פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים teatime אתה עושה טעות שאתה מקשיב לווגיימר (שזה חרא של אתר וקהילות) בחיים לא יתמכו בזהכי ncsoft בחיים לא היו משחררים את זה שאנשים יעשו שרתים משלהםאותו דבר כמו world of warcraft ו ragnarok onlineהכל עובד על אמולציה בגלל שזה שרתים פרטיים וחצי מהתוכן של המשחק המקורי לא נמצאבקיצור הדבר האחרון שאתם רוצים זה שncsoft יחשבו שמפרסמים בזון שרתים פרטיים למשחק שלהם שהוא בכלל בתשלוםהסיבה שאפשר להוריד אותו מהאתר שלהם זה בגלל שיש אנשים שאיבדו את הסידי אבל חשבון עדיין יש להם
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר אני לא מבין מי אתה בכלל שאתה אומר שגיימר פרו לא תומכים בשרת? יש לך בכלל עובדות? עושה פוזה על הפורום הזה...
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אני לא מבין מי אתה בכלל שאתה אומר שגיימר פרו לא תומכים בשרת? יש לך בכלל עובדות? עושה פוזה על הפורום הזה...בדיוק.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אני אמרתי את מה שיש לי להגידולא אכפת לי מה תעשו בנידוןאה ועוד משהואם מישהו רציני באמת רוצה לשחק ושזה יהיה כבר בשרת ותיק יותר אז הוא היה פונה לאחד מהשרתים הכי מובילים בשני ה topsites אחד של 100 ואחד של 200 אתריםשגם יש שם במקרה את רגנרוק און לייןוכן בtop100 השרת q-ro עדיין מוביל בגלל שיש לו קהילה חזקה ואדמינים טובים וגם יש שם את הדבר הזה שגורם לדמות להרים חפצים אוטומטית והם מכניסים שיפורים כל הזמן ובגלל זה הם עדיין פופולאריים אבל nameless ro מתכוננים להפיל אותםאני לא יפרסם את שני האתרים של הטופסייטס בגלל שכתוב בחוקים שהפורום לא תומך ווארז וזה בגדר ווארזעריכה:הסתכלתי במאפייני מערכת של השרת..2מגהביט חיבור?...80 איש?אין טעם להריץ שרת כי לא תיהיה לו קהילהבטופסייטס יש שם שרתים עם חיבור 100mbit ושתי מעבדי xeonאין לי שום דבר אישי נגדך אבל אני חושב שיש דברים הרבה יותר טובים לבצע עם המחשב מאשר להריץ על כזה חיבורלאגים,בלאגנים...
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים החוקיות של העניין מאד מפוקפקת, נכון, אבל השוני במשחק הזה שמישהו פיתח סרבר בקוד פתוח והוא טוען שזה חוקי וNCsoft מתלוננת אבל לא ממש עשתה משהו נגדוזה לא כמו שרתים פרוצים של WoW, שם העניין באמת לא חוקימעבר לזה, ברור שהשרת לא יהיה טוב כמו הרשמי, אבל אתה מקבל את מה ששילמת... ואם הם רוצים להריץ קהילה קטנה של המשחק (וזה חוקי, בערך) שיהנו
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים למשל בואו נדבר על sony entertainment onlineיש להם כמה משחקים שהם מפעיליםplanetside שזה המשחק רשת fps עם קוד הרשת הכי טוב בעולם וקרבות ענקיים בזמן אמת בלי לאגים וכל השטויות בקבוצות ענקיותeverquest 1 שחגג לפני כמה זמן יום הולדת 6everquest 2 החדש שיש לו גרפיקה מדהימה ותוכן עשירוstar wars galaxies שבמקרה יש לי מנוי שאני הולך לבטל חודש הבא כי אני צריך ללמוד ולא יהיה לי זמן לשחק את זה כי צריך לחרוש בזה הרבהועכשיו גם הם צירפו את matrix onlineאת כל זה לא הצליחו לגנוב ולעשות שרתים פרטיים בגלל שצריך להתחבר קודם הסטיישן פאד ובקיצור זאת הגנה מאוד כבדהל city of heroes עדיין לא גנבו את הקוד ולא עשו שרתיים פרטיים מכיוון שמאז הטעות של ncsoft עם lineage 2 וכל הסרברים הפרטיים הם שמו הגנה חזקה ובגלל זה לא גנבו לזה את הקודרגנרוק און ליין ו lineage 2 ו mu הם הקורבנות הכי גדוליםבקשר לwow לא הצליחו לגעת בשרתים של בליזארד אפילוהם עשו אמולציה והאמולטור הנוכחי גרועעעעעעע ולא מתקרב אפילו לדבר האמיתידרך אגב אם מישהו רוצה קרבות ענקיים בזמן אמת בלי לאגים וקוד רשת מעולה וגרפיקה טובה שיקנה את פלאנטסייד אחלה משחק
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר מספיק לדבר כשאתה לא יודע כלום!זה לא 2 מגבייט זה טעות בטעות כתבו 2 אבל זה 100וגם אצלנו אפשר להרים דברים אוטומתית ומספיק לחפש תרוצים אם אתה לא יודע כלום פשוט אל תגיב
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים הרמת החפצים שדיברתי עליה היתה בכלל ברגנרוק און לייןופקודות תיתן לחברים שלך שמעת?ואם בכלל אתה רוצה שאנשים יבואו לשרת ואתה חושב שיבואו אנשים מהזון אתה ממש טועה כי יש פורומים שהם קשורים רק לזהוכן ממש 100 מגה ביט על ידי ישראליםכמו שאני גידי גובסתם!
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מספיק לריב ככהפייטר- אתה לא רוצה להצטרף לשרת שלהם, אל תצטרף, אף אחד לא מפריע לךעכשיו תחזרו לנושא או שהת'רד ינעל
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר חחח איזה חמוד הואהשרת בתמיכת gamer.pro אז אני לא ממש מבין על מה הוויכוח במהירותהיום היו 28 איש מחוברים והשרת עומד רק 3 ימיםאתה רוצה עוד משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.