פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים היום אחרי מסע קצר ונחמד לתל אביב (שיא אישי חדש שעה וחצי נסיעה מטבריה לתל אביב במונית)חזרתי הבייתה עם:TT SonicTowerSilencer Nv6TT 120 smartfanשמצטרפים לקירור NB של זלמן שיש לי בצדאני אתקין הכל במהלך השבוע ואפרסם ביקורת קצרה על כולם
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים המונית בטח עלתה יותר מהקירור חחחחחסתאם אחי תתחדש!!! מקוים ליראות תוצאות בקרוב במיוחד עם סיילנסר? יש סיבה מיוחדת שבחרת בו ולא בזלמן?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים מחבר מה הקשראני מתכנן לבנות קירור מיים אבל זה לוקח זמןבנתיים אני צריך שקטסה"כ הוצאתי 200 ש"ח כל השאר בא בטריידיםהמיים עוד יבואוראו חתימה MK1 = קירור אוויר שקטMK2 = קירור מיים שקט
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר הפעלתי היום את הSMART FAN על כל העוצמה (אין לא את הבורר, אני אחבר אותו אחרי זה fanmate(חוץ מלומר שזה חתיכת מאוורר מרשיםהוא חזק כמו סוסאבל גם רועש כמו אחדמקווה שהטריקים שלי נגד רעש יעזרו לו
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים הפעלתי היום את הSMART FAN על כל העוצמה (אין לא את הבורר, אני אחבר אותו אחרי זה fanmate(חוץ מלומר שזה חתיכת מאוורר מרשיםהוא חזק כמו סוסאבל גם רועש כמו אחדמקווה שהטריקים שלי נגד רעש יעזרו לואולי תגלה לנו את הטריקים שלך נגד רעש?
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר שימוש בחומרים שסופגים קול (ספוג אקוסטי)שישמוש בחומר גמיש כלשהו במקום ברגים רגיליםיש כל מניהכל יפורסם בLOG שלי שיתחיל בקרוב (כמעט כל החומרים הגיעו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.