פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים נראה לי שזה מתאים לפורום הזה.בכול אופן נשרפרה לטלויזיה של הספק.ועכשיו אי אפשר להדליק אותו.איך אני יכול להחליף את הספק?.. ומאיפה הכי כדאי לקנות?תודה..ניר.
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים תפתח את הטלויזיה(כמובן שזה באחריותך, משום שיש סכנת התחשמלות), תוציא את הלוח של הטלויזיהושם תחפש את הפיוז.תוציא את הפיוז ותבדוק אם הוא שרוף.תנסה גם לקחת נייר כסף בשביל לעטוף את הפיוז(לאחר שתעטוף את הפיוז בנייר כסף, תחבר אותו בחזרה למקום)
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מחבר אחי אני ליימר או הדיוט בנושא הזה(בשפה יותר יפה).. איך אני מזהה את הפיוז?ובכל מקרה איך תעזור עטיפת הפיוז בנייר כסף?
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אחי אני ליימר או הדיוט בנושא הזה(בשפה יותר יפה).. איך אני מזהה את הפיוז?ובכל מקרה איך תעזור עטיפת הפיוז בנייר כסף?במקרה הזה עדיף שתקרא לטכנאי מוסמך... יש סכנת התחשמלות.הפיוז נראה כצנצנת שבתוכה יש תיל (נתיך) דק שאמור להיות שרוף במקרה של זרם גבוה.
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אני לא חושב שלעטוף את הפיוז בנייר כסף זה רעיון טובכי בסך הכל הוא מגן על משהוואם אתה עושה שם קצר תמידי לך תדע מה יקרה כאשר באמת תצתרך את אותו פיוז מסכן.
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים בעיקרון אין סיבה להתחשמל אם לא נוגעים במקומות שלא צריך לגעת בהם. אין סכנה לגעת בלוח עצמו. ככה נראה פחות או יותר פיוז(זה קצת שונה בטלויזיה, אבל בגדול ככה הוא נראה): ואגב, אם הפיוז שרוף, אז מה שהנייר כסף עושה בעצם זה להיות תחליף(זמני יש להזכיר, רק כדי לראות אם הבעיה היא באמת הפיוז) לפיוז.
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים מחבר כן אבל עכשיו אני בטוח שהספק הוא הבעיה.. זה קל להחליף ספק כמו במחשב או שזו תיהיה בעיה?.. ספרו לי איך כמה ולמה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.