פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים כרגע הרימו אלי צלצול מהלשכה ואמרו לי בנעימות (אחרי שלפני חודש שאלתי למה אני לא מקבל זימונים בכלל)והודיעו לי שאין דרישה לאנשים מהטיפוס שלי (82, בן יחיד, לא קרבי) ושהגל הנוכחי של הזימונים נגמרושאני כלל צהלילבוא לבקו"ם ולקבל את הגורל שנחרץ עלימה לעזזל אני עושה?
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר אני לא רוצה קרביאבל אני לא רוצה לבוא לבקו"ם ושיתקעו אותי באיזה חור ל3 שניםרציתי קצונה , מחשבים, משהועכשיו....דיכאון
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים תראה אתה לא קרבי.. אז לאיזה תפקידים רצית ללכת?גם תלוי בקב"א שלך..אולי גם נזכרת מאוחר מידי, תמיד ידוע שצריך להציק לצהל לגבי זימונים..מתי תאריך הגיוס שלך?קצונה יש בכל מקום! ותנסה גם להציק להם עוד.. לך תדע אולי ידחו לך את הגיוס
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר 21/11אני עומד לעשות חתיכת טלפונים עכשיו אני לא אחד שמקבל את העובדות זייןאני אדע לאן אני מתגייס לפני וגם אלך למקום נורמלי!!!
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אני ב-ד-י-ו-ק באותו מצב כמוך.אותו תאריך חחאני לא בן יחיד אני בכור, פרופיל 72 . (זה כן קרבי, תומך לחימה..)תותחנים שריון וכאלה, אני מעריך ששם אני ישובץ בכלל צהל"י.אני גם ירים טלפונים, אמרו לי לדבר בעיקר עם יחידות איתור של החילות השונים.
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים 21/11אני עומד לעשות חתיכת טלפונים עכשיו אני לא אחד שמקבל את העובדות זייןאני אדע לאן אני מתגייס לפני וגם אלך למקום נורמלי!!!גם אני באותו תאריךכרגע פרופיל 82זה ישתנה..לא בן יחידאגב התאריך הזה הוא תאריך זמני...ממה שהבנתי אין גיוס באותו היום והתאריך סביר להניח ידחה או יוקדם..ואגב שום דבר לא סופי בצבאתמיד אפשר איכשהו לצאת מתפקיד מסויים ולקבל אחד אחר...הכל תלוי אם עושים בעיות או לא..
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים התאריך הוא סופי . מהבדיקה שלי מגייסים לשם כלל צהלי עם נתונים גבוהים כלומר קב"א 52+..שזה טכנאים וכדומה
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אל תלך לצבא אחי שמע לי :xyxthumbs: בתור אחד שעשה צבא מלא בלי בעיות...תאמץ את העצא שהגאון פה נתן!!!!!!! אל תיתגיסו...
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים התאריך הוא סופי . מהבדיקה שלי מגייסים לשם כלל צהלי עם נתונים גבוהים כלומר קב"א 52+..שזה טכנאים וכדומהיש מצב..הקב"א שלי 54 ומעלה..עוד מישהו קיבל זימון לקצין מיון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.