עבור לתוכן

מסך LCD - האם משתלם ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,אבא שלי משום מה נמאס לו מה C RT שלי כשהוא יושב עליו לפעמים אז הוא החליט לקנות לי מסך דק מ1000 עד 2000 שקלים

19 או 17 תחליטו אתם :) עכשיו אני מתלבט בין L C D ל C RT למה אני בעיקר מתעסק הרבה בתחום הגיימינג ואמרו ש CRT יותר טוב מצד שני

אני רוצה יותר מקום ראיה יותר טובה ואמרו שזה גם לא מזיק לעיניים לעומת ה C RT..את ה C RT שיש לי אני יתן לאחי עכשיו אני צריך קניה בטוחה

מסך אמין וטוב...אגב המסך שיש לי כרגע הוא JT C K-700 ואני רואה בו מצוין הוא עובד על 1024*768 85HZ ורואים בו טוב הבעיה שראיתי

במסכים L C D אצל חברים שלי ויותר נוח לראות וגם הוא יותר נוח וקל..אבא שלי רוצה לקנות L C D אך אני אולי אנצל את זה ואקנה C R T איכותי או ש

L C D..אגב לא חייב בכלל לקנות הוא אמר לי אם אני רוצה למה הוא לא יושב הרבה על המחשב ולא אכפת לו כלכך שיהיה C R T אבל לאחי יש מסך מעפן

אז הוא נתן לי את האופציה למסך חדש..תודה ;)

פורסם

אחי תריץ חיפוש חפש ת'רד שקשור לזה שנפתח ע''י

compman112

שם תמצא את התשובה מבטיח לך גם לי הייתה בעיה דומה

פורסם

אתה רציני שיש לך כרטיס גיימרים עם מסך עלוב שכזה?

טוב עושה אבא שלך שנותן לך מסך חדש.לדעתי לך על 17 LCD .

פורסם

בלי לחשוב ביכלל LCD של LG או SAMSUNG

פורסם
  • מחבר

אז ה LCD עדיף על פני ה CRT ? :) אמרו שבCRT רואים יותר טוב מLCD במשחקים זה בולשיט או שזה נכון ברוב המקרים?

אגב ראיתי את המסך 710T אצל חבר המסך נראה מעולה דעות הצעות ?

וevman007 המסך בסדר לאללה הוא ממש טוב לא עושה לי בעיות ואני רואה טוב.. שאני יחליף מסך זה יעשה שינוי כי יש לי כרטיס "גיימרים"?

המסך שלי נראה טוב רק ברזולציה 1024*768 הוא מאפשר רזולוציות יותר גבוהות אבל רואים חרא וברזולוציות גבוהות זה נותן לי רק 60HZ..

פורסם

זה מסך עלוב? אני תקוע עם mag xj500t שנת 98 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: הוא 15''

פורסם

יש לי 710T ואני יכול להגיד לך שזה מסך מעולה.עם הכרטיס שלך אתה יכול וצריך לשחק ברזולוציות גבוהות יותר ממה שאתה משחק עכשיו.הרי בשביל זה הכרטיס שלך נועד.מסך של JTC זה מסך פשוט מאוד ולא מתאים לגיימרים בכלל.האמת ,אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת.

פורסם
  • מחבר

יש לי 710T ואני יכול להגיד לך שזה מסך מעולה.עם הכרטיס שלך אתה יכול וצריך לשחק ברזולוציות גבוהות יותר ממה שאתה משחק עכשיו.הרי בשביל זה הכרטיס שלך נועד.מסך של JTC זה מסך פשוט מאוד ולא מתאים לגיימרים בכלל.האמת ,אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת.

זה מה שכתוב לי על המסך.. היצרן זה JTC הדגם זה K-700 .. קניתי אותו לפני כמעט שלוש שנים ב1000 שקל ..

טוב בקשר ל710T זה המסך הכי מומלץ בתקציב בין 1000-2000 ש"ח אפשר למצוא משהו טוב יותר או לחסוך 400 ש"ח ולקחת את ה710T?

פורסם

XTPE :

אחי תריץ חיפוש חפש ת'רד שקשור לזה שנפתח ע''י

compman112

שם תמצא את התשובה מבטיח לך גם לי הייתה בעיה דומה

פורסם

זה מה שכתוב לי על המסך.. היצרן זה JTC הדגם זה K-700 .. קניתי אותו לפני כמעט שלוש שנים ב1000 שקל ..

טוב בקשר ל710T זה המסך הכי מומלץ בתקציב בין 1000-2000 ש"ח אפשר למצוא משהו טוב יותר או לחסוך 400 ש"ח ולקחת את ה710T?

אתה צריך להגדיר את התקציב ל LCD מ1500-2000 כי רק מ1500 יש מסכים טובים{LG 1730S}.לך על ה710T בשקט.
פורסם

אנשים היום כמעט מוסרים בחינם את ה CRT שלהם כשהם עוברים ל LCD.

(למשל, מסך סוני טריניטרון 21 אינץ בסביבות 500 שקל )

במצב כזה אין טעם לקנות CRT חדש.

פורסם

שלום לכולם,אבא שלי משום מה נמאס לו מה C RT שלי כשהוא יושב עליו לפעמים אז הוא החליט לקנות לי מסך דק מ1000 עד 2000 שקלים

19 או 17 תחליטו אתם :) עכשיו אני מתלבט בין L C D ל C RT למה אני בעיקר מתעסק הרבה בתחום הגיימינג ואמרו ש CRT יותר טוב מצד שני

אני רוצה יותר מקום ראיה יותר טובה ואמרו שזה גם לא מזיק לעיניים לעומת ה C RT..את ה C RT שיש לי אני יתן לאחי עכשיו אני צריך קניה בטוחה

מסך אמין וטוב...אגב המסך שיש לי כרגע הוא JT C K-700 ואני רואה בו מצוין הוא עובד על 1024*768 85HZ ורואים בו טוב הבעיה שראיתי

במסכים L C D אצל חברים שלי ויותר נוח לראות וגם הוא יותר נוח וקל..אבא שלי רוצה לקנות L C D אך אני אולי אנצל את זה ואקנה C R T איכותי או ש

L C D..אגב לא חייב בכלל לקנות הוא אמר לי אם אני רוצה למה הוא לא יושב הרבה על המחשב ולא אכפת לו כלכך שיהיה C R T אבל לאחי יש מסך מעפן

אז הוא נתן לי את האופציה למסך חדש..תודה ;)

לגבי מסך CRT שעובד טוב: אין שום סיבה להחליף אותו, אתה לא תשפר את איכות הצפיה במאומה או שרק תוריד

את איכות הצפיה. אפשר לבלבל לך את המוח בכל מיני נתונים הערכות ומחקרים דמיקולו,

אך מוטב שתסמוך רק על העיניים שלך:

אם אתה רואה טוב סימן שהמסך שלך טוב, אם אתה רואה מצויין סינן שהמסך מצויין, אם אתה רואה גרוע סימן שהמסך גרוע.

לגבי קניית מסך חדש לאחיך, קנה LCD . לא בגלל ש LCD טוב יותר ממסכי CRT שיש בשוק,

אלא מפני שמוכרי החנויות מקשים מאוד על קניית CRT חדשים

(אין תצוגה שלהם בפעולה, תנאי השירות גרועים בדרך כלל כי הם במעבדה בקצה העולם.

חברות גדולות שיכולות להתגבר על מכשולים מסוג זה ונתמכות על ידי טכנאים טובי יעדיפוCRT

--- חוץ ממקרה שבו שטח העבודה שלהם מצומצםמה שמקשה על שימוש ב- CRT .

ב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים