עבור לתוכן

בעיה, איזה כרטיס מסך משתלם ב2850 ש"ח של HIS

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם... קניתי לא מזמן  HIS RADEON X800XT AGP גרסאת הEXCALIBUR ב2850 ש"ח, הלכתי על הכרטיס הזה כי המוכר (שאני כמו אידיוט גמור סמכתי עליו בעיניים עצומות) בחנות אמר לי שאפשר לעשות איתו אובר קלוק לא רע... בקיצור קניתי את הכרטיס באתי הביתה, ניסיתי לעשות אובר קלוק ושום דבר, ישר ארטיפקטים הכרטיס מאתחל את עצמו ורסטארט...

התקשרתי למוכר ואמרתי לו שאי אפשר לעשות אובר קלוק עם הכרטיס הזה בגרוש, גם אם אני מעלה חצי מגה הרץ לקור קלוק הכרטיס נתקע... בקיצור המוכר אמר לי שהוא מוכן לבוא לקראתי ושנחפש לי כרטיס מסך חדש שהוא AGP... מצאתי כרטיס מסך כמו שלי עם קירור שניקרא ICEQ II TURBO שאפשר לעשות איתו אובר קלוק  אבל הבעיה היא ש HIS כבר הפסיקו לייצר את הכרטיסי מסך החזקים שלה מהסדרה הזאת שהם AGP אז ככה שאני נתקע עם כרטיס שאי אפשר לעשות לו אובר קלוק (שד"א בגלל הסיבה הזאת קניתי את הכרטיס, כרטיס שיהיה חזק מאוד ושיהיה אפשר לעשות לו אובר קלוק)

עכשיו, אם היה לי לוח שהוא PCI EXPRESS הייתי יכול לקחת איזה כרטיס שאני רוצה אבל אם כבר הייתי הולך על 7800 חזק ועושה לו טיפה אובר קלוק ועל לוח אם חזק מאוד ופה כבר אני נכנס להוצאות מיותרות שלא רציתי להיכנס אליהם מהתחלה... אז כרגע אני צריך כררטיס מסך שהוא AGP ושממשיכים לייצר אותו... מה ההמלצה שלכם?

פורסם

6800GT\6800ULTRA, דגמי הHIGH END של ATI אוברקלוקרים גרועים במיוחד.

פורסם
  • מחבר

הבנתי... ומבחינת ביצועים האולטרה משתווה או עובר את הכרטיס שציינתי?

פורסם

הבנתי... ומבחינת ביצועים האולטרה משתווה או עובר את הכרטיס שציינתי?

בסטוק, שני הכרטיסים שווים +/-

בOC, לNV יש יתרון בOC על דגמי הHIGH-END של ATI

פורסם
  • מחבר

יותר טוב מהאולרטה? אבל לאולטרה יש את הקירור המאסיבי הזה, אני מתכוון לכרטיסים של לידטק...

יש עוד הצעות בינתיים או שלא נשארו הרבה?

פורסם

למה שלא תלך באמת על x850xtpe שהוא 2850 ש"ח... גם יותר חזק וגם יוכל לעשות אוברקלוק...

זה הבחירה הכי טובה לדעתי, ואם בנצי עושה בעיות תראה לו את הכרטיס מנועה.

פורסם
  • מחבר

ניר! מה אתה עושה ער בשעות כאלה?? :hi:

אבל הכרטיס הוא של ספיר... והם לא משהו :P

או שאולי כן, כי לפי מה שראיתי הכרטיסים שלהם מהגרסאות של ה9700 עשו מלא מלא בעיות ולגבי עכשיו אני לא יודע מה נסגר איתם

פורסם

ניר! מה אתה עושה ער בשעות כאלה?? :hi:

אבל הכרטיס הוא של ספיר... והם לא משהו :P

או שאולי כן, כי לפי מה שראיתי הכרטיסים שלהם מהגרסאות של ה9700 עשו מלא מלא בעיות ולגבי עכשיו אני לא יודע מה נסגר איתם

למה לא משהו?

ספיר היא חברה מצוינת לייצור כרטיסי ATI.. חבר שלי השתמש בשתי כרטיסים שלהם אין לו בעיות..

פורסם
  • מחבר

כי אני זוכר שחבר שלי קנה בזמנו 9700PRO שלהם והכרטיס כל הזמן עשה לו בעיות ולבסוף אחרי שנה וקצת (בדיוק שעברה האחריות) נשרף לו הכרטיס, וגם פעם קציתי ליקנות ממישהו כרטיס כזה גם בדיוק של ספיר והכרטיס כל הזמן נתקע או שמשחקים קירטעו פיתאום או שכל רגע המערכת הייתה קורסת.. בגלל זה אני פוחד ליקנות את הכרטיס שלהם

פורסם

כי אני זוכר שחבר שלי קנה בזמנו 9700PRO שלהם והכרטיס כל הזמן עשה לו בעיות ולבסוף אחרי שנה וקצת (בדיוק שעברה האחריות) נשרף לו הכרטיס, וגם פעם קציתי ליקנות ממישהו כרטיס כזה גם בדיוק של ספיר והכרטיס כל הזמן נתקע או שמשחקים קירטעו פיתאום או שכל רגע המערכת הייתה קורסת.. בגלל זה אני פוחד ליקנות את הכרטיס שלהם

תקח אז PowerCooler

פורסם

עדיף כבר לקנות מעבד לוח ואיזה x800gt

פורסם

חחחחחחח אתה לא הולך על ספיר והולך על HIS :screwy:

ספיר יצרנית כרטיסים איכותית מאוד..."אפילו" יותר טובה מHIS.

זה ברור שאי אפשר בכלל לעשות OC לכרטיסים של HIS וOC שפשר לעשות הוא אפסי ממש.

קח 6800GT של לדטק ותעשה OC מפה עד הודעה חדשה.

פורסם

אם יש לך אפשרות להשיג מתאם PCI-E ל-AGP ולקנות 7800 זה היה אידיאלי

במקרה כזה יהיה לך את הכרטיס הטוב ביותר ואפשרויות שידרוג בעתיד ללוח-אם חדיש

פורסם
  • מחבר

עדיף כבר לקנות מעבד לוח ואיזה x800gt

אבל זה העניין... שלא תכננתי בכלל להיכנס להוצאות מיותרות כאלה רציתי ליקנות כרטיס וזהו

חחחחחחח אתה לא הולך על ספיר והולך על HIS :screwy:

ספיר יצרנית כרטיסים איכותית מאוד..."אפילו" יותר טובה מHIS.

זה ברור שאי אפשר בכלל לעשות OC לכרטיסים של HIS וOC שפשר לעשות הוא אפסי ממש.

קח 6800GT של לדטק ותעשה OC מפה עד הודעה חדשה.

למה HIS נחשבים נחותים? בגלל שאי אפשר לעשות להם אובר קלוק? וואי זה חדש לי... אבל אני הבנתי שאפשר לעשות עם הכרטיסים שלהם אובר קלוק רציני אבל בתנאי שיש לכרטיס את הקירור המיוחד הזה שלהם ICEQ II TURBO

אם יש לך אפשרות להשיג מתאם PCI-E ל-AGP ולקנות 7800 זה היה אידיאלי

במקרה כזה יהיה לך את הכרטיס הטוב ביותר ואפשרויות שידרוג בעתיד ללוח-אם חדיש

מה קיים מתאם כזה!? איפה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים