פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים חלב(Milk-inc)זה בלתי אפשריזה מסך CRT זה אותו מסך בדיוק שיש לי עכשיו שאני מסתכל בו ברגע זהוזה מסך CRTאין מצב שיש פיקסלים שרופיםהתופעה היא רק במסכי LCD!
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים שאלה:יש מצב שאם יש רוב היום שמש על המסך או על חלקו זה אחד הגורמים להיווצרות פיקסלים שרופים?
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים חלב(Milk-inc)זה בלתי אפשריזה מסך CRT זה אותו מסך בדיוק שיש לי עכשיו שאני מסתכל בו ברגע זהוזה מסך CRTאין מצב שיש פיקסלים שרופיםהתופעה היא רק במסכי LCD!זה אפשרי, אבל מאוד מאוד לא סביר.
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים חלב(Milk-inc)זה בלתי אפשריזה מסך CRT זה אותו מסך בדיוק שיש לי עכשיו שאני מסתכל בו ברגע זהוזה מסך CRTאין מצב שיש פיקסלים שרופיםהתופעה היא רק במסכי LCD!זה אפשרי אבל זה מאוד מאוד נדיר...יש בביצפר שלי מסך CRT ישן שיש לו פיקסל שרוף... חצי שנה הייתי במחשב הזה עם המסך הזה עד שהחליפו את המחשבים והמסכים למחשבים חדשים
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים לי יש מסך גנרי (COMPAL) 17 אינץ LCD כבר שנתיים וחצי ואין פיקסל אחד שרוף (טפו טפו טפו).
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים לי יש philips 170c ואני איתו קרוב ל-7 חודשיים ואין שום פיקסל שרוף אחלה מסך אני שמח ממנו :xyxthumbs:
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים יש לכמה אנשים פה בעיית קליטה באמת קשה... :-Xהדיון הזה הוא רק לאנשים שלמסך שלהם התפתח פיקסל שרוף אחרי שהם כבר קנו אותו!!!
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים חלב(Milk-inc) זה בלתי אפשרי זה מסך CRT זה אותו מסך בדיוק שיש לי עכשיו שאני מסתכל בו ברגע זה וזה מסך CRT אין מצב שיש פיקסלים שרופים התופעה היא רק במסכי LCD! זה אכן מסך CRT, והתופעה יכולה להופיע גם במסכי CRT(אני לא סתם אומר שיש לי פיקסל שרוף )
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים כן אבל הדיון הזה הוא למסכי LCD כי הרעיון הוא לקבל מושג על שכיחות התופעה במסכי LCDאמנם בכותרת זה לא היה כתוב במפורש אבל אני חושב שזה דיי ברור מאליו
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים יש לי Q17 שבא עם 2 פיקסלים שרופים.לא התפתחו עוד אחרי זה במשך שנתיים וחצי.
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים התוכנה שמישהו הביא כאן רשום לי לא תואם מערכת משנית 16 סיביות שאני מנסה להתקיןהתקנתי כבר תפאץ שמאפשר שהוידנוס שלי יוכל לעבוד עם קבצי 16 ביט משום מה לא פועל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.