פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים אני מחפש מסך 19 אינצ' TFT (דק) למשחקים, כלומר עם זמן תגובה נמוך (רצוי 8MS או פחות)בינתיים אני מתלבט בין 2 אלו:VIEWSONIC VX912Samsung SyncMaster 930Bמי מהם עדיף? האם יש המלצות למסך יותר טוב בתקציב הזה בגודל שאני מחפש?ערכתי.. החלפתי את המסך של סמסונג לאחד עם DVI
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים אישית יש לי את הסמסונג והוא מסך מדהים (למשחקים, סרטים וכו'), החיסרון היחיד שלו הוא שאין לו DVI אבל יש לו PIVOT (שעדיין לא מצאתי את זה כ"כ שימושי)
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים אפשרות להפוך את המסך ה 90 מעלות ככה שהרוחב יהיה הגובה ... גם אני לא מוצא בזה איזו שהיא כדאיות .. אבל לא מזיק שיש .. זה נוח יותר לקריאה של מיסמכים וכאלה אם אני לא טועה.. :-X
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים בעעממתי ל-913N יש Pivot?יש לו, כשהייתי בתצוגה באופיס דיפו ראיתי שיש לו פיבוט.
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים מחבר עידכנתי את השאלה!!!אני נוטה ללכת לכיוון ה-930B של סמסונג.. הוא טוב??נ.ב. לא נראה לי שיהיה לי שימוש אי פעם לפיבוט.. משהו באמת משתמש בזה?!
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים עדיף הסמסונג לדעתיאני משתמש בזה לפעמים, אבל בדרך כלל פשוט אין לי כוח לסובב את המסך.בכל מקרה גם ל-930B וגם ל-VS אין Pivot
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.