עבור לתוכן

קיבלתי היום את הGAINWARD 7800GTX ויש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

נכון.לדעתי זה בזבוז טוטאלי.עדיף להשקיע בשאר  המערכת "ולהסתפק" באיזה X800XL או 6800GT.

להשקיע ב X800XL זה יהיה ממש מטומטם בתוספת של כ 400 ש"ח לערך אפשר לקחת 7800GT שלא רואה אותו ממטר

• תגובות 48
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כסף זה לא מים, mardona...

פורסם

אני לאא אמרתי את זה

אבל אם מישהו קונה 7800GTX ולהגיד לו שעדיף X800XL זה פשוט טימטום

פורסם

קודם כל תיתחדש אני גם מחכה לקנות כ.מסך חזק ביותר וגם לי לא ניראה שה7800GTX יספיק אני מחכה לATI וה32 צינורות עיבוד שלהם ואז אני יחליט עם R520 או 7800GTX X2 ב SLI בנתיים אני לא רואה בשוק כרטיס שיספק אותי...למי ששואל על מה אני מדבר איך יתכן ניקח ASUS7800GTX שעולה היום 600 דולר בערך נעלה FARCRY נעשה בצ'מרק נקבל 120 תמונות לשניה סבבה מצויין נוסיף לו עוד

ASUS7800GTX שעלה לנו עוד 600 דולר ועוד לוח שתומך עוד 250 דולר ביחד כל העיסקה 1450 דולר ונקבל תמורה תמונה אחת לשניה יותר... :kopfpatsch: בושה לאנוידיה...תיראו הדור הקודם של ATI כמעט מישתווה אל הדור החדש של אנוידיה ב 7 FPS פחות מX850XTPE עם 16 צינורות עיבוד זה ניראה שה 8 צינורות שאנוידיה הוסיפו נותנות תפוקה של 7 תמונות יותר לשניה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

אף-אחד לא אמר שSLI הוא פתרון משתלם, אבל רואים שעם פילטרים ההפרש צומח להרבה יותר מ fps1~

שלא לדבר אם ההשוואה הייתה נערכת על 1600x1200 ופילטרים על מקסימום.

נ.ב.

אתה מוכן להסביר את החתימה שלך? :kopfpatsch:

פורסם

כמו שאמרו למעלה, גם אני חשבתי על זה הרבה פעמיים עכשיו קונים 7800GTX וחצי מכוח העיבוד שלו סתם באויר כי אין משחקים שדורשים את כל הכוח שלו...

לדעתי יום מספיק 6800GT להכל

פורסם

כמו שאמרו למעלה, גם אני חשבתי על זה הרבה פעמיים עכשיו קונים 7800GTX וחצי מכוח העיבוד שלו סתם באויר כי אין משחקים שדורשים את כל הכוח שלו...

לדעתי יום מספיק 6800GT להכל

לא מסכים איתך ניראה אותך משחק BF2 ברשת שכל הפילטרים מופעלים על 1280X1024....

פורסם

נראה אותך משחק BF2 על רזולוצייה של 2048X1536 הכל מ'ס אם פילטרים מקס

:kopfpatsch::screwy:

פורסם

נו תן בנצים מה תקבל 50 FPS בלחץ...

פורסם
  • מחבר

להשקיע ב X800XL זה יהיה ממש מטומטם בתוספת של כ 400 ש"ח לערך אפשר לקחת 7800GT שלא רואה אותו ממטר

אז אם כבר אתה מוסיף אז תוסיף עוד 400 שקל ותקנה 7800GTX

שמע מי שפריק משחקים גם 7800GTX אחד לא יספיק לו עוד שנה וחצי שיצאו משחקים טובים ה6800 שלך יפעיל אותם על הגדרות בינוניות ואז אתה תצטרך להחליף אותו אני יוכל להסתדר עם שלי עוד שנתיים אפילו יותר

וחוץ מזה יש לי מסך LCD 20.1 אינץ אז אני יכול לשחק על רזולוציות יותר גבוהות שיצאו משחקים כמובן

פורסם

בשביל זה יש את ההמצאה OC, ויש לי 6600GT ותאמין לי הקלוקים שלו כמעט בסטוק יותר גהובים משלך , נכון שהכרטיס שלך יותר חזק מבחינת טכנולוגיות אבל הקלוקים מפצים על זה

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי שעל רזולוציות כמו 1600X1200 הכרטיס שלך יעבוד כמו שלי

בחיים לא

פורסם

יש מצב לך תדע ברור ששלך יותר טוב אני פשוט אומר שלדעתי לא כדאי לקנות כרטיס בהמון כסף כי עוד שנה ואני כמעט בטוח אתה תשב עם הGTX שירד המחיר שלו לאיזה 2500... וירד תאמין לי פעם הX800 הרגיל עלה 3000...

פורסם
  • מחבר

כן בזה אתה צודק אין מה לעשות הטכנולוגיה מתקדמת כל הזמן ודבר שאתה קונה היום אתה יכול לקנות עוד שנה בחצי מחיר ואפילו פחות

פורסם

תאמין לי פעם הX800 הרגיל עלה 3000...

לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים