עבור לתוכן

בעייה משונה במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני זמן לא רב פתחתי דיון דומה, אבל שום דבר לא השתפר מאז אז אני אתחיל מהתחלה:

המפרט שלי:

MSI X850XT

P4 640 3.2GHZ prescott

MSI 925XE Neo Platinum

2*DDRII 533MHZ CEON :bash:

ENERMAX 420W

אז ככה, הכל פעל טוב ויפה עד שיום אחד התחילו להיות דרופים איומים ב-FPS. בהתחלה הייתי עם ספק גנרי :kopfpatsch: ואז אחרי שהחלפתי אותו הכל פעל טוב שוב. שבוע אחרי זה פתאום שוב יש לי דרופים . החלטתי(לפי המלצת חברי הפורום) להתקין סיילנסר לכ. מסך (שהגיע ל-83 מעלות) והוא אמנם קירר אותו ל-54 מעלות אבל עדיין יש לי את הבעייה(הדרופים נהיו יותר נסבלים אחרי החלפת הספק והתקנת הסייחנסר). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? כל הדרייברים שלי מעודכנים והטמפ' של המעבד מגיעה ל-62 מעלות, שזה אמנם די חם, אבל לא מספיק חם כדי לגרום לדרופים (גם אם לא כל כך גדולים- אבל עדיין מורגשים) ב-FPS(דוגמא-ב-CSS פעם לא ירד מה-60 FPS ועכשיו יורד לעתים די תכופות ל30-40).(האם יכול להיות בכל זאת שזה בגלל התחממות?)

נ.ב- 3DMARK05-5863

PCMARK05-4095

כשהחלפתי את הקירור לכ.מסך ראיתי כמה סימנים צהובים(כאילו נישרף) על המשטח של הכרטיס- האם זה קשור? כמו כן, האם זה יכול להיות קשור לזה שאני משחק על רזולוציה של 1024X768- כי אמרו לי שלפעמים אם משחקים על רזולוציות נמוכות זה קורה ומה שצריך זה להעלות רזולוציה.

תודה לעוזרים :)

פורסם

לא רוצה לבאס אותך , אבל יש סיכוי טוב שהכרטיס מסך נדפק חלקית.

תן לאחריות לבדוק , שישברו את הראש . .

פורסם
  • מחבר

:o :'( :'( אתה בטוח שזה מה שזה אומר? כי אין לי חשק להיות בלי המחשב שלי במשך כמה ימים... :-\ :-\

ואם הכ.מסך פגום, איך זה שהתוצאה שלי ב3DMARK היא טובה?! :jump:

פורסם

אמרת שיש כמה סימנים צהובים , אם ההיית מעלה תמונה, זה היה טוב ..

בכל מקרה, גם הכרטיס מסך היה על 83 מעלות , מה שיכול באמת לשרוף אותו ..

הכי טוב שתתן להם לבדוק :xyxthumbs:

פורסם

בעיה מוכרת גם 2 חברים שלי קנו 2 מחשבים עם 850xtpe

נחש מה ?

גם להם יש את זה

אני חושב שהבאיו לנו לארץ כרטיסים דפוקים

פורסם

תנסה לבדוק וירוסים וספייווארים בפעם המאה זה הסיבה לרוב הדרופים והתקיעות אפילו אם קיבלת את המחשב לפני 10 דקות

פורסם
  • מחבר

תנסה לבדוק וירוסים וספייווארים בפעם המאה זה הסיבה לרוב הדרופים והתקיעות אפילו אם קיבלת את המחשב לפני 10 דקות

,תאמין לי המחשב שלי נקי. אני עושה כל שבוע סריקה עם adaware,spybot,microsoft antispyware,norton av 05 + יש ךי אינטרנט סקוריטי של נורטון.

ולאחרים, כבר פעמים רבות שלחתי את המחשב למעבדה (אייבורי) והם לא מצאו כלום. אבל אולי עכשיו עם הראיות אני אוכל להוכיח. גם הייתה לי תקופה שהכרטיס הגיע ל-90 מעלות כי סתמו לו את הפתח איוורור. מה שאני לא מבין זה איך אני מקבל תוצאה כל כך גבוהה ב-3DMARK אם יש בעייה בכרטיס שלי....

פורסם

הרכבת סיילנסר לא מפרה את האחריות של הכרטיס?

פורסם

לא הוא יחיזק תקרור סטוק והכול טוב

אחי יש כנראה כרטיסים פגומים בארץ

גם 2 חברים שלי יש להם כרטיסים דפוקים

צריך לדבר עם החנות שיחליפו לך או בכרטיס מחברה אחרת או לכרטיס אחר

פורסם
  • מחבר

הרכבת סיילנסר לא מפרה את האחריות של הכרטיס?

זה בסדר אני אוריד אותו וארכיב מחדש את הקירור הקודם(ככה אני אוכל להשתמש בסילנסר בכרטיס יתנו לי במקום). אבל לפני שאני ניגש לחנות אני רוצה להבין משהו ואף אחד לא ענה לי: אם הכרטיס דפוק איך זה שאני מקבל תוצאה טובה ב-3DMARK?

פורסם

אם האוטו דפוק איך זה שהוא עדיין סוגר 120 ?

יכול לסגור אפילו 300 אבל הקטע זה לא כמות אלה איכות מה שאתה מתאר זה פאק בכרטיס עצמו

משהו שם לא יציב איזה רכיב דפוק עליו ובגלל זה יש לך תדרופים האלה

לך למעבדה ותחליף

אני לא מבין תאנשים היום שואלים, נותנים להם פתרון והם הולכים עם הראש בקיר

לא מאמינים

אם אתה לא רוצה לשלוח תכרטיס לאחריות אז למה פתחתה דיון ? או שתשאל ותעשה מה שאומרים לך או שתשבור תראש לבד

פורסם
  • מחבר

אם האוטו דפוק איך זה שהוא עדיין סוגר 120 ?

יכול לסגור אפילו 300 אבל הקטע זה לא כמות אלה איכות מה שאתה מתאר זה פאק בכרטיס עצמו

משהו שם לא יציב איזה רכיב דפוק עליו ובגלל זה יש לך תדרופים האלה

לך למעבדה ותחליף

אני לא מבין תאנשים היום שואלים, נותנים להם פתרון והם הולכים עם הראש בקיר

לא מאמינים

אם אתה לא רוצה לשלוח תכרטיס לאחריות אז למה פתחתה דיון ? או שתשאל ותעשה מה שאומרים לך או שתשבור תראש לבד

אוקיי תירגע... איך אני אלמד אם אני לא אשאל :silly:? גם רציתי להיות בטוח לפני שאני לוקח למעבדה.

תודה רבה לכולם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים