עבור לתוכן

קניתי אתמול סינהייזר HD-595

Featured Replies

פורסם

כן כן ... אתמול הוצאתי 1100 שקל על זוג אוזניות . מה להגיד , בדיעבד הייתי משלם גם 2000 בשביל הזוג קסם הקטן ( לא ממש קטן ) הזה :)

מישהו פה שמע אותם ? אני כבר חצי שנה חושב על מתיי אני משדרג את ה- H-120 שלי מהאוזניות סטוק שקיבלתי איתו ...

במילה אחת מ - ד - ה - י - מ - ו - ת !!!

אבל יש קאצ' קטן ... זה הופך להיות קשה יותר ויותר לשמוע מוזיקה על רמקולים או אוזניות אחרות . כדי להגיע לרמה הזאת צריכים להוציא לדעתי לא פחות מ20,000 על רמקולים.

טוב אני בכיף ייתן פה איזה REVIEW קצר אם תהיה היענות .

פורסם

wellcome to the club :)

יש לך הגברה בשבילם? איזה כרטיס קול יש לך? אם אתה מחבר אותם ישירות למחשב.. אין לך מושג כמה הם ישמעו יותר טוב עם הגברה נכונה

פורסם
  • מחבר

תודה תודה ...

וודאי גם וודאי , מוגברות ע"י ONKYO ...

עשיתי בדיקות איכות חבל על הזמן . שמתי דיסק DTS של הופעה חיה של DIRE STRAITS היש להם סאונד והפקה מדהימה והייתי בפה פעור .

אח"כ שמתי את ה-IRIVER דיגיטאלית לאונקיו ושמעתי DREAM THEATER נשבע לכם שכמעט בכיתי ... אבל הייתי מסטול תחת אז זה אולי השפיע קצת :)

אני יודע שזה אמור להישמע חרא במחשב שיש לו כרטיס קול מובנה ( אני יודע אני יודע זה גרוע ) אבל הם לא נופלות כ"כ הרבה . כאילו יש הבדל , עצום . אבל הם מצליחות להדהים אותי אפילו שם . והכי מגניב שהוIRIVER מצליח לדחוף אותם יפה מאוד . בגלל ה- Ohm היחסית נמוך שלהם , וה-112DB ב-1KHZ שזה אומר שהרגישות שלהם לסאונד גבוהה ( למי שפחות מבין )

טוב שכחתי לשים קיצור לאוזנייה אז הנה :

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05343

פורסם

תתחדש,נראות מדהימות.

אגב אמור להגיע אליי ה HD202 אבל זה לא מתקרב לשלך (נקווה שהאוזניות שאמורות להגיע אליי טובות :)

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106306

פורסם

בשעה טובה אחי

אני גם מת לקנות זוג כזה רק שלא בדיוק החלטתי איזה מודל... :bash: אין לי איפה לשמוע כדי להחליט :nixweiss:

אם אפשר לשאול איפה קנית או איפה אתה מכיר חנויות בארץ המעפנה שלנו עם מבחר של סנהייזר אני יודה לך מאוד .תהנה :)

אגב איזה מגבר של אונקיו יש לך? יש לי במקרה את ה 9211 A

פורסם
  • מחבר

אני הייתי סומך על סנהייזר גם ברמות הבינוניות לתת יופי של סאונד . כל הסידרה של ה-DJ's למיניהם לא מביישת בכלל .

אבל כן , שלי הם כמה רמות מעל . עכשיו שמעתי שצריך לעשות לאוזניות מסוג כזה Break In שזה אומר לתת להם לנגן משהו כמו יום רצוף בעוצמה יחסית גבוהה ואז הטווח תדרים שלהם נפתח עוד יותר . המוכר בחנות אמר לי שהוא לא היה מעיז לשות דבר כזה . מישהו שמע על זה ?

פורסם
  • מחבר

לחנות קוראים קילומבו , זאת רשת של 2 חנויות אם אני לא טועה , אחת בחיפה ואחת בת"א ולא מזמן הפ פתחו גם אתר : www.djshop.co.il

ההתלבטות שלי הייתה בין ה-555 ל-595 השני פשוט לקח בגדול וה-600 וה-650 פשוט לא סחבו על ה-IRIVER ובגלל שרציתי קצת ניידות אז יצא שהם היו מושלמות בשבילי . אני שומע עכשיו VIVALDI ב-Lossless MPC ואני פשוט נגנב ... וזה על Onboard sound card !!!

פורסם

תודה על המידע

מעניין מה ההבדל יהיה בין ה onboard שלך ל AUDIGY2

ולא ענית לי לשאלה בקשר לאונקיו שלך...

פורסם
  • מחבר

קבל התנצלות מעומק ליבי . TX-DS676 כבר ישן ( 5 שנים ככה ) אבל נותן בראש :)

פורסם

סחטיין, ברוך הבא למועדון המצומצם של האנשים עם האוזניות ב200$ ומעלה. ;)

כל מה שצריך לעשות עכשיו להשיג הגברה, ומקור טוב, ואז תוכל לקבל את דיפלומט האודיופיל הרשמית מטעם הנציגות הישראלית(ראה תמונה מצורפת). לפרטים נוספים דבר עם נציג האיגוד בארץ- אנטולי(לפחות את התעודה שלי קיבלתי ממנו).

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

חזק ... :)

יש הגברה ויש מקור מצויין ... זה כל מה שהיה חסר לי .

אנשים שכותבים לי ברוך הבא למועדון , אני אשמח אם תכתבו עם אילו אוזניות אתם נכנסתם למועדון .

פורסם

המערכת שלי:

BeyerDynamic DT931

EMU 0404

(DIY) Amp based on Jan Meier's, Corda HA-1

וכבלים באיכות גבוהה(לפחות יותר מהסטוק), למערכת שאני הכנתי עם העזרה של אנטולי.

אתה יכול לפרט עוד על המקור וההגברה שלך?

פורסם
  • מחבר

המקור שלי הוא ה- H-120 בנייד וסתם פיוניר DV525 ישן . אני אשמח לשמוע אותו על 96Khz ו24 Bit .

שניהם תחת אופטי . אבל תחת DTS פשוט אין עליהם , אני לא יודע לאין עוד אפשר להגיע ? רגע DTS זה לא 96Khz ?

פורסם

אני לא מאמין :kopfpatsch: חשבתי לתומי לקנות HD280 בארץ אבל לא שיערתי שהם יעלו קרוב ל1000 שקל!

כי בחו"ל הן עולות רק 100$ לא מבין מה קורה פה :nixweiss: שער הדולר הרקיע שחקים ולא אמרו לי? קיצר אם זה מה שהולך פה או שאני עובר לארצות הברית או שאני יעלה את התקציב ל HD 595 ויקנה בארץ :kopfpatsch: אגב הן אוזניות סגורות גם כן? אני מעוניין להשתמש בהן גם למשחקים..

פורסם
וכבלים באיכות גבוהה(לפחות יותר מהסטוק), למערכת שאני הכנתי עם העזרה של אנטולי.

פחחחחחחחעם העזרה שלי?! הכבל IC שלך הוא תוצרת שלי 100%! :bash: הדבר היחיד שעשית עם העזרה שלי היה להלביש את ה-techflex על הכבל אוזניות שהחלפת.

בדיעבד הייתי משלם גם 2000 בשביל הזוג קסם הקטן

אילו עוד אוזניות שמעת? שמעת משהו חוץ משנייצר? ה-600 לא ממש מרשימות, ואני שמעתי אותן עם מגבר מעולה ומקור טוב יותר מכרטיס אונבורד.

כדי להגיע לרמה הזאת צריכים להוציא לדעתי לא פחות מ20,000 על רמקולים.

תרשה לי:

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol:

יש לי אוזניות שלא יביישו אף אחד, A900 אם זה משנה מאוד שעברו מוד קטן שלי כדי שיתאימו לי קצת יותר. המחיר שלהן בחול הוא 200$. יש לי מערכת סטריאו שקניתי בסכום לא גבוה במיוחד של 6000 שקלים (כמובן שזה משומש וקשרים וכו', אבל זה מה ששילמתי בסופו של דבר לא כולל מקור ואת הכבלים אני מכין לבד). אני בטוח שהיא תיתן לאוזניות שלך בראש בלי שום בעיה. מחיר לא קובע הרבה בתחום הזה למקרה שעוד לא הבנת. בדיוק כמו נתונים וכו'.

ד"א, אל תיקח את הדברים קשה. זה הכל ברוח טובה. אני פשוט מנסה להבהיר לך כמה דבריםש חשוב שתדע בתחום הזה אחרת תפסיד המון כסף וזמן.

כמו כן, במידה ואתה מעוניין בתעודת אודיופיל מקורית מהאיגוד הארצי (אשר גם מאושרת על ידי האיגוד העולמי), אז כפי שאלכס ציין אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

:silly:

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים