עבור לתוכן

SATA II + NCQ + 160GB יש חייה כזאת בכלל?

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה.

אני קונה מחשב חדש, והנה הגענו לחלק אמצעי האכסון לכן אני פונה אליכם.

ראיתי ביקורות ברשת SATA vs. SATA II נראה לי שהפרש המחיר הקטן והפרש הביצועים הנחמד מצדיק את הרכישה של HD מבוסס SATA II.

OK עד עכשיו זה בסדר...

הבנתי גם ש NCQ משפר את ביצועי הכונן הקשיח חוסך לו עבודה ומקצר תהליכים - אז למה לא? יש לי לוח עם Nforce4 Ultra....

אבל שניהם ביחד, :nono: לא יכולים לעבוד....

מישהו מכיר חייה כזאת? SATA II ו NCQ? בנפחים נורמליים כמובן ולא איזה HD תעשיתי של 400GB :smile1:

עכשיו, נניח ובמת אין חייה כזאת, שווה ללכת על ה NCQ או על ה SATA II?

10q all

פורסם

אין לי מושג מי אמר לך שאין חיה כזו מכיוון ש ncq הינה תכונה של sata2, כל כונן sata 2 יש לו ncq ועוד כמה מתנות.

פשוט כמה חברות עשו גם ל sata 1 את זה

פורסם

כמו שאמרו, בשביל שתהיה SATA2 חייבת לביות תמיכה בNCQ.

הכי טוב (כמובן לא בהפרשים גדולים) הוא זה של היטאצ'י (למרות שהוא קצת יורת רועש, שוב לא בהבדלים גדולים).

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מי אמר לך שאין חיה כזו מכיוון ש ncq הינה תכונה של sata2, כל כונן sata 2 יש לו ncq ועוד כמה מתנות.

קודם כל תודה רבה לשניכם!

nim901 חידשת לי, בביקורת פשוט ראיתי NCQ Status: N/A

אז חשבתי שאין...

אוריפ, תודה על ההמלצה. 530 ש"ח ל WD לעומת 660 לדגם של היטאצ'י כלומר 25% יותר במחיר... אני לא חושב שאני אקבל אותו דבר  בביצועים גם מ RAPTOR... (ולא להיכנס לויכוח כן, לא. זאת רק דוגמא)

חבל ש SEAGATE לא מייצרת דיסקים SATA II הייתי שמח ל 5 שנות אחריות על הדיסק שלי  :-\

פורסם

ההיטאצ'י עולה 570 ש"ח...

פורסם
  • מחבר

ראיתי 660 אצל הדבעים... תוכל לומר לי איפה אני מוצר אותו ב 570? בלמיר?

פורסם

כרגיל, שטויות...

לי יש דיסק SATA II בלי NCQ, כמו רוב הדיסקים...

לגבי ה NCQ, זה לא בהכרח משפר את הביצועים, ולפעמים זה גם יכול להזיק להם.. צריך לבחון כל מקרה לגופו...

מה גם שמרבית הדיסקים של SATA II (כמו שלי, ואלו שהם זולים), הם פשוט דיסקים של SATA I עם גוק של SATA II, הביצועים זהים לחלוטין ל SATA I

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים