עבור לתוכן

קיבלתי היום את הGAINWARD 7800GTX ויש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

Gigabot אתה מדבר שטויות..

בעיני זה נשמע כמו :פקה פקה.. פקה פקה..

הX800PRO אף פעם לא עלה 3000 שקל מהסיבה הפשוטה שהוציאו אותו ככרטיס Mid-end ולא ככרטיס High-end יוקרתי.

• תגובות 48
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב אני לא אתווכח, אני זוכר שראיתי X800 אולי לא הרגיל אולי אפילו XL ב- 3000 שקל... עוד לפי יציאת סדרת ה-6***

פורסם

XL עלה בשיא 2500.

אולי XT ראית ב3000.

פורסם

אולי בכל מקרה לך תחפש עכשיו X800XT ב- 3000 שקל...

פורסם

מה זה לך תחפש?

היום לא לוקחים X800XT כשיש 3000 שקל, לוקחים או GTX או GT (אם רוצים להשקיע גם בדברים אחרים)

פורסם

sasi20, שני הדיונים שלך אוחדו.

להבא תשתדל לפתוח את הדיון במקום המתאים, וגם אם התבלבלת אל תרוץ לפתוח את אותו דיון בפורום אחר- תחכה שהמודר יעביר את הדיון למקום הנכון.

פורסם

בשביל זה יש את ההמצאה OC, ויש לי 6600GT ותאמין לי הקלוקים שלו כמעט בסטוק יותר גהובים משלך , נכון שהכרטיס שלך יותר חזק מבחינת טכנולוגיות אבל הקלוקים מפצים על זה

אני מציע להפוך את זה לציטוט החודש.

פורסם

אני מציע להפוך את זה לציטוט החודש.

מחזק :lol:

פורסם

LOL!!!! :lol: :lol: :lol:

GigaBoT אתה עדיין חי בקליפ שהMHz קובעים הכל?

אתה כבר ב2837829 דיונים עשית את אותה טעות, כל פעם צוחקים עליך ומתקנים אותך ואתה עדיין לא לומד!

גם אם הכרטיס שלך יטוס ב2GHz מהר יותר מ6800U (מה שלא אפשרי כמובן, רק תיאורטית בשביל הדוגמא) ה6800U עדין ישלש את הביצועים של ה6600GT

פורסם

LOL!!!! :lol: :lol: :lol:

GigaBoT אתה עדיין חי בקליפ שהMHz קובעים הכל?

אתה כבר ב2837829 דיונים עשית את אותה טעות, כל פעם צוחקים עליך ומתקנים אותך ואתה עדיין לא לומד!

גם אם הכרטיס שלך יטוס ב2GHz מהר יותר מ6800U (מה שלא אפשרי כמובן, רק תיאורטית בשביל הדוגמא) ה6800U עדין ישלש את הביצועים של ה6600GT

נראה לי שליבה במהירות 2400 מגהרץ וזכרונות ב2550 מגהרץ יפצו על הבאס זיכרון והצינורות עיבוד הנוספים כככה שכרטיס היפותי שכזה אוכל את ה 6800U בלי מלח (ובטח שש 6800U לא ישלש את ביצועים שלו :screwy: ) אבל הבאת את הההגזמה הזאת כדי להראות לו משהו שהוא דיי נכון שמהירויות שעון לא עושות את הכל אבל לא צריך להיות כלכך קיצוני....

פורסם

נראה לי שליבה במהירות 2400 מגהרץ וזכרונות ב2550 מגהרץ יפצו על הבאס זיכרון והצינורות עיבוד הנוספים כככה שכרטיס היפותי שכזה אוכל את ה 6800U בלי מלח (ובטח שש 6800U לא ישלש את ביצועים שלו  :screwy: ) אבל הבאת את הההגזמה הזאת כדי להראות לו משהו שהוא דיי נכון שמהירויות שעון לא עושות את הכל אבל לא צריך להיות כלכך קיצוני....

אתה טועה ובגדול. אין לך מושג כמה שטויות אמרת.

הזיכרונות של 660GT רצים ב1GHZ ושל ה6800U ב1.1GHz, ז"א שגם אם הזיכרונות של ה6600GT ירוצו ב2GHZ, הבקר זיכרון יגביל אותו ועדיין ה6800U יהיה טוב יותר.

ואגב לא דברתי על מהירות לליבה, אבל תמיד הליבה של הכרטיס HIGH-END טובה יותר, ז"א שתהיה לה גם את היכולת לרוץ במהירות גבוהה יותרץ

פורסם

אמרת "יטוס ב2GHZ יותר מהר", אז זה כבר יוצא 3.1GHZ :hi:

ולא דיברת על הליבה, אבל באותה מידה גם לא דיברת על הזכרון.

פורסם

אמרת "יטוס ב2GHZ יותר מהר", אז זה כבר יוצא 3.1GHZ  :hi:

ולא דיברת על הליבה, אבל באותה מידה גם לא דיברת על הזכרון.

אתה יודע מה, נניח שהבנת את זה ככה, גם אם הזיכרונות יטוסו ב3GHz (למרות שזה מטורף :screwy: ), הבקר זיכרון של 128bit יהיה צוואר בקבוק ענק! ההבדל לא יהיה כזה עצום.

פורסם

מה שבטוח, 6800U לא ישלש את הכרטיס הזה.

פורסם

אני כבר לא יודע על מה אתם מדברים על כרטיסי מסך או מעבדים...כי ניראה שהמהיריות דיי דומות :screwy: נגיד ככה שכשיצא כרטיס מסך 3GHZ (זיכרון,ליבה)

הוא ישלש גם את R520 ואת G80\90\150 .....זה ממש לא קרוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים