אוויר טובה ושהמאוורר של כרטיס המסך פועל.כמובן שיכולה להיות בעיה אחרת בכרטיס המסך, ואת זה ניתן לבדוק ע"י החלפת כרטיס המסך או התקנת כרטיס המסך הזה במחשב אחר.
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים כמו שאמרתי :\ ואני יענה על השאלה שאתה הולך לשאול זה אמור להיום 60 דיפולט אני על 120 ואין בעיות
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר טוב החלפתי את הכרטיס מסך כדי לראות אם הבעיה היא בכרטיס ועכשיו נוצרה לי בעיה חדשההWINDOWS לא נותן לי להתקין דרייבר לכרטיס...החלפתי בחזרה לכרטיס הראשון ואותו הדברהבעיה הזאת היייתה לי כבר פעם ואז התקנתי מחדש מערכת הפעלהמה עושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.