עבור לתוכן

סקר פיקסלים שרופים שנוצרו אחרי קניה

איזה חברה המסך עם הפיקסלים השרופים? 865 הצבעות

1. 1. איזה חברה המסך עם הפיקסלים השרופים?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

כולם פוחדים מהתופעה אז הגיע הזמן לברר כמה היא שכיחה.

למי מכם נוצרו פיקסלים שרופים בטבעיות (ולא כי אח שלכם דפק פטיש 5 קילו על המסך) אחרי שהוא קנה את המסך (ולא כאלה שקיבלו מסך עם פיקסלים שרופים)?

1. איזה מסך?

2. כמה פיקסלים שרופים?

3. כמה זמן המסך ברשותכם?

4. אחרי כמה זמן מיום הקניה התחילו פיקסלים להשרף?

שימו לב! הסקר הוא רק לבעלי מסך עם פיקסלים שרופים! (והוא לא שואל סתם איזה מסך יש לכם בלי קשר לפיקסלים)

לי בכל מקרה יש Samsung 710TM ו-Hyundai Q17+ ו-LG L1720P מושלמים

הדיון הזה הוא רק לאנשים שלמסך שלהם התפתח פיקסל שרוף אחרי שהם כבר קנו אותו!!!

פורסם

או יופי!

הקדמת אותי קצת :)

אגב, גם מי שאין לו פיקסלים שרופים בכלל, שיכתוב באיזה מסך מדובר

לי יש שני LG1730B שנמצאים אצלי כבר שנה בלי פיקסלים שרופים

פורסם

אממ לי יש של מאג כבר 3 שנים ללא שום בעיה

ד"א עדיף שגם אנשים ירשמו כמה זמן המסך אצלהם וכמה פיקסלים שרופים יש ואם הם יודעים אז מלפני כמה זמן התחילו להשרף

כי הסקר כללי מדי

פורסם

יש לי לפטופ כבר שנתיים וקצת ואין פיקסלים שרופים(אני לא יודע איזה חברה מייצרת את המסך)

פורסם

אני כבר קצת יותר מחצי שנה עובד עם יונדאי Q17, ביינתים הופיעו לי לפחות 6 פיקסלים שרופים, אבל אני לא פדנט, רק אם מתרכזים ממש בזה אפשר ממש להבחין בהם, בקרוב אולי אני יממש אחריות אבל רק אם אכן יבטיחו לי שבמקום יחליפו לי למסך חדש.

פורסם

יש לי Q17+ ועכשיו עשיתי בדיקה ואני מוצא שני פיקסלים שרופים וזה מוזר כי פעם בדקתי והיה לי 4.... ואני זוכר בדיוק איפה היה אחד ואני לא רואה אותו עכשיו.... (ולא זה לא היה ליכלוך...)

מה שכן מישהו שרט לי את המסך.... יום אני מגיע למחשב וכולו עם כתמים כאלה כזה ויש כמה שריטות בכל מיני מקומות... נראה לי שהעוזרת רצתה לנקות אותו עם הספרי הזה לנקות חלונות או משהו... לא אכפת לי שהיא עושה את זה על המסך מאג של הפנטיום 3 הישן שלי.... אבל על הLCD שלי?

פורסם

יש לי Q17+ ועכשיו עשיתי בדיקה ואני מוצא שני פיקסלים שרופים וזה מוזר כי פעם בדקתי והיה לי 4.... ואני זוכר בדיוק איפה היה אחד ואני לא רואה אותו עכשיו.... (ולא זה לא היה ליכלוך...)

מה שכן מישהו שרט לי את המסך.... יום אני מגיע למחשב וכולו עם כתמים כאלה כזה ויש כמה שריטות בכל מיני מקומות... נראה לי שהעוזרת רצתה לנקות אותו עם הספרי הזה לנקות חלונות או משהו... לא אכפת לי שהיא עושה את זה על המסך מאג של הפנטיום 3 הישן שלי.... אבל על הLCD שלי?

מזה צריך לפטר כאלה אנשים זה השחתה של רכוש פרטי  :bash::pissed:

פורסם

יש לי Hyundai Q17 עוד מעט שנתיים

ועדין עובד נהדר ללא פיקסלים שרופים :xyxthumbs:

דרך אגב איך מגלים אותם הכי טוב? (באיזה מצב המסך צריך להיות?)

פורסם

תוריד את התוכנה שיש אליה לינק למטה יש שם בדיקה שמעבירה את כל המסך לשחור לבן כחול ירוק ואדום כל פעם תחפש פיקסל שלא בצבע הנכון ואחרי שאתה גומר לחפש תלחץ על העכבר וזה יעבור לצבע הבא עד שתעבור על כל הצבעים ואז פשוט תליחץ ESC וזה יצא מהבדיקה...

נ.ב. הבדיקה היא זאת שמסומנת בתמונה באדום יש שם עוד כמה סוגים של בדיקות אתה יכול לעבור עליהם גם אם בא לך....

http://www.construnet.hu/nokia/Monitors/TEST/monitor_test.html

[attachment deleted by admin]

פורסם

לי יש את ה LG L1710B כבר שנתיים בערך , עכשיו המסך הראשון שקבלתי מהחנות הכן היה עם פיקסל שרוף אבל הם החליפו לי אותו מיד וכיום במסך שלי אין שום פיקסלים שרופים.

פורסם
  • מחבר

די מוזר לי ש-13 אנשים ענו על הסקר ורק אחד הגיב פה

נראה לי שזה לא ממש יעיל כי אנשים סתם עונים

פורסם

קיבלתי את המסך שלי עם פיקסל אחד שהבטיחו ועשו לנו עליו הנחה של 200 שקל אז לא ממש היה לי אכפת,עד היום לא נישרף עוד אחד.

BenQ FP757

פורסם
  • מחבר

אנשים, זה לא מעניין אם קיבלתם את המסך שלכם עם פיקסל שרוף!

כולנו יודעים שיש בעיה של מסכים חדשים שמגיעים עם פיקסל שרוף! למזלנו אפשר להמנע בזה ע"י זה שמסתכלים על המסך לפני שמשלמים.

הדיון הזה הוא רק לאנשים שלמסך שלהם התפתח פיקסל שרוף אחרי שהם כבר קנו אותו!!!

הסקר אופס

פורסם

יש לי LG 1750HQ בן חודשיים, בינתיים לא הופיעו שום בעיות ואני מקווה שזה ימשיך כך...... :jump:

פורסם

1. איזה מסך? MAG 996PF

2. כמה פיקסלים שרופים? פיקסל אחד

3. כמה זמן המסך ברשותכם? כמעט שנתיים

4. אחרי כמה זמן מיום הקניה התחילו פיקסלים להשרף? לאחר שנה~

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים