עבור לתוכן

מבקש עזרה עם האותיות שיש ליד שמות של כרטיסי מסך. קצת דחוף

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, ולמען האמת כבר הזמנתי אחד הבוקר: MSI geforce nx6600GT vtd 128.

על החברה החלטתי אחרי שהמוכר המליץ עליה מאוד, ואמר שמקבלים איתה 3 שנות אחריות לעומת שנה אחת בלבד עם גיגהבייט (הכרטיס שביקשתי).

הבעיה התחילה אחרי שחבר שלי (שעשה בדיקות מקיפות) אמר שהוא לא יודע מה זה NX שכתוב בדגם.

מאז אני מנסה לחפש, אבל לא מוצא תשובה. עד עכשיו גיליתי שיש 6600GT בלי תוספת, עם NX ועם FX. מה ההבדלים ביניהם? לא מצאתי תשובה...

אני מקווה שזה בסדר לציין שקניתי את הכרטיס באייבורי (שיש להם קשר לMSI, וכנראה בגלל זה הוא מאוד המליץ על הכרטיס).

כמו כן, לוח האם שלי לא תומך בPCI-E (הוא בן שנה בערך).

אגב, הדחיפות היא כי אני רוצה להספיק לשנות את ההזמנה עוד הערב..

אני מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש, עודד

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך, ולמען האמת כבר הזמנתי אחד הבוקר: MSI geforce nx6600GT vtd 128.

על החברה החלטתי אחרי שהמוכר המליץ עליה מאוד, ואמר שמקבלים איתה 3 שנות אחריות לעומת שנה אחת בלבד עם גיגהבייט (הכרטיס שביקשתי).

הבעיה התחילה אחרי שחבר שלי (שעשה בדיקות מקיפות) אמר שהוא לא יודע מה זה NX שכתוב בדגם.

מאז אני מנסה לחפש, אבל לא מוצא תשובה. עד עכשיו גיליתי שיש 6600GT בלי תוספת, עם NX ועם FX. מה ההבדלים ביניהם? לא מצאתי תשובה...

אני מקווה שזה בסדר לציין שקניתי את הכרטיס באייבורי (שיש להם קשר לMSI, וכנראה בגלל זה הוא מאוד המליץ על הכרטיס).

כמו כן, לוח האם שלי לא תומך בPCI-E (הוא בן שנה בערך).

אגב, הדחיפות היא כי אני רוצה להספיק לשנות את ההזמנה עוד הערב..

אני מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש, עודד

אז למה לקחת בכלל 6600gt אם בעוד מאה שקל יש לך 6800 שחזק ממנו בהרבה........אני מציע לך ללכת על ה6800 שעושה ממש הבדל

פורסם

אל דאגה NX זה תוספת של MSI לרוב הכרטיסים שלה (אני חושב שזה מייצג נקסוס אבל אני לא בטוח)

מה שאתה צריך לשים לב אליו זה MSI וה 6600GT כל השאר זה שטיות של היצרניות

אתה תשים לב שכל אחת מוסיפה משלה

למשל

Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128D

אתה יכול להיתעלם מכל החלק האחרון (GV...) מכיוון שזה תוספת של Gigabyte

פורסם

אז למה לקחת בכלל 6600gt אם בעוד מאה שקל יש לך 6800 שחזק ממנו בהרבה........אני מציע לך ללכת על ה6800 שעושה ממש הבדל

אתה סתם מגזים הוא לא כל כך חזק ממנו הוא יותר חזק אבל נסחפת...

וזה GV-N66T128D מציין את הדגם מבין הכרטיסים של גיגהבייט כדי שתוכל לדעת עם זה הדגם עם הקירור הפאסיבי או AGP או PCIE או עם VIVO או בלי... משהו כמו סטפינג רק שלא מצויין שבוע ושנה כמו בסטפינגים של זכרונות\ מעבדים וכו'

פורסם

אתה סתם מגזים הוא לא כל כך חזק ממנו הוא יותר חזק אבל נסחפת...

מה נעלבת שהוא אמר שה6800 יותר טוב מה6600GT ?

פורסם

מצחיק לראות איך אנשים מתלהבים ש6600GT קורע 6600, ולא מבינים ש6800 מוביל עליו באותו הפרש.

פורסם

מה נעלבת שהוא אמר שה6800 יותר טוב מה6600GT ?

כן זולגות לי דמעות :'( :'( :'( :'( :'( אני לא יכול להמשיך יותר! אני מתאבד!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העונים. עזרתם לי מאוד.

לגבי ה6800, ההבדל במחיר הוא שקבע (970 ל6600GT של MSI, לעומת 1200 של MSI).

ועוד שאלה, אם אפשר, איך אפשר לדעת איזה כרטיס טוב יותר 6600GT של MSI או גיגהבייט?

שוב, תודה לכולם, עודד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים