עבור לתוכן

גוגל תשיק תוכנת מסרים מידיים

Featured Replies

פורסם

אם GOOGLE מוציאים משהו, כמובן שזה יהיה יותר טוב מכל השאר, ואני מקווה שיהיה תמיכה ב GATEWAY לשרותים האחרים...

כן, אני ממש רואה את APPLE כחזקה מבחינה פיננסית... לפחות ה IPOD מצליח להחזיק אותה בחיים...

ואין לך מושג מה זה GOOGLE OS, אז למה ישר לפסול ? מה גם שבינתיים APPLE לא מתכוונת להפיץ את המערכת הפעלה שלה לשאר הפלטפורמות חוץ משלה...

(ודרך אגב, למה אתה שואל בפוסט אחר על דברים שאתה לא צריך לדעת?)

• תגובות 72
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מישהו יכול להסביר לי קצת על הGOOGLE OS או לתת לי קישור?

פורסם

חפש בגוגל :) בכל מקרה, אין על זה אף מידע, זה בגדר של שמועה, אבל ממש שמועה... (וכמובן שאין פרטים בכלל).

פורסם

:-X

פורסם

יש שמועות שהיא הולכת להוציא ושהמעבר לאינטל הכל היה כיסוי (ibm אמור שבכלל הם לא ביקשו מעבד נייד עם צריכה נמוכה והם היו נותנים להם את הcell ו3 מעבדים של 3.2 כמו בxbox 360 בכיף אבל הם לא ביקשו) עובדה שהם עבדו לפיתוח המערכת השלהם לעבוד בx68 במשך 3 שנים וביססו בסיס די חשוב בה על sse3/2 אז הם היו בטוחים שהם עוברים לintel ולא לאחרים אפילו שהם לא ידעו איזה פיתוחים יהיה עוד 3 שנים.

אז בקיצור המערכת תעבור לpc בכל מקרה עם בדרך רישמתי או לא (אתם יודעים למה אני מתכוון)

פורסם

שמועות תמיד יש, כמו ה GOOGLE OS...

בכל מקרה, APPLE עובדת כבר 6 שנים על זה, לא 3 (והאמת שכבר בתחילת שנות ה 90 הם התעסקו עם הרצת מערכת ההפעלה על X86), קוראים לפרויקט STAR TREK PROJECT

וכרגע זה מבוסס על SSE3 יותר (הבנתי שאפשר על SSE2, אבל בפגיעת ביצועים קשה, בגלל איך שהמערכת עובדת?)...

ולמרות שבינתיים הצליחו לפרוץ את ה MACOSX ל X86, יתכן ובגרסה הסופית, בגלל שהם גם שולטים על הלוח אם, הם יעשו משהו קשה יותר לפריצה...

פורסם

הקטע עם הם עובדים על זה 6 שנים הם לא יכלו לסים הגנה יותר טובה במיוחד בגירסאות הראשונות שלא ידלף זאת נקודה למחשבה, מה שאומרים שהם רוצים שזה ידלוף כדי שיגידו טוב ניסינו לחסום אבל הציבור רוצה אז ניתן לכולם!

פורסם

נשמע הזוי במיוחד... :hat:

פורסם

דיבידנד של 64 מיליארד זה לא 78 ביליארד (יש כזה דבר) שזה פי 100 כלומר 100 שנים של אותם יקח עם אותו סכום של דיבידנתים ומיקרוספוט גדולה רק ב3.5 מגוגל שזה לא הרבה דבר שני למה הגוגל תסכים להימכר?

פי 1000, לא פי 100.

ואיפה ראית את השם ביליארד בדיון הזה?

חוץ מזה, גם טבע רכשה את איווקס האמריקנית למרות שהיא "רק" פי 3 יותר גדולה

זה גם לא המודל העסקי שלה.. לרוב היא ממותת חברות מתחרות ע"י רכישת / פיתוח טכנולוגיה מקבילה (כמו שהיא עושה כעת), והפצתה בתנאים ששוברים את החברות, היא לא קונה לרוב חברות שמתחרות בה... (והחלוקה לא היתה של 32 מיליארד?)

32 מליארד היה במזומן ו32 מליארד קניה מחדש של מניות מהציבור (שזה כמו לחלק מזומן, הערך של שאר המניות עולה באותו רגע בדיוק באותו סכום כאילו חולקו 32 מליארד דולר במזומן)

פורסם

טוב, אין צורך להפוך את הדיון הזה לעוד MICROSOFT VS GOOGLE, וכן אמרתי BILLION כשדיברתי על ה MARKET CAP שלהם, וכן אני חושב שהוא לא הבין למה הכוונה ב BILLION מאשר למה שאנחנו התכוונו...

אבל עזבו שטויות, התוכנה יצאה:

http://www.google.com/talk/

אתם יכולים להוריד ולהתרשם... ודרך אגב, היא משתמש ב JABBER באופן מלא, ככה שאם אתה משתמשים ב MIRANDA / GAIM / TRILLIAN, אתם עדיין יכולים להתחבר לחשבון שלכם ב GOOGLE IM (שזה החשבון GMAIL שלכם בסה"כ), ע"י כך:

http://www.smashsworld.com/2005/08/im-on-google-talk-right-now.php

פורסם
  • מחבר

אבל איך עושים את ההפך?

להתחבר לחשבון ICQ שלי מהגוגל

פורסם

זה בדיוק מה שאני מחפש,

אמורה להיות בכלל אפשרות כזאת?

It isn't possible to call or chat with non-Gmail users through Google Talk (but we're working on it). You can email any of your contacts by clicking the envelope next to their names in your Friends list, but if you want to talk to your friends live, they need to be Gmail (and Google Talk) users too.

You can invite your friends who aren't Gmail users to download Google Talk. They'll be sent an invitation to create a Gmail account at the same time. Just sign in to Google Talk, and click 'invite' next to your friend's name or click 'Add friend' at the bottom of your Friends list. Then follow the prompts to email an invitation to his or her email address.

פורסם
  • מחבר

לפי YNET ו-NRG כן אבל אולי לא בגירסאת בטא

פורסם

כרגע לא נראה לי שאפשר... אבל שוב, אם אתם משתמשים ב MULTIM שמאפשר כמה פרוקוטולים ביחד, אז אפשר להוסיף גם את זה... (ויש פה VOIP בין אנשים)

הם מתכוננים גם בעתיד אולי להוסיף תמיכה גם ב SKYPE וכו'...

פורסם

אז החידוש הוא בתוכנה או ברשת?

כלומר, מה יוצר לנו מזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים