עבור לתוכן

קיבלתי היום את הGAINWARD 7800GTX ויש לי שאלה

Featured Replies

פורסם

קניתי את הגרסה של ה3500PCX והיבואן אמר לי שאני יכול להפוך את הכרטיס הזה לגרסת הGOLDEN SAMPLE שהיא גרסה מומהרת של הכרטיס והוא מתומכר כ1000 שח יותר ממה שיש לי. עכשיו כדי להפוך אותו הוא אמר לי שאני צריך לצרוב ביוס של הגולדן סמפל על הכרטיס שלי מישהו יודע אם יש דבר כזה מאיפה אני מוריד ואם זה בכלל כדי או יעזור?

• תגובות 48
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא קשור לפה ::)

פורסם

זה מה שרוצים אנשים אחרי שקונים כרטיס ב3000 שקל

פורסם
  • מחבר

תמיד שואפים ליותר אתה לא יודע את זה

פורסם

תתחדש קודם כל.

ולדעתי תהנה קצת מהכרטיס לפני שאתה עושה לו קצת שטויות ..

פורסם

גולדן סאמפל זה לא גרסא עם קירור משופר?

פורסם

קניתי את הגרסה של ה3500PCX והיבואן אמר לי שאני יכול להפוך את הכרטיס הזה לגרסת הGOLDEN SAMPLE שהיא גרסה מומהרת של הכרטיס והוא מתומכר כ1000 שח יותר ממה שיש לי. עכשיו כדי להפוך אותו הוא אמר לי שאני צריך לצרוב ביוס של הגולדן סמפל על הכרטיס שלי מישהו יודע אם יש דבר כזה מאיפה אני מוריד ואם זה בכלל כדי או יעזור?

לא צריך לצרוב ביוס כדי להגיע לביצועים של הGOLDEN SAMPLE , אפשר ע"י OC רגיל גם לעקוף את הGOLDEN SAMPLE

פורסם

זה מה שרוצים אנשים אחרי שקונים כרטיס ב3000 שקל

מסכים.הכרטיס פשוט מפלצת כרגע ,ואני לא רואה סיבה לעשות OC בשנה הקרובה.חכה שיצאו משחקים עם דרישות ממש גבוהות ואז אולי תעשה OC.
פורסם

מסכים.הכרטיס פשוט מפלצת כרגע ,ואני לא רואה סיבה לעשות OC בשנה הקרובה.חכה שיצאו משחקים עם דרישות ממש גבוהות ואז אולי תעשה OC.

לפי ההיגיון הזה , לא צריך בכלל לקנות כרטיס מסך כמו 7800GTX

הכרטיס דורש מעבד חזק , הכרטיס דורש מסכים עם רזולוציות שאין בשוק ולאיזה משחקים צריך כרטיס כזה ?

פורסם

....בכלל כדי או יעזור?

יעזור? כנראה שכן...

כדאי? ממש אבל ממש לא.

פורסם

אישית אני אומר שבינתיים תהנה מהכרטיס, מתי שתרגיש צורך תעשה OC . לא חבל ישר לעשות לכרטיס OC?

פורסם
  • מחבר

כן אתם צודקים אומנם זה קצת מפתה אבל נחכה שיצאו משחקים יותר חזקים

פורסם

לפי ההיגיון הזה , לא צריך בכלל לקנות כרטיס מסך כמו 7800GTX

הכרטיס דורש מעבד חזק , הכרטיס דורש מסכים עם רזולוציות שאין בשוק  ולאיזה משחקים צריך כרטיס כזה ?

נכון.לדעתי זה בזבוז טוטאלי.עדיף להשקיע בשאר המערכת "ולהסתפק" באיזה X800XL או 6800GT.
פורסם

לא משנה.. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים