עבור לתוכן

משחק חברה/קופסא טוב?

Featured Replies

פורסם

טוב זה בעקבות הנושא שלי על התוספות של טליסמן שאי אפשר להשיג בארץ...אז רציתי לדעת אם למישהו יש המלצות לגבי משחקי קופסא חדשים או ישנים ברמה?

כמו טליסמן,יצירת מופת,רמז וכ"ו

אם תוכלו לעזור לי אני מאד יודה לכם!

תודה,

מוש

פורסם

פאק, איזה תוספות של טליסמן???

זה היה משחק פשוט אלוהות, פשוט כביר!!!

ובקשר לנושא, אם אתה רוצה ללכת על הרד-קור תשחק משחק תפקידים כבר, זה רמה מעל.

פורסם

כסך גדול רולזזז!!! :hat:

המשחק הכי טוב

פורסם

תגיד איזה סגנון של משחקים אתה מחפש..

לא כולם מכירים את המשחקים שדיברת אליהם..

ולכמה אנשים המשחק..

נ.ב אני וחברים שלי משחקים במשחק "ריסק" שאפשר לשחק בו 3 עד 6 אנשים והוא אחלה משחק אסטרטגיה

פורסם
  • מחבר

ריסק אני מכיר ולא בא לי

מה זה כסף גדול? אפשר לינק לזה אולי?

פורסם

תקשיב, משחקים כאלה נמאסים אחרי שלושה משחקים, סבבה טליסמן משחק פצצה, אבל כל פעם אני וחברים שלי עושים כזה, וואי טליסמן שנים לא שיחקנו ואז משחקים וזה נהיה ממש מסריח, ואז אחרי חודשיים עוד פעם ועוד פעם, משחקי תפקידים זה לפנים, רק צריך לקנות כמה ספרים ובלגאנים וללמוד לשחק, זה לא קשה.

טוב אני נשמע כו פאן-בוי של משחקי תפקידים, אני גם מת לשחק אבל קשה להתארגן על זה.

גם בית מלון זה משחק עצבני :cool2:

פורסם

ריסק אני מכיר ולא בא לי

מה זה כסף גדול? אפשר לינק לזה אולי?

כסף גדול זה מונופול תוצרת משחקי יצירה בע"מ

אם אתה לא מכיר אז המשחק מתבסס על קניית רחובות ברחבי הארץ וככה צריכים להרויח או להפסיד כסף המנצח מי שמרויח הכי הרבה כסף משו כזה אני כבר לא זוכר מזמן לא שיחקתי

פורסם

יש את סטרטגי. רק בשבילו הייתי חייב להוסיף את התגובה.

משחק מצויין

מונופול (מי לא מכיר)

יש משחק ממש טוב שקוראים לו קלריסו צ'ורו, אבל יש לו רק שלושה עותקים, וכולם אצל היוצרים, אז אל תחפש :xyxthumbs:

פורסם

טאקי הישן והטוב(עם SUPER TAKI כמובן).

קלפים.

פורסם

טירת האופל. שיחקתי בזה מספר פעמים כשהייתי בן 8 או משהו בסגנון. אהבתי אותו, מאז לא יצא לי לשחק.

אם יש לאחד החברים, תנו לזה צ'אנס ותגידו אם היה שווה את זה. 8)

פורסם
  • מחבר

אתה אולי מתכוון לעולם האופל שצריך לבנות טירה ... ? יש לי את זה אבל אף פעם לא שיחקתי...פעם זה היה מסובך מידי

יש לי גם את nightmare עם הקלטת וידאו אם מישהו זוכר? הבנתי שיצא 2 ו3 אבל בטח אין בארץ...

עכשיו מישהו אחר שאני יספר על המשחקים שאמרתי שאני רוצה כמו

אז טליסמן אני מניח שאתם מכירים זה בעצם מבוכים ודרקונים...כמו RPG אבל לא DND

זה ממש משחק טוב ועכשיו למדנו טוב את החוקים בדיוק והמשחק שונה לגמרי ממה שהיינו משחקים פעם...

לגבי יצירת מופת זה משחק שאתה צריך לקנות תמונות וכל תמונה יש מחיר שונה...עכשיו יש קלפים שקובעים את המחיר ואתה יכול להוסיף אותם לתמונה ועושים מכירה פומבית...בקיצור זה אחלה משחק שבסוף למי שיש הכי הרבה כסף שזה כולל ערך התמונות אז הוא המנצח.

הרמז זה משחק חשיבה שיש רוצח וצריך לפענח מי הרוצח ואיזה כלי הוא השתמש .... עכשיו כל מתמודד מקבל כמה קלפים של כלים ומקומות וכל שחקן בתורו זז למקום אחר ושואל שחקן אחר אם יש לי את הכלי הזה...ובעצם צריך דרך שיטת השלילה(עדיף) לגלות מי הרוצח ועם איזה כלי הוא השתמש וגם איפה זה נמצא...אם אתה טועה הפסדת

וכמובן ששואלים שחקן אחר אז זה נשאר בניהם...

עכשיו משחקים חכמים כאלה וכיפים זה בדיוק מה שאני מחפש...נראה לי אני ילך לtoys r us

ויחפש...

עכשיו שניצל

איפה אפשר להשיג את Munchkin ?

ואולי תראה קצת תמונות?

זה נשמע כמו טליסמן...איך לא מייצרים משחקים כאלה בכמויות

עריכה: לא משנה זה משחק קלפים לא קופסא...

פורסם

כן, זה משחק קלפים, ולא כל כך דומה לטליסמן.

הוא פרודיה על כל מיני משחקי תפקידים (וקומיקסים, וסרטים...)

והוא פשוט מצחיק בטירוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים