עבור לתוכן

גוגל תשיק תוכנת מסרים מידיים

Featured Replies

• תגובות 72
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תודה על המידע :xyxthumbs:

מחכה בקוצר רוח

פורסם

המונופול הבא קרב ובא...

בעוד שנה מהיום כולם ישנאו את גוגל...

פורסם

בעעע.... מה לא טוב באיסיקיו 2003A? וגם המסנג'ר לא רע בכלל, אני לא חושב שזה יתפוס כזה מהר.

פורסם

נחייה עד מחר כדי לראות?

פורסם

כפי הנראה, התוכנה תהיה מבוססת על הפרוטוקול הפתוח JABBER, שיש לו אפשרויות הרחבה מגוונות (כולל דברים כמו SKYPE)...

אני גם לא חושב שזה יביא למונופול, אם כבר זה רק יביא לתחרות יותר קשה מצד המתחרים (ראו ערך MSN SEARCH, MSN VIRTUAL EARTH, MSN 7, דברים שלא היו קיימים בצורה נורמלית בלי תחרות)...

אבל האמת שזה כסף קטן... השאלה הגדולה מתי הם ישחררו את GBROWSER ו GOOGLE OS.... (או מתי הם בכלל יודו שהם עובדים עליהם).

פורסם
  • מחבר

המירנדה סתם מג'ייף

יש לו בעיות עם עברית והוא סתם מגעיל ולא נוח(אבל זה רק אני)

אבל האמת שזה כסף קטן... השאלה הגדולה מתי הם ישחררו את GBROWSER ו GOOGLE OS.... (או מתי הם בכלל יודו שהם עובדים עליהם).

לא יודע אבל ניראה לי שאחריי מהלך כזה הם פשוט לא ישאירו למיקרוסופט ברירה אלא לקנות אותם

פורסם

יש לו בעיות עם עברית והוא סתם מגעיל ולא נוח(אבל זה רק אני)לא יודע אבל ניראה לי שאחריי מהלך כזה הם פשוט לא ישאירו למיקרוסופט ברירה אלא לקנות אותם

אם יש בשוק חברה אחת שיכולה להתמודד עם מיקרוסופט זוהי גוגל, אני לא הייתי שם את כל הכסף שלי בהימור שמיקרוסופט תצא עם היד על העליונה מהדו-קרב הזה (וזאת בניגוד לכל חברה אחרת שקיימת על פני הפלנטה הזו)

פורסם

סתם שתדע, הערכת השווי של גוגל (ומדובר כמובן בסכום מנופח וחסר פרופורציות לחלוטין ולא בכסף שיש לה בפועל) היא בערך תשלום המשכורות שמייקרוסופט משלמת לעובדים שלה בחודש אחד...

פורסם
  • מחבר

הבעיה במירנה דומה לבעייה של המקסטון

היא עובדת מול השרתים של ICQ שהם פשוט חרא של דבר

התנתקויות בלי סוף, בעיות שליחת קבצים(צריך לפתוח פורטים מה שבמסנגר לא) ובעיות בעברית(אבל אני מניח שאפשר לפתור אותן עם קצת מאמץ)

פורסם

בחור, על מה אתה מדבר ?

היא לא עובדת מול שום שרתים, היא עובדת מול מה שאתה נותן לה.

מירנדה זאת בסך הכל תוכנה, לא רשת.

אתה מתחבר איתה לאייסיקיו, ומתחבר איתה למסנג'ר, ומתחבר איתה ליאהו, ולמה שבא לך...

היא בסה"כ מנהלת את הרשימה (המשותפת) ואת שליחת ההודעות\קבצים\whatever...

פורסם
  • מחבר

בשביל למשוך את הרשימה שלך של ה-ICQ היא לא צריכה להתחבר עם השם משתמש וססמא שלך לשרתים של האייסי??

הכוונה היא שאין לה שרתים בפני עצמה. היא רק מחקה את שאר התוכנות

מירנדה זאת בסך הכל תוכנה, לא רשת.

ובדיוק כאן הבעיתיות שלה

גוגל היא גם רשת וגם תיתן לך להתחבר לשאר הרשתות

פורסם

אל תשכחו גם את EA, שלמרות שלא פעילה בתחומים האלו, שולטת ביד רמה בכל הקשור למשחקי מחשב.. ואם הם רוצים הם יכולים גם להתפתח לכיוונים האלו..

בכל אופן, לדעתי זה יהיה רע. בדיוק כמו ה"מאיץ גלישה" שלהם, לכו תדעו אם הim הזה לא ידליף להם מיידע.

אה, ואת הרשימה של הMiranda, היא מקבלת בפעם הראשונה מהשרת, אחרי זה? קובץ על המחשב.. זה למה אפשר להוסיף אנשים בלי לשאול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים