פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים יש לי אותו כבר איזה 4 שנים wd 40gהקיצר לפני כמה זמן עשיתי לו פרמוט ולקח לי איזה שעה לפרמט אותו וזה רק 40 גיגה מה נראה לכם?
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים השאלה שנישאלת איך עשית את הפירמוט? אני מבין שהדיסק לא מחולק? הפרמוט נעשה בדוס? או בזמן התקנה של XP? בשניהסוגים יש לך כמה אופציות פירמוט דוגמא: בדוס יש לך כמה פקודות פירמוט fornat c\q :פירמוט מהיר בלי בדיקה והעתקת קבצי סיסטם fornat c:\s :פירמוט והעתקת קבצי סיסטם שהתהליך קצת ארוך format c:\u מבצעת פרמוט "בטוח",המאפשר לשחזר את הקבצים המחוקים באמצעות התוכנית והפקודה הרגילה שמבצעת פירמוט רגיל שגם לוקחת זמן יש לך פירמוט בתהליך התקנה פירמוט עם אפשרות להפוך מערכת קבצים ל NTFS רגיל ומהיר או FAT32 רגיל או מהיר זה הכל תלוי איזה פירמוט ביצעת? חשוב לי לדעת עשית אולי LOW FORMAT?
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר המחיצה היא fat32 פשוט הלכתי לדוס וכתבתי format c: ולקח מלא זמן וזה ששאל מקודם המחשב גם איטי בכללי (ואני לא יודע אם זה בגלל הארד דיסק או בגלל שכבר התרגלתי ל)amd 3000 ד"א תודהההה !
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים v וזה ששאל מקודם המחשב גם איטי בכללי (ואני לא יודע אם זה בגלל הארד דיסק או בגלל שכבר התרגלתי ל)amd 3000 ניסית לאחות (מקווה שרשמתי נכון) או משהו כזה? יעני אתה בטוח שהאיטיות באה מההרד דיסק ולא מהמעבד או משהו כזה? (אם אני לא טועה אז אם ההרדיסק הרוס אז תהיה איטיות רק כשרוצים לקרוא ממנו...)
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים מחבר לא ניסיתי לאחות כי אין עליו ווינדוס ואני חושב שהאיטיות באה מהארד דיסק כי אני לא רואה דרך שהמעבד יאט את הפרמוט של הדיסק
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים בס"דאם ההרדיסק ריקתיקח אותו תחבר אותו למחשב של חבר שלך שהוא מחשב מהיר חדש.תפרמט אותו שוב דרכו ואז תריץ תוכנות איחוי ותוכנות בדיקת ההרדיסקאם אני לא טועה תוכנה בשםeverst או משהו כזה עושה את הבדיקה הזו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.