עבור לתוכן

מישהו שמע על זה ? ( תושבת 563 K7 AMD )

Featured Replies

פורסם

קניתי מהיבואן שלי לוח ABIT + מעבד OB ב 500 ש"ח באתר היבואן היה רשום לוח K7 462 ומעבד 2800 XP 462 עשיתי הזמנה וביום שקיבלתי את הלוח והמעבד דיפדפתי בחוברת של היצרן MB והיה רשום על הקופסא ובחוברת תושבת 563 ! CPU OB ועל המעבד היה רשום " 2800 CPU MOBILE "  מישהו שמע על הלוח הזה ? (תושבת 563 )

הקטע שהמעבד בכלל של נייד בקיצור סלט.

< טוב 499 ש"ח  :'( > 

*אולי הלוחות הישנים עם המעבדים שבאים OB הם 563 ? ה "XP" או ה "SEMPRON" הם בעצם MOBILE ובגלל זה הדיל נורא זול

*AMD לא השתבחה אף פעם בייצור של ניידים ובטח ובטח ב CPU שלהם לעומת אינטל סנטרינו וכו'.

**אה שכחתי לספר על כל רכישה של לוח ומעבד נתנו לי מערכת הפעלה ME חינם :)

מי שרוצה WIN ME חינם אני מוכן לתת לו לא עובד עם זה (זוועה) אגרתי כבר סטוקים תודות ליבואן שלי.

פורסם

1. זה לא המקום לפרסומות

2. תפסיק לאמר לנו בכמה כסף אתה מקבל כל דבר, זה ממש לא מעניין אותנו.

3. ניסית לבדוק באתר של AMD?

פורסם
  • מחבר

1. זה לא המקום לפרסומות

2. תפסיק לאמר לנו בכמה כסף אתה מקבל כל דבר, זה ממש לא מעניין אותנו.

3. ניסית לבדוק באתר של AMD?

פרסום ? עילג את מי בדיוק פירסמתי את אוסאמה בן לאדן או את גידי גוב ?

אין שכל אין דאגות טוב ילד עדיין מותר לך לדבר שטויות.

כנראה השאלה שלי גדולה פה על כמה שהם נוקטים בשיטת המבוכה והקללה ...

אז למבינים שבינכם השאלה עדיין תקפה .. תודה .

פורסם

לא שמת לתגובה של ICEBREAK? עושה רושם שהוא כבר ענה לך:

אתה רק צריך לדפדף קצת בתוצאות של גוגל ולקרוא קצת על תושב 563. מי יודע, אולי אפילו הרווחת דיל טוב?

בקשר לתגובה שלך, אם אתה רוצה להמשיך להיות חלק מהקהילה אני מציע לך לערוך את התגובה שלך ולהסיר משם מילים כמו "עילג" ובכלל להשתמש בלשון קצת יותר נקייה - אנחנו לא בשוק ולא בשכונה.

פורסם
  • מחבר

לא שמת לתגובה של ICEBREAK? עושה רושם שהוא כבר ענה לך:

אתה רק צריך לדפדף קצת בתוצאות של גוגל ולקרוא קצת על תושב 563. מי יודע, אולי אפילו הרווחת דיל טוב?

בקשר לתגובה שלך, אם אתה רוצה להמשיך להיות חלק מהקהילה אני מציע לך לערוך את התגובה שלך ולהסיר משם מילים כמו "עילג" ובכלל להשתמש בלשון קצת יותר נקייה - אנחנו לא בשוק ולא בשכונה.

מעניין שאת התגובות של חברים שלך אתה "לא רואה" והם לא שוק אלא סופר שוק !

פורסם

הוא לא ראה את התגובות כי מחקתי את כל תגובות הספאם

פורסם

מעניין שאת התגובות של חברים שלך  אתה "לא רואה"  והם לא שוק אלא סופר שוק !

מר "מעבדת מחשבים יהוד". אתה יכול להטיח האשמות ולהעליל עלילות עד מחר - העובדה בשטח היא שאני מזהיר אותך בפעם האחרונה [אתה לא חדש פה והוזהרת בעבר] כי בפעם הבאה אתה תועף מפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים