פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים אוקי כולם המחשב של אח שלי מת והחלטנו להחחזור למחשב אחד משותף עד עכשיו היה לי כונן יחיד של 80 גיגיה נ ide עכשיו לקחתי תהרד דיסק שלו 40 גיגה גם ide וחיברתי אותו כסלייב וגם גימרפי אותם ככה עכשיו המחשב מזהה אותו ואני יכול להכנס ולשים שם קבצים ואני רואה תקבצים מהמחשב של אח שלי קיצר ניסיתי לפמרט אותו על ידי המאתחל של הווינדוס איך שאני מתחיל אני מקבל תשגיאה הבאה "אין אפשרות לאתחל כונן זה, צא מכול כלי השרות לדיסק או מתכניות אחרות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן ההכונן אינו מוצג בחלון כלשהו, ולאחר מכן נסה לאתחל שנית" אז עשיתי ריסרט ועדיין לא נתן לי נכנסתי לכנון מחקתי הכול !@ אבל הכול והוא לא נותן לי מה שמוזר הוא שזה מראה לי שיש עוד 7 וחצי גיגה תפוסים !@# איך זה ? הכונן ריק, אפילו בדקתי שאין קבצים מוסתרים וככה ועדיין מחקתי הכול וזה נראה לי שיש שטח תפוס מה לעשות ?
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים קליק ימני על המחשב שלי , ניהול , ניהול דיסקים , שם תבחר את השם של הכונן הרצוי , קליק ימני עליו ,מחיצה חדשה, הבא הבא הבא . . וכן הלאה ..אני חושב שזה יעזור . .
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר אוקי תודה רבה אחי אם אפשר ההיתי מנשק אותך#$$%#$ תודה גבר גבר אין לי מילים !אני עכשיו ממפרמט אותו דרך זה נראה לי שזה יעבוד תודה!
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר טוב אפשר לנעול איזה לול קבל תמונה הודעות שלי 898 עוד מעט סוגרים 900 אני חורש בפורום :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.