עבור לתוכן

למבינים צריך מידע על MAC G5...

Featured Replies

פורסם

מה כל כך מיוחד וחזק במחשבי MAC G5 למה הם יותר חזקים מ PC ואיזה מערכות הפעלה משתמשים ובאיזה סביבה עובדים בהם האם אפשר וינדוס כי מצאתי אחד חזק ב 2000 דולר http://www.apple.com/powermac

עם ליבה כפולה ואני מעוניין לקנות אם אני יוכל לנצל אותו למישחקים...תודה לעוזרים...

פורסם

אני אענה על מה שאני יודע

המחשבים של Mac עובדים על מערכת הפעלה Mac OS X (טייגר נדמה לי זה השם של הגירסה האחרונה)

פורסם

דבר ראשון, APPLE עוברת למעבדי INTEL, ככה שבשנה הקרוב לא יהיה יותר G5 עם POWERPC...

דבר שני, זה הכל מכונת יחסי ציבור, בפועל המחשבים האלו לא באמת יותר חזקים, אולי באלפיקציות מאוד ספציפיות, אבל בסה"כ יש דברים יותר טובים ביותר זול..

פורסם

הם לא יותר חזקים , אני זוכר שאננדטק בדקו ביצועי FPU או אינטרג'ר או שניהם ובממוצע עצא שהם יותר איטיים ב30% מאופטרון באותו מחיר

אפל ידועה בפברוק בנצ'מרקים , אל תתפלא עם עוד כמה חודשים כשהם עוברים לX86 הם יראו לך גרפים שבהם הפנטיומים יותר מהירים מהG5 פי 2.

פורסם

(טייגר נדמה לי זה השם של הגירסה האחרונה)

אני חושב שקוראים לה פנתר

Panther

פורסם

http://www.apple.com/macosx/

קוראים לא TIGER, נראה לי שה PANTER היה גרסא ישנה יותר..

פורסם

פנטר זאת הגירסה הקודמת, ומי שקונה אפל קונה בגלל המערכת הפעלה הפשוט יותר טובה מווינדוס, לא בגלל העוד/פחות 10% ביצועים.

פורסם

באמת? אני לא מעודכן

בטח לגרסאות הבאות יקראו טיגריס ופומה  :smile1:

פורסם

פנטר זאת הגירסה הקודמת, ומי שקונה אפל קונה בגלל המערכת הפעלה הפשוט יותר טובה מווינדוס, לא בגלל העוד/פחות 10% ביצועים.

יש סיבות אחרות, מערכת ההפעלה היא הכי פחות חשובה (למשל אחידות חומרה, יציבות, נוחות, תוכנות בלעדיות, פלחי שוק מסוימים)...

ויש כאלו שניסו להשתמש ב MAC OSX ולא התלהבו בכלל..

פורסם

המידע מהאתר שלהם לא מפברק אבל כאשר הם עשו את הבדיקה הם קימפלו במיוחד לg5 dual core ועשו את הבדיקה לאינטל עשו שימוש בתוכנה קימפול פשוטה גרוע עכשיו הם עוברים אינטל כי היא באמת מהירה יותר ומניסיון של משתמשים שקיבלנו את הגירסה המודלפת היא זריזה יותר אז לא כדי לקנות עכשיו שווה לחכות לאינטל אבל צריך להיות גמור עד 2007 כלומר שנה וחצי לא יודע עם אתה רוצה לחכות עכשיו בקשר לmac osx הגירסה הראשונה היתה בשם ציטה אחר כך פומה אחר כך פאנטר אחרי זה מה שיש עכשיו זה טיגר והגיסה העתידית 10.5 קוראים לה leopard כלומר היא הוציא בערך 5 גירסות של מערכת הפעלה תוך 4 שנים מה שמיקוסופט הוציא רק 1 xp ולפי השמועות היא הולך להוציא את המערכת שלהם לכל השוק ושזה יקרה מירוסופט צריכה לדאוג

פורסם

או בקיצור, פיברקו.. ד"א AMD אומרת שהקומפיילר של INTEL מכיל קוד שמזהה אם המחשב שמורץ הקוד עליו הוא AMD ובכוונה עובד יותר לאט (בערך)...

לגבי המעבר ל INTEL הוא אמור להתחיל עכשיו בדגמים הבסיסים ולאחר מכן גם בדגמים האחרים... כמובן שזה גם תלוי בלוחות זמנים של היורש של ה PENTIUM 4 (שאמורים לקבל עליו פרטים השבוע)...

banana תשתדל לרשום הכל לא בפסקה אחת ועם משפטים....

ותחרות זה תמיד דבר טוב, שיפחדו :) למרות שלפי מה שנראה כרגע הם לא הולכים לכיוון הזה...

פורסם

יש השערה כי הם עשו הגנה נוראה פשוטה מה שהם יעשו שהם ישיקו את הגירסה הסופית הם יגידו תראו הרבה אנשים גנבו ושמו את זה על המחשבים שפרטיים שלהם (לא mac). ואז הם יוציא גירסה לכלום כי אז אנשים יקנו במקום לגנוב

פורסם

פשוטה, אבל יותר מורכבת מזו של ה WGA של ה WINDOWS UPDATE החדש של MICROSOFT :)

בכל מקרה, אני לא פוסל שבשלב עתידי הם יעשו משהו כזה, אבל לפני זה הם יצטרכו להשקיע הרבה מאמצים (משהו ש MICROSOFT עושה שנים ויש לה מעבדות מיוחדות בשביל זה), בשביל להשיג תאימות מקסימלית של דריברים לכל החומרה שיש.. תהליך זה יקח זמן (והם יצהירו על הכוונת לפני כן כדי שאנשים יתכוננו), אלה אם הם גם יצליחו להשיג תאימות ל DRIVERS של WINDOWS (מה שפחות סביר)....

ואני לא חושב שמה שמניע אותם זה היקפי הפירטיות של זה...

נ.ב. שמתם לב ש THE PIRATE BAY שינו את הלוגו שלהם בעמוד הראשי ? תחצו עליו וסתכלו מה אתם מקבלים :) :) :)

פורסם

אבל אפל רוצה חלק מהעוגה של מיקרוספוט יש אנשים שרק סופרים את הדקות עד ליצאה של mac osx לכולם. ויש את רוב הדריוורים יש לסורקים ומדפסות מקלדות ועכברים מה שנשאר זה cds וdvds שאין בעיה וכל פחות חשוב

פורסם

נשאר גם לכל ה CHIPSETS, תמיכה במחשבים בלי SSE3 (שלפי מה שהבנתי כרגע לא עובדת טוב בכלל בגלל בעיות ארכיטקטורה?), כרטיסי קול ועוד הרבה הרבה.. הם יהיו חייבים להוציא DRIVER DEVELOPMENT KIT כמו של MICROSOFT לפני כן, כדי שאנשים יתכוננו...

ושיספרו, מה אני יעשה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים