פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים רעבק זה CDR מה אתה כבר עושים עליו? צורבים מוזיקה? דרך אגב בקנדה CDR ו DVD עולה אותו כסף
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים תבדוק עם dvdinfoproזה כנראה MCCבדקתי זה : Mitsubishi Chemical Corporation
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים עכשיו שאמרת SUPER AZO נזכרתי שעל הוורבטים שלי כתוב משהו כזה... בדקתי וכתוב שם advanced azo+ מה זה אומר? (דיסקים של DVD...)זה אומר שזה יוצר עם ה DYE של וורבטים, SUPER או ADVANCED או משהו כזה
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר אגב, לפני שאני מחזיר אותם, צילמתי 2 תמונות, של הקופסא והדיסקים, כדי שתדעו ממה להזהר.(מצטער על האיכות, טלפון אתם יודעים...)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר טוב, חזרתי מאופיס דיפו, החליפו לי בלי בעיות,לקחתי את הפסטל שintegral, הראה פה מקודם, והם אכן Taiyo Yuden.(אגב, היה שם עוד סוג, שהיה עם מין מדרגה כזאת (רק לא היה כתוב עליו DATELIFE), האם גם הוא של אותה Taiyo Yuden?)[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים טוב, חזרתי מאופיס דיפו, החליפו לי בלי בעיות,לקחתי את הפסטל שintegral, הראה פה מקודם, והם אכן Taiyo Yuden.(אגב, היה שם עוד סוג, שהיה עם מין מדרגה כזאת (רק לא היה כתוב עליו DATELIFE), האם גם הוא של אותה Taiyo Yuden?)אפשר לדעת מאיזה סניף של אופיס דיפו קנית את הפאסטל? אני גם מעוניין ב TY...כמה הם עולים עכשיו?והאם יש להם עוד כמויות גדולות של הפאסטל? או יחידות בודדות?תודה
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר בכל אופיס דיפו תוכל לקנות את הדיסקים האלה...ובעיה מוזרה שקרתה עכשיו, ארני בא לצרוב, והוא נותן לי בMAX לצרוב על X32, בעוד שהמקסימום של הדיסקים האלה X48.הצורב הוא הNEC3500A
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים בכל אופיס דיפו תוכל לקנות את הדיסקים האלה...ובעיה מוזרה שקרתה עכשיו, ארני בא לצרוב, והוא נותן לי בMAX לצרוב על X32, בעוד שהמקסימום של הדיסקים האלה X48.הצורב הוא הNEC3500Aמוזרדרך אגב, אצלי ה TY דווקא נצרבים הכי טוב במהירוץ x16 או x24, איתם אני מקבל הכי פחות שגיאות C1מדובר על NEC 3520A
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים תנסו "להיצמד" לסדרת הDataLife Plus,בכול הפעמים שקניתי מדיות מהסדרה הזו הם יוצרו ע"י MCC.בתמונה שהוצגה פה,לא הצלחתי לראות זכר לסדרה מתחת ללוגו של Verbatim.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.