עבור לתוכן

הכרטיס מסך לא נותן את הכל (GeForce 6800GT)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נשמע לי ממש מוזר הבעיה הזאת שלך, בכל מקרה אני יודע שזה שולי אבל הגדרת 256 agp apreture size?

אתה מעודכן מבחינת דרייברים? ואתה בטוח שחיברת הכל כמו שצריך? (חשמל לכרטיס מסך) אני יודע שזה דפוק לשאול אבל לך תדע...

בכל מקרה אם הרצת 3d 05 וקיבלת 3000 בלי פילטרים משהו באמת באמת לא בסדר ואם זה לא מסתדר הייתי מנצל את האחריות (למרות שאני בטוח שעשית איזו טעות)

את המחשב קניתי בארץ ואת הכרטיס בארה"ב, אני יודע שזה לא חכם אז אל תטיפו לי על זה עכשיו בבקשה.

ולדעתי ההגדרות של 256MB בביוס.

פורסם

תפרמט תמחשב, תפרק הכל, תשאיל ספק חזק מחבר, לא גנרי!

תרכיב הכל מחדש, תתקין וינדוס, דריברים הכי מעודכנים מהאתר של הייצרן, ולא מהדיסקים של המוצרים, תאפס את הביוס ותשנה שם רק את העסק של הAP size ו הכרטיס המובנה, ואז תנסה.. אם גם אז לא, אז זה בעיה פיזית.. (נכון, הדרך הכי ארוכה, אבל רק ככה אפשר לעבור על כל האפשרויות!)

פורסם
  • מחבר

תפרמט תמחשב, תפרק הכל, תשאיל ספק חזק מחבר, לא גנרי!

תרכיב הכל מחדש, תתקין וינדוס, דריברים הכי מעודכנים מהאתר של הייצרן, ולא מהדיסקים של המוצרים, תאפס את הביוס ותשנה שם רק את העסק של הAP size ו הכרטיס המובנה, ואז תנסה.. אם גם אז לא, אז זה בעיה פיזית.. (נכון, הדרך הכי ארוכה, אבל רק ככה אפשר לעבור על כל האפשרויות!)

ניסתי חלק מהדברים, שאר הדברים אני לא חושב שאומרים להוות בעיה כי זה מחשב ממש חדש.

אתם בטוחים זה לא קשור ל"Graphic Window WR Combin"?

פורסם
  • מחבר

UPPPP

תגידו, זה הגיוני שאני משחק בFAR CRY על ההגדרות הכי גובההות ברזולוציה 1280X1024 ב 10- 16 פריימים?

פורסם

1. בקשר ל FAR CRY כן (אחד מהכי כבדים שיש)

2. ידוע שלMSI היו כרטיסים עם 12 צינורות שנמכרו כ GT (שלי עם 16 בדוק)

3. תוריד RIVATUNER מכאן http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163

4. תעלה תמונה של התוכנה עובדת במסך הראשי שלה.

5. דרייברים מומלצים מקוריים של MSI (יש להם מיוחדים) מכאן http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=689&kind=2

גירסה 76.45 ולא 77.77 (גירסה לWIN64)

נ.ב

"בלי פאניקה" - מדריך הטרמפיסט לגלקסיה.

העבור את זה... :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים