עבור לתוכן

חדש חדש חדש חדש בארץ !!!! iAUDIO5 !!!!!

Featured Replies

פורסם

עזוב IAUDIO 5!

IAUDIO G3 בנפחים 1GB ו2GB ממש זול!

פורסם
  • מחבר

אתה ציני כאילו ?!

פורסם

לא!

אמנם השליטה שלו שונה (ואולי יותר נוחה ) ויש לו מסך יותר מתקדם, אבל הסוללה שלו לא משהו

בגלל שיש תחרות מחירים בין חנויות אז הG3 והU2 עולים זול יותר ..רק מכיוון שה5 נמכר כרגע רק ע"י באג אז הוא עולה יותר

פורסם
  • מחבר

לפי הביקורת המקיפה שנעשתה פה באתר עלה כי אין שוני משמעותי בין הנגנים מבחינת תכונותייהם.

כל מה ששונה זה העיצוב, זמן הסוללה וסוג הסוללה, השליטה ובמידה קלה הממשק, והעובדה שבדגם "5" יש 1000 צבעי תאורה אחורית לבחירה.

אני לא חושב ששוני מזערי זה צריך להשפיע על הקונה להשקיע עוד כסף במוצר שלא שונה בהרבה מהזולים ממנו.

פורסם

כשאתה אומר עיצוב, סוג וזמן סוללה ושליטה זה מכסה חצי מהתכונות!

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר עיצוב, סוג וזמן סוללה ושליטה זה מכסה חצי מהתכונות!

מה פתאום ...כשאני אומר תכונות אני מתכוונת לאופציות ש"בתוך" המכשיר, כמו איכות סאונד הקלטות ליין אין ועוד...

מה שהזכרתי בהודעה הקומת אלה היו תכונות שנראות לעין (חוץ מזמן סוללה וממשק)...שלא משפיעות בצורה משמעותית על אופי הנגן.

לדעתי 50 (!) שעות של ניגון ב G3 עדיפות על 1000 (!) צבעים לבחירה של תאורה אחורית ....אני מתכוון בבחינה של"מה יותר שימושי".

אבל.....אני לא זה שבוחר לאנשים אחרים מה לקנות הם יעשו תבחירה שלהם אני הבאתי את דעתי.

פורסם

כן גם לי יותר חשוב זמן ניגון

אגב יש לי הרגשה שבאג מתחכמים - המחירים ככה רק באתר לפי הערה למעלה בקטן...כלומר בחנות זה יעלה 1200 ולא 900? :-\

פורסם
  • מחבר

אני לא חושבההפרש צריך להיות כל כך גדול ולא ברור לי למה החברה תעדיף שתקנה מהבית...?

היתרון של קנייה בחנות עצמה זה שתוכל ל"הידלק" על עוד דברים ולקנות גם אותם- כך החברה מרוויחה יותר.

עריכה : והמחירים הם 999 ו1299.....זה שרשמת 900 ו 1200 זה רק מראה כמה שהטריק הזה של "99" עובד ;) ;D

פורסם

לא..המחיר של הG3 היה 899! לא השפיע ולא בטיח!

הבאג האלה ממזרים זריזים - המחיר קפץ ב40 לG3 וב100 לU2  ::)

עריכה: יוצא להם כנראה משתלם שתקנה מהאינטרנט בלי לתת לך שירות

פורסם

לא שווה לשלם יותר על 1000 צבעים

זה ממש מיותר לדעתי

פורסם
  • מחבר

לא שווה לשלם יותר על 1000 צבעים

זה ממש מיותר לדעתי

וגם לדעת רבים......

וגם 1000 הצבעים לבחירה הם של התאורה האחורית ולא של הפונטים או הממשק....זאת אומרת הוא לא נקרא צבעוני.

פורסם

בקיצור סתם נגן לא שווה בהשוואה לG3

פורסם
  • מחבר

בקיצור סתם נגן לא שווה בהשוואה לG3

אתה טועה....הנגן הוא נגן מצויין ובעל יכולות גבוהות כשל הG3 והU2 .

כמו שאמרתי הם נבדלים אחת מהשנירק בעיצוב, שליטה חיצונית ושוני קל בממשק, זמן וסוג סוללה והעובדה שבדגם "5" יש 1000 צבעי תאורה אחורית לבחירה.

פורסם

אמרת את כל הסיבות שבגללן הG3 טוב יותר

זמן סוללה גדול יותר

סוללה AAA רגילה

ומחיר נמוך יותר

לא שווה לשלם יו תר על 1000 צבעים וסוללה חלשה יותר

אלא אם כן חוץ מבאג עוד מישהו ימכור ואז המחיר יהיה נמוך יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים