עבור לתוכן

מלחמת הדור הבא של ה DVD...הפסדנו בגדול

Featured Replies

פורסם

הקרב בין בלו ריי ל HDDVD הסתיים,אין מנצחים,שני הצדדים הפסיקו את השיחות ביניהם וכנראה שנקבל שני סוגי מדיות לדור הבא של ה DVD,פשוט גועל נפש,לפי דעתי ה HDDVD ינצח רק בגלל שיותר זול לייצר אותו,אני אישית מעדיף את הבלו ריי רק בגלל שיש בו פי 2 מקום מאשר ה HDDVD.

* מי שלא יודע,אותם שיחות בערך התנהלו שיצא ה DVD הראשון,השיחות נכשלו ולכן יש לנו מינוס ופלוס במקום פורמט אחד....רק שהפעם זה מדיות שונות לחלוטין ואני בספק אם נגן אחד איי פעם יוכל לקרואי את המדיה המתחרה.

יום עצוב.

http://www.cdfreaks.com/news/12310

בכתבה עוד יש תיקווה,אבל אני כבר מנחש ששום דבר לא ייצא מזה.

פורסם

לדעתי יש עוד עתיד. ולדעתי המוצר אשר עלות ייצורו יותר זולה יינצח כי הייצרן יוכל להוריד מחירים ולהוציא את המתחרה השני מהשוק או לגרום לא להידחק לשוליים.

אבל מי יודע :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תחשוב על זה,סוני כבר הודיעה שב PS3 שלה יהיה נגן בלו ריי,נו יופי,ואם רוב הסרטים יהיו HDDVD ולא בלו ריי? יש עוד הרבה דוגמאות.

פורסם

אז ה PS3 של סוני לא יוכל לקרוא DVD ויהיה קונסולה וזהו..

בכל אופן הבלו ריי זה טכנולוגיה חדשה לעומת הHD, שהיא ליטוש של טכנולוגיה קיימת.

פורסם

אם יהיה בלו ריי בPS3 ובסוף הHDDVD ינצח סוני רק ירווחו מזה תראה בכל המצלמות שלהם לדוגמה יש כרטיסי ממורי סטיק (נחש מי מייצר אותם?) וזה גם אומר שיהיה יותר קשה לזייף משחקים...

פורסם

אני מסכים GIL DROR לדעתי זה יהיה המצב בסוף, ולדעתי זה יצליח לאזן את השוק ולהלחם הזיופים כי יווצר מצב שדיסקים למחשב יהיו בפורמט אחד ומשחקים לPS באחר וכו', עכשיו אם אתה בעד זיופים אז זה אכן פוגע בך אבל הייצרנים חושבים יותר על עצמם בלכן זה פועל לטובתם.

ירוויחו מזה לא רק יצרני הדיסקים כי גם תעשיית הסרטים והמוזיקה וכל שאר המדיות שמזוייפות כיום בשוק.

פורסם
  • מחבר

לא קשור בכלל לפריצת ההגנה שתבוא,בשתי הפורמטים,זה פשוט ברור,אני מדבר על שטח האיכסון...ועל איזה איזון אתם בדיוק מדברים?

עוד דוגמא:

נגני הסלון לפורמט הבא של ה DVD לא יהיה רק נגן אלא מקליט (הקלטה של HDTV עדיין רחוקה מאיתנו אבל זה העתיד),מי שיקליט בפורמט הזה ירצה נפח נפח נפח,הבלו ריי מציעים פי 2 נפח מה HDDVD,אז אלו שיהיו להם מכשירי בלו ריי יקליטו (יצרבו) ואם הם ירצו לראות במחשב,הם לא יוכלו,למה? כי מחשבים זה המונופול של מייקרוסופט (שהם בצד של ה HDDVD) והם ידאגו לזה שבמחשב ה HDDVD יתפוס מהר וחזק.

זה כמו הבלאגן שהיה בהתחלה של צורבי DVD חלק ידעו לקרוא רק פלוס ולא יכלו לצרוב מינוס...רק שהפעם מדברים על מדיות שונות לחלוטין אפילו אם הם נראים כמעט אותו הדבר (ה HDDVD נראה כמו דיסק לכל דבר בעוד הבלו ריי זה דיסק אבל מוקף בכזה מאין קסטה...מוזר כזה).

פורסם

פעם קראתי כתבה ממש מזמן שהבלו ריי יהיה מקרטון או נייר או משהו כזה יכול להיות או שאני סנילי? אתה יכול בבקשה לשים פה תמונה?

פורסם
  • מחבר

כן גם אני קראתי על זה שהם יכולים לייצר את זה מחול או מתירס או משהו כזה,לא מוצא את הכתבה הזו.

עריכה:

זו הגירסה של single layer שזה 23GB ה dual layer שיבוא בהמשך יהיה פי 2 נפח.

[attachment deleted by admin]

פורסם

הפלסטיק הוא אריזה הוא שזה כמו קלטת כזאת ומכניסים גם אותו לכונן?

פורסם
  • מחבר

כן זה נכנס עם האריזה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אה תודה זה נראה לי חייה סו סוף לא צריך לזהר כלכך עם הדיסקים

פורסם

אז ככה נכניס משחקים לPS3? גדול! מזכיר לי את המגאסון :anim-jjd:

פורסם

כן כשזה יצא יהיה הרבה יותר מבדר להכניס דיסקים לכונן...

פורסם

אממ

הנה תמונה של הדיסק שעשוי מתירס:

tok03g6ph.jpg

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים