עבור לתוכן

גוגל תשיק תוכנת מסרים מידיים

Featured Replies

פורסם

כרגע, אני מאמין שכלום.. סתם תוכנה ממש פשוטה ודלת משאבים לדבר עם חברים שיש להם GMAIL (בטסקט או באודיו), אני מקווה שבעתיד זה יהפוך למשהו שבאמת שמיש (וכמו שאחנו מכירים את GOOGLE הם בטח יעשו את זה)...

• תגובות 72
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

דווקא בדרך כלל כשגוגל מוציאה תוכנה, אפשר ליראות את האיכות והחדשנות שבה כבר בגירסאת הבטא

פה זה ניראה סתם כמו העתקה כושלת

פורסם

טוב

אז כנראה שהשימוש העיקרי של התוכנה יהיה לשליחת הזמנות ל GMAIL

פורסם

לא ברור לי מה כושל פה.. האפשרות ל VOIP באיכות של SKYPE ? האפשרות להשאיר הודעה לשני כשהוא לא ONLINE כמו MSN ? פרוקוטול חופשי ופתוח סוף סוף ? תאימות עם תוכנות אחרות... דווקא נראה לי בסיס טוב להרבה דברים...

גם לגבי הזמנות GMAIL, נראה לי שכבר כמה שבועות, אנשים יכולים לפתוח חשבון ב GOOGLE ACCOUNTS ולקבל GMAIL חינם בלי קשר...

פורסם
  • מחבר

הכושל פה הוא זה שחשבנו שנוכל לזרוק את ה-ICQ5 ואת המסנג'ר לעבור לתוכנה מבית גוגל

מה שבסוף מסתבר זה שהדבר בכלל לא ככה

ואין פה שום חידוש...את הכל כבר ראינו בצורה זו או אחרת.

זה לא כמו ה-Google המקורי או ה-DesktopGoogle

פורסם

גם לגבי הזמנות GMAIL, נראה לי שכבר כמה שבועות, אנשים יכולים לפתוח חשבון ב GOOGLE ACCOUNTS ולקבל GMAIL חינם בלי קשר...

לא ידעתי את זה, עכשיו בכלל אין סיבה להשתמש בתוכנה :-\

לא ברור לי מה כושל פה.. האפשרות ל VOIP באיכות של SKYPE ? האפשרות להשאיר הודעה לשני כשהוא לא ONLINE כמו MSN ? פרוקוטול חופשי ופתוח סוף סוף ? תאימות עם תוכנות אחרות... דווקא נראה לי בסיס טוב להרבה דברים...

הכול טוב ויפה, חבל שכל העולם משתמש כבר בICQ / MSN

פורסם

א-כ-ז-ב-ה.

במקום ליצור תוכנת all-around סטייל מירנדה\טריליאן שפשוט תהיה מושלמת ותכלול גם את הרשת שלהם (שיהיה..) וגם אפשרויות צ'ט\וידאו\VOIP מתקדמות, הם יצרו את הדבר המיותר ביותר שהם יכלו לחשוב עליו...

פורסם

דבר ראשון צריך לזכור שה CLIENT הזה, ממש דל משאבים מול החרא שמגיע מבית MSN7 או ICQ2005, הוא נועד לעשות בדיוק מה שהוא צריך...

דבר שני, אין פרסומות, או שטויות כאלו כרגע...

דבר שלישי, חכו ותראו מה יהיה בתקופה הקרובה, בגלל שזה מבוסס JABBER אני צופה פה אפשרויות תמיכה בהכל...

אני מודה שהיה פה יותר מדי HYPE לגבי דברים, אבל אני צופה שהוא יתממש בעתיד... (כמו ש GMAIL עד היום מחדשים, כמו הוספת תמיכה ב POP3 לפני כמה חודשים, הגדלת הנפח מלפני כמה שבועות וכו')....

פורסם
  • מחבר

אולי בעתיד יהיה תמיכה בשאר הפרוטוקולים אבל הם היו צריכים לחכות עוד חודש חודשיים ולצאת כשהכל גמור

לצאת עם תוכנה כזאת זה פשוט בזיון.

במקום ליצור תוכנת all-around סטייל מירנדה\טריליאן שפשוט תהיה מושלמת ותכלול גם את הרשת שלהם (שיהיה..) וגם אפשרויות צ'ט\וידאו\VOIP מתקדמות, הם יצרו את הדבר המיותר ביותר שהם יכלו לחשוב עליו...

ניראה לי שהם עשו את זה ככה כי הם לא רצו שאנשים רק ישתמשו בתוכנה שלהם בלי לעבור לרשת שלהם

בכל מקרה אם הם רוצים ליצור קהילה גדולה הם צריכים להשקיע קצת יותר

פורסם

אולי בעתיד יהיה תמיכה בשאר הפרוטוקולים אבל הם היו צריכים לחכות עוד חודש חודשיים ולצאת כשהכל גמור

לצאת עם תוכנה כזאת זה פשוט בזיון.

תכתוב להם את זה ב GOOGLE SUGGEST :kopfpatsch: :kopfpatsch:

וחוץ מזה, עדיף שזה יוצא עכשיו יוצא להם כבר לתקן באגים במקביל להוספת FEATURES, אף אחד לא מכריח אותך להשתמש בזה..

ודרך אגב, אתם יכולים היום להשתמש ב CLIENT של JABBER ולהתחבר לכל שאר הפרוקוטולים שלכם דרך זה:

http://www.jabber.org/network/

פורסם

קצת מאכזבת התוכנה הזאת, ולא ניראה לי שבנתיים יהיה בה שימוש... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

גם אי אפשר לשלוח בזה קבצים

פורסם

X-WarrioR מיקרוסופט מחזיקים בחלק לא קטן מEA ככה שאני בספק אם EA יתחילו להוציא תוכנות או להתפתח בכיוון שיפריע למיקרוסופט.

לגבי הgoogle talk

לא יודע לא מתרשם בנתיים את הMSN אני לא סובל אבל משתמש כי יש חברים שמשתמשים בסנג'ר של YAHOO אני בחיים לא ישתמש פשוט לא סובל את התוכנה שלהם.

כל התוכנות קוד פתוח בנתיים עדיין עם בעיות לגבי העברית ומבחינת ממשק לא כל כך נוחות לדעתי

ICQ 2003b עדיין שולטת מבחינתי. נכון הם הוסיפו יותר מדי בולשיט והגרסאות הראשונות שכללו רק מה שבאמת נחוץ (הודעות, שליחקת קבצים, שיחת אודיו ושיחת וידאו) אבל מבחינת נוחות ממשק ואפשרויות לדעתי עדיין הם הכי טובים בשוק

פורסם

כמה אחוזים של מניות בדיוק ל MICROSOFT יש ב EA ?

ל MIRANDA אמור להיות שיפור בתמכיה בעברית עם יכולת לראות את השיחה כולה בתור RTL (עדיין לא התמיכה שיש ל MSN אבל גם משהו)...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים