פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים זה הולך ככה חבריםחבר שלי רצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אז אבא שלו בירר והביא switch אז הוא חיבר כבלים הכל יפה וטובהוא חיבר את המודם לswitch ואז יש עוד 7 יציאות פתוחות יעני אפשר לחבר עוד 7 מחשביםמחברים למחשב הראשון פועלמחברים למחשב השני לא פועל יותר נכון לא מעביר כלל נתונים בכרטיס רשתחיברתי רק את המודם למחשב עם הכבל רשת שלו ולא מעביר בכלל נתוניםנכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת ונדהמתי שפורט 802 היה בכלל נעולפתחתי אותו וגם לא עזרטוב נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig/renew והוא רשם לי שגיאה בDHCPהכרטיס רשת שלו מעביר הוא של 1 ג'יגה הוא מובנה על לוח של MSI 915P/G NEO2תוכלו לעזור לי בבקשה
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים פורט 802 ? 1.נסה להוריד את המהירות של הכרטיס ל 100 או 10.2. הוא עובד בחיבור ישיר עם מחשב אחר? יש מצב שהוא לא בסדר - נסה להתקין מחדש.3. הסוויץ' הוא לא ראוטר, ולכן תצטרך לקבוע IP סטטי (קבוע) למחשב או ליצור מחשב שיעשה גם ICS (ישתף אינטרנט- מה שבוודאי תרצה) וגם יחלק כתובת למחשב השני (להריץ את אשף הרשת של XP, המחשב המשתף לבחור באפשרות הראשונה, בשני באפ' השניה, לוודא שהם על אותה קב' העבודה).
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מה הקשר לפורט 802 רשתות עובדות בפורט 139 קיצור תגידר למחשב הראשי נגיד IP :192.168.0.1למשני ת IP הבא אחריוותגידיר במחשב המשני שזה 192.168.0.1 זה הראשי...וזהו ץעשה רסטרט בשניהם לכל מקרה ואז זה אמור לעבוד
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר סידרתי את הכרטיס רשתאיך אני עושה את ההגדרות שאתה נותן לי פה והאם יהיה לי איזה תלות בין מחשב למחשב?
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אני יסביר לך למה זה עובד במחשב אחד ובשנים זה לא כי באחד זה כמו חיבור ישיר אבל שנים הוא לא יודע לאן להתחבר אז או שתקנה router או תקנה כרטיס רשת נוסף (כדי שיהיה 2 במחשב)
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים ע"י כך שיהיה מחשב אחד שיחייג לאינטרנט, ויחלק למחשבים כתובות. אותו המחשב יעשה ICS (INTERNET CONNECTION SHARING(.
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אני דברתי על חיבור 3 הדברים לswitch את המודם ואת המחשבים, כי בשביל שיתוף המודם דרך המחשב צריך 2 כרטיסי רשת
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים מחבר שתי המחשבים מחוברים לswitch והמודם גם מחובר לswitchעכשיו איך אני עושה שיתוף אינטרנט בין שניהם שלא יהיה לי תלות בין השניים
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים אי אפשר! עם אתה רוצה לעשות שיתוף אז זה רק שהמודם יהיה מחובר למחשב והמחשב יהיה גם מחובר לרשת ואז יש לך תלות שהמחשב יהיה פתוח עם אתה רוצה שלא יהיה תלות אז אתה צריך router שעולה כ250 שקל
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים טכנית בטח שאפשר. כרטיס הרשת יכול להעביר חבילות IP בין מחשב חד לשני, ופריימים של PPPoE למודם על אותו כרטיס. יכול להיות שווינדוס מאיזו שהיא סיבה לא מרשה את זה, אבל זו תהיה בעית תוכנה, לא בעיית חומרה עקרונית.אני לא יודע אם זה עובד בפועל על ווינדוס או לא, כי מעולם לא ניסיתי את הקונפיגורציה הזו (או ICS בכלל) מכיון שתמיד עבדתי עם ראוטר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.