פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים שלום.אספר את העובדות ואשמח לקבל משהו מנסיונכם:במחשב P4 לוח אם של אסוס (לא זוכר כרגע דגם) נשרף הספק.החלפתי לספק - אמנם לא הכי יקר, אבל כזה שמחירו 150 ש"ח עם אחריות.לא עבר שבוע וגם זה נשרף.כשבאתי להחליף שמתי לב שאני ממש מתחשמל מנגיעה במארז ובעיקר בברגים (החיצוניים) שלו.הנחתי שבאמת הבעיה בספק והרכבתי שוב חדש - הכל עובד כשורה - אלא ששוב אני ממש מרגיש שאני מתחשמל.שמתי לב שיש עומס אדיר של מוצרי חשמל על השקע שבקיר.מה יכולה להיות הסיבה לשריפה ולהתחשמלות ? האם זה קשור לדעתכם ?תודה רבה.
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אין לך הארקה בשקע-מסוכןאני מציע לך לקרוא למישהו מוסמך שיבדוק תשקע הצפציפיוגם את הארקה הכללית של הבית.שחכתי משהוכאשר החלפת את הספק החלפת גם את הכבל?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים דבר ראשון תקרא לחשמלאי שיסדר לך תחשמל בבית לפני שתהפוך לעמוד חשמלדבר שני בטח יש לך קפיצות מתח בבית אז תקנה מייצב מתח או משהו אחר שהחשמלאי מציע
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים מחבר תודה לכם.אז אני יכול להסיק מדבריכם שזו לא בעיה של המחשב ?ובנוגע לכבל - לא החלפתי האם זה קריטי ?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים תנסה להחליףיכול להיות שהארקה שם לא טובהשווה לנסות למרות שהסיכוי קלושלפני שמזמינים חשמלאי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.