עבור לתוכן

גוגל תשיק תוכנת מסרים מידיים

Featured Replies

• תגובות 72
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

שהיא לא עצמאית

היא תלויה בשרתים הגרועים של ה-ICQ(במידה ואתה כמובן משתמש בה בתור ICQ client)

פורסם

נו אבל מה אתה רוצה להגיד בזה ?

לצורך העניין כל החברים שלי משתמשים באייסיקיו/מסנג'ר.

מן הסתם שאני צריך להשתמש בשרתים שלהם בשביל שיהיו לי חברים....

גם אם לגוגל יהיו שרתים משלהם ורשת נפרדת משלהם, זה לא יעזור לי.. כי החברים שלי (או לפחות 90% מהם) עדיין יהיו באייסיקיו/מסנג'ר.

ואני לא רואה שום סיבה הגיונית לפתוח עוד חשבון בעוד רשת סתם בשביל להגיד שאני מחובר לגוגל. הרשת של אייסיקיו לא עושה לי שום בעיות..

פורסם

האמת אני לא מבין מה הבעיה ברשת של ICQ...

היא טובה.

כנ"ל גם מנסג'ר, וגם לי אין עניין בעוד חשבון בעוד רשת (בשביל מה...)

פורסם
  • מחבר

יש לי ולעוד אנשים המון התנתקויות מה-ICQ

פורסם

לגבי MIRANDA, תוכנה סבירה, אך עדיין יש לה בעיות עם התמיכה בעברית (גם אחרי כל הקינפיגורים), היא לא עובדת ב ICQ בעברית עם TRILLIAN, וגם עם כמה CLIENTS רשמיים של ICQ (על מחשבים מסוימים), ככה שעדיין יש מקום רב לשיפור..

ואם GOOGLE יתמוך ב JABBER באופן מלאה, יתכן ויהיה ניתן להוסיף לשם דרך JABBER GATEWAY את החברים מ ICQ/MSN/YAHOO/AIM/מה לא...

צריך לזכור שהיום GOOGLE היא החברה מספר אחת בשוויה בבורסה בארה"ב בתחום המדיה (יותר מ AOL/TIME WARNER ויותר מ DISNEY), ככה שזה לא יהיה כזה פשוט ל MICROSOFT לרכוש אותם בשלב זה...

פורסם

א. לי אין בעיות ב-ICQ

ב. ב-TRILLIAN אין תמיכה ב-RTL (וגם לא תהיה), כך שמי שמשתמש בתוכנה הזאת ורוצה עברית הוא מראש קצת טיפש.. :)

ג. RK, זה בכלל שיש אנשים שיש להם רק אייסיקיו או רק מסנג'ר.. מה אתה עושה במצב כזה?

ד. זאת ממש, אבל _ממש_ לא בעיה למייקורוסופט לקנות את גוגל, אם הם רק ירצו.

פורסם

האמת ניסיתי את GAIM ואת TRILLIAN והתאכזבתי, את מירנדה עוד לא

כרגע יש לי גם את MESSENGER (שאני נמצא בו אבל פחות) וגם ICQ (שבו אני נמצא יותר)

פורסם

איסקיו מעורר בי בחילה.

פורסם

מספיק לעשות דרמה מכל דבר :s07:

פורסם

א. לי אין בעיות ב-ICQ

ב. ב-TRILLIAN אין תמיכה ב-RTL (וגם לא תהיה), כך שמי שמשתמש בתוכנה הזאת ורוצה עברית הוא מראש קצת טיפש.. :)

ג. RK, זה בכלל שיש אנשים שיש להם רק אייסיקיו או רק מסנג'ר.. מה אתה עושה במצב כזה?

ד. זאת ממש, אבל _ממש_ לא בעיה למייקורוסופט לקנות את גוגל, אם הם רק ירצו.

א. כיף לך, בינתיים כל מי שאני מכיר שמשתמש בזה דווקא יש (עם חלק מהאנשים, לא עם כולם)...

ב. כולנו קצת טיפשים, לא?

ד. הממ MICROSOFT MARKET CAP הוא 290.96 BILLION DOLLAR, לעומת GOOGLE MARKET CAP של 77.74 BILLION DOLLAR.

פורסם

ד. הממ MICROSOFT MARKET CAP הוא 290.96 BILLION DOLLAR, לעומת GOOGLE MARKET CAP של 77.74 BILLION DOLLAR.

כבר דיברנו על זה

מיקרוסופט חילקה דיבידנד בשנה שעברה בסכום הקרוב ל 64 מיליארד דולר

ככה שסכומים כאלו זה ממש לא בשמיים בשבילה.

(מה גם שכל בנק יתן לה כל סכום שהיא תבקש)

פורסם

זה גם לא המודל העסקי שלה.. לרוב היא ממותת חברות מתחרות ע"י רכישת / פיתוח טכנולוגיה מקבילה (כמו שהיא עושה כעת), והפצתה בתנאים ששוברים את החברות, היא לא קונה לרוב חברות שמתחרות בה... (והחלוקה לא היתה של 32 מיליארד?)

פורסם

אני גם עם מירדנה ומשתמש באייסיקיו ומסנג'ר איתה ומבסוט, בלי כל הקישקושים של התוכנות הכבדות הרגילות ואני לא רואה צורך בעוד רשת נוספת שגם ככה כבר אנשים מחולקים בין המסנג'ר ואייסיקיו ולא כמו פעם שהיה רק אייסיקיו, זה רק יפצל עוד את האנשים אבל נחיה ונראה מה יש להם להציע אולי הם יפתיעו כמו שהם שיחקו אותה עם GMAIL.

פורסם

דיבידנד של 64 מיליארד זה לא 78 ביליארד (יש כזה דבר) שזה פי 100 כלומר 100 שנים של אותם יקח עם אותו סכום של דיבידנתים ומיקרוספוט גדולה רק ב3.5 מגוגל שזה לא הרבה דבר שני למה הגוגל תסכים להימכר?

ולמי שיש באמת סיכוי להצליח נגד מיקרוסופט זה אפל יש לך מערכת הפעלה בx68 יש לה מוניטין של חברה אמינה וחזקה מבחינת פיננסית (מה שגוגל לא) ויש לא אתה הmac osx אז אם יש לי בחירה בין mac osx לgoogle os אני הולך לmac os בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים