עבור לתוכן

מסך LSD 17 עד 1600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני צריך מסך דק 17

עד 1600 ש"ח

שיהיה 8 מילי לשנייה

ושיהיה טוב למשחקים ויהיה טוב לעבודה ממושכת עם המחשב ושלא יכאב בעניים שיהיה נעים להיסתקל בו...

תודה לעוזרים ;)

פורסם

תוסיף קצת כסף וקח את ה-710T. אם אתה רוצה מידע עליו פשוט תחפש פה בפורום ותמצא עשרות דיונים עליו.

פורסם

דבר ראשון זה LCD.

ודבר שני, תוסיף עוד קצת וקח את ה710T/B (עדייפות לT).

פורסם

יש לך ב KSP את ה 710T ב 1580.

פורסם

דבר ראשון זה LCD.

לאו דווקא, אני ראיתי מסכים LSD 17" והם ניראים דווקא מצויין, הבעייה איתם שהם נוטים למרוח צבעים מוזרים ע"פ כל התמונה (יש אנשים שמעדיפים את זה ככה) ואחרי שימוש של כחצי שעה יש לך חשק עז בלתי מוסבר לגלידה ווניל עם אגוזי מוסקט...חוץ מזה הם בסדר גמור.

ודבר שני, תוסיף עוד קצת וקח את ה710T/B (עדייפות לT).

בדיוק.

פורסם

דבר ראשון זה LCD.

LOL

LSD :lol: :lol: :lol:

פורסם

LOL

LSD :lol: :lol: :lol:

LOL!!

התגלה drug dealer חדש בפורום :lol: :lol: :lol:

פורסם

LOL!!

התגלה drug dealer חדש בפורום :lol: :lol: :lol:

זה מה שבאתי להגיד!!

פורסם

לאו דווקא, אני ראיתי מסכים LSD 17" והם ניראים דווקא מצויין, הבעייה איתם שהם נוטים למרוח צבעים מוזרים ע"פ כל התמונה (יש אנשים שמעדיפים את זה ככה) ואחרי שימוש של כחצי שעה יש לך חשק עז בלתי מוסבר לגלידה ווניל עם אגוזי מוסקט...חוץ מזה הם בסדר גמור.

:lol:

פורסם

תבדוק את LG L1750HQ.

קניתי את המסך הזה אחרי שהשוויתי אותו ל 710T ואני חייב להגיד שבסה"ב הוא עדיף למרות הפופולריות הנמוכה שלו,

מבחינת נתונים הם די דומים, אבל (וזו דעתי האישית) הצבעים של LG הרבה יותר נעימים ויפים.

בנוסף המדיניות של LG לגבי פיקסלים שרופים היא עדיפה ואם אני לא טועה אז המחיר שלו נמוך בטיפה מהסמסונג.

פורסם

תבדוק את LG L1750HQ.

קניתי את המסך הזה אחרי שהשוויתי אותו ל 710T ואני חייב להגיד שבסה"ב הוא עדיף למרות הפופולריות הנמוכה שלו,

מבחינת נתונים הם די דומים, אבל (וזו דעתי האישית) הצבעים של LG הרבה יותר נעימים ויפים.

בנוסף המדיניות של LG לגבי פיקסלים שרופים היא עדיפה ואם אני לא טועה אז המחיר שלו נמוך בטיפה מהסמסונג.

אם אם אם... אבל רק אם (!) כבר LG אז 1780Q.

וחבל לטעות ולהטעות סתם, ה710T/730B עדיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים