עבור לתוכן

ווירוס במחשב...

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

אני לא הייתי בטוח עם בעיה עם ויורסים שייך ותוכנה או תמיכה טכנית בחומרה אף אחד מהם לא היה מתאים אז עם יש פורום יותר מתאים מזה נא להעביר או להגיד לי, היום נכנסתי לאתר איטרנט של קראקים משהו בשביל חבר, האנטי וירוס שלי AVAST 4.7 מעודכן התריעה כל המחשב נתקע, לא יכולתי לימחוק או לתקן את הויורס הוא רשום משהו כמו אי אפשר למחוק אתצ הקובץ ואז החזיר אותי לחלון הנוכחי של האנטי ויורס שם אני בוחר מה לעשות עם הויורס, אני לא יכול לעשות איתו כלום כיביתי את המחשב בגלל שהמחשב בקושי זז, די מוזר מכיוון שבדרך כלל הAVAST פשוט מתריע ומוחק והוא אנטי וירוס ממש קל, בכול אופן עשיתי סריקת ויורסים עכשיו והוא לא מוצא כלום עידכנתי את האנטי ויורס לפני הסריקה מישהו יכול להמליץ לי על פיתרון?

אני יודע שקספרסקי הוא אנטי ויורס מעולה אבל הוא בקושי ירוץ לי על המחשב יש לי 1.6GHZ 256MB DDR 333MHZ כבר התקנתי פעם אחת רק עם הAVAST יש לי גם הגנה די טובה וגם המחשב פועל חלק לגמרי מה לעשות?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אתה יכול גם לנסות את AVG הוא חינמי...

ואם לא הרצת את הקובץ ומחקת אותו, מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

שלום.

AVG ממש לא שווה כלום ביחס לקספרסקי ולAVAST במיוחד הגירסה החינמית.

המחשב כן הריץ את הקובץ אבל לא יכולתי למחוק כל דבר שניסיתי הוא רשם לי שאי אפשר ניסיתי לעשות תקן DELETE כל דבר שום דבר לא נפתר מימנו אז עשיתי RESTART והוא לא מוצא אותו אבל המחשב פועל ממש ממש לאט אחרי שהוא התריע על הוירוס איך אני פותר את זה?

אגב ניסיתי גם שיחזור מערכת לתאריך קודם לפני כשבועים וזה עדיין איטי !

תודה מראש על העזרה !

פורסם

תריץ HIJACKTHIS ותבדוק ב

hijackthis.de/

וגם ה AVG דווקא די טוב, ועבר מבחני תקן כמו AVAST...

תסתכל מה לוקח זכרון / מעבד ב TASK MAANGER

פורסם
  • מחבר

שלום.

אוקיי קודם כל עשיתי סריקה עם הHIJACKSHI הזה הוא הראה לי 2 רכיבי ריגול אחד של YAHOO MESSNAGER ועוד משהו סימנתי אותם ב V ואז עשיתי FIX PROGRAM זה מחק אותם לגמרי?

דבר שני בדקתי בTASKMGR והכול רגיל+- הCPU IE וSYSTEM תופסים הכי הרבה אבל בגדר הסבירות...

פורסם

והשימוש מעבד הוא 0% רוב הזמן?

פורסם

אוואסט הוא אנטי וירוס מאוד מתירני. הוא שואל אותך מה לעשות עם הוירוס, ואם סגרת אותו בטעות הוא מוותר לך

ולא מזכיר לך שיש וירוס במחשב.

והוא מאוד כבד.

תוריד NOD 32 האנטי וירוס הכי טוב שיש, הוא ימצא לך את הוירוס.

פורסם
  • מחבר

NOD32 זה באמת אנטי ויורס טוב אבל אני לא יכול להשתמש לגירסה חינמית לחודש זה מגוכח,יש גירסה מלאה שלא עולה כסף ללא מגבלת זמן או לפחות לאיזה שנה כמה הגיסרה החינמית של AVAST?

פורסם

למה שלא תשתמש בו לחודש, תסיר את הוירוסים, ובפרמוט הבא תשתמש בו לעוד חודש.

תתחיל מזה שלא יהיו לך וירוסים במחשב עכשיו.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה אפשר לנעול ?

זה סתם נישאר לי בהודעות שהגבתי בעמוד הראשון..

חג שמח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים