עבור לתוכן

גוגל תשיק תוכנת מסרים מידיים

Featured Replies

פורסם

תודה אחי

בדיוק פתחתי כתבה כזאת בפורום חדשות.

• תגובות 72
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

רק אני חושב שזה בדיוק מה שצריך להיות בתוכנת מסרים מיידים? בלי כל השטויות של הICQ והחרא מסביב המעצבן...

כבר שנים אני מסרבס להשתמש בICQ בגלל השטוית שיש שם... ובמסנגר אני עדיין עם 6.2 ושום דבר לא יעביר אותי ל7 בגלל כל החרא שהוסיפו שם... בשביל מה צריך את כל השטויות האלה?

כמובן שיש שם עוד הרבה מה לשפר בגוגל TALK.... אין שם אפילו העברת קבצים.... אבל בנתיים זה בסדר יחסית לבטא....

פורסם

כן רק חבל שהיא לא עובדת יותר..

בכל אופן דדי אם אתה מחפש משהו מינמלי דינאמי ורציני כמו שכבר הרבה אמרו אז למה אתה לא עם מירדנה שמתחבר לכל הפרוטוקולים ואין לו את כל החרא הלא נחוץ?

פורסם
  • מחבר

תמיכה לקוייה בעברית

פורסם

אין שום בעיה עם עברית לא יודע על מה אתה מדבר ברטון

פורסם
  • מחבר

אז הרווחת מה אני יגיד לך

עובדה שעוד אנשים מבינים על מה אני מדבר

ל MIRANDA אמור להיות שיפור בתמכיה בעברית עם יכולת לראות את השיחה כולה בתור RTL (עדיין לא התמיכה שיש ל MSN אבל גם משהו)...

אבל אין לי כח להתווכח על זה

פורסם

מעבר לבעיה הזו (שאפשר להגיד שהיא שולית ואני מניח שדווקא כן אפשר לסדר אותה), יש בעיות עם עברית ממשיות שפשוט לא רואים מה הצד השני כותב, חוץ מסימני שאלה ב MIRANDA (זה קורא לרוב רק ב ICQ, לא ב MSN, מול TRILLIAN ומול חלק מה ICQ CLIENTS הרשמיים)...

ראיתי כבר 4 אנשים שונים עם MIRANDA שיש להם את הבעיה הזו...

פורסם

ואני נתקלתי בהרבה ביותר מ-4 שאין להם אותה, בכל אופן כנראה שמשהו אצלהם לא מוגדר כמו שצריך, אני בכל אופן לא נתקלתי או מכיר את מה שאתה מדבר עליו.

פורסם

הכי פשוט זה לנסות לדבר עם MIRNADA עם מישהו שיש לו TRILLIAN דרך ICQ... זה לא ראיתי שעובד עדיין באף מקום..

(אולי זה קשור ל IEVIEW / TABSRMM אבל לא נראה לי)

פורסם

כל מי שניסה את התוכנה של גוגל יכול לראות את זה http://tinyurl.com/9asml

זה ממש נחמד יש שם טיפים וטוויקינג לכל מיני אפשרויות נסתרות בתוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים