עבור לתוכן

אני מקבל דבר מוזר כשאני מנסה להיכנס לדף בפורום...

Featured Replies

פורסם

לא דף בפורום הזה אלא בפראש... אני מנסה להיכנס לאיזה אשכול ואני מקבל את זה :

השס­??|}?6?R¨4?¢SQ²q?כ? ¥A.¬wyA ,?ח(ב?c?8£hכ8}LK¼c?r k²בDנG¦9ז»Mןfps?5n'®6Z,(Nt&F b4r^ם;Y`'£¼L?×9E?3ך?ק6q/hLg³¢g?)L¢¨·6Rן1®?+1?½י~מX»¶?ע(ב9qח²¹·¦ר*sB4?¼©\£ס?IiGi?¼­w}-´??WiJA3>כן[ן?§גa‾?\0¼l.fe?³?א?²m(b)זasXsL?k?x?¾Li?@"+·‾??07 ז©|>®0{I"?s°:¹x¦°rge6?C¤%Jf?פ17ן T?³? ¦Z?ry7A±K l||µb¶D?¸?9cL‾b?`3["´‾ 8ה?L?D¦uכ² ­ ¼ע?-?´2?ןFyמ76מע»P¢ב?×?Q?"z?ע'¬???"?C¬³geN;­¦]?<רB0??`H?°b+oב?aדS-n??z??5רןחO,?~qח«´VCץת2¶??§¼¥~!GY?}½&_?TSQ!x ?"°?lb L?ב?d1?X)q;??M- b-&?e?%_¢£?עU©?÷~ךUםS ?µ?? ¼©?yUk z¥Q?+נ??¨טW*ת½v§7?נBTT)jח_V‗?<90e????Xח??ס¾sע?כ·\??¸Zפ?ר4??Z??5?ןB1?$*¶ט ??d\g ??ו?´¾¶p???C`?nlA?n®ם¥R{;®xd8}?xG?AבuB?pפcD(זIH÷µ1???e?k-_;?/, ?א?HtnמS ץץ|B??<?´8?Qp?ס$?#A?«±%%?Yמ8<‗¨c6ן±Aygt'p ?³)n?/x§%£×???hץ"?וV=??ס?>?`?מ‗DהV?fי|9lr2§?(¥?t ?`dC??F s¬?נg|ZגW?T%ע9?»m. ?-£b?J+¤?4E?/¤±צ?ל"??9Dט?H?¤?-R‾?‾Q¹z~¥?טii# ?±a-דp?d0ס4 ²^¾°?/J5T:?5T,?\?@b]L???ר

כמובן שיש המשך... אבל כשאני לוחץ שוב על הלינק זה מראה את מה שזה אמור להיות... זה מופיע לי כבר מלפני שעשיתי פורמט... עכשיו אני אחרי פורמט וזה עדיין קורה... אין לי פיירוול ושום תוכנת הגנה... יש לכם הצעות לפיתרון איך אני נפתר מזה? (ממה שאני מקבל)

פורסם
  • מחבר

שוב אין לי עזרה...

פורסם

כאשר תמקם את ההודעה שלך במקום המתאים לה, ותפסיק להקפיץ אותה - אנחנו נשמח לעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים