פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים שלום לכולםיש לי מארז midi-tower עם מאורר מארז אחד+מאורר של הםפק כח+מאורר מעבד,לוח-אם asus a7v133,מעבד amd1000 ,כרטיס מסך radeon64 , זיכרון 256 .בדקתי ב BIOS את החום של המעבד הוא משתנה בין 55 ל57 ,האם זה בסדר.האם כדאי לי להוסיף עוד מאוררים(כרגע אני משתמש ב VOLCANO2 ).נ.להאם יש קשר ביו חום המעבד לעובדה שבאשר אני משחק במשחק commando2 הוא נסגר וחוזר לDESKTOP .(בדקתי אין סיבות אחרות,דרייברים מעודכנים). :smoke:
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים זה נורמלי לחלוטין המעבד שלי קבוע על 60-62 מעלות ולי אמרו שזה נורמליאז 57-50 זה נורמלי לחלוטיןבקשר ל קומנדוס תבדוק אם שמת את הקראק
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים משחקים ותוכנות שיוצאים באמצע בד"כ מעידים על בעיית התחממות.יכול להיות, שבזמן שאתה משחק המעבד מגיע למעלות בין 65-75, שגורמות לו פשוט לצאת.
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים 57 מעלות על הוולקנו 2 ?!!! באיזה גריז תרמי אתה משתמש ? אתה תמיד יכול להשאיר את הדלת של המארז פתוחה.... זה יוריד הרבה מאוד...
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים מחבר מה זאת אומרת גריז תרמי ???ה VOLCANO2 יושב ישר על המעבד,ללא שום דבר ביניהם. חסר לי משהו :-/אם מישהוא יודע איך אני יכול לקרר יותר שיגיד לי בבקשה.
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים אמור להיות לך או פד תרמי שמודבק על גוף הקירור מלמטה, או שקית קטנה של חומר גריזי שיש למרוח (כמות קטנה) על ליבת המעבד.מוריד את הטמפרטורה בצורה משמעותית ביותר!
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים מחבר חיפשתי,בדקתי..........אין לי שום פד תרמי בחנויות מחשבים מוכרים את זה בנפרד,ככה קוראים לזה ,"פד תרמי".(סוג של דבק?) אם אני אגיד להם ,הם יבינו על מה אני מדבר ??? אם אתם אומרים שזה מוריד את הטמפ' בצורה משמעותית,אז זה שווה.
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים אם אין לך פד טרמי, אתה צריך גריס טרמי, או מוליך חום כל שהו.הכי טוב זה Artic Silver II, ומומלץ בחום שתזמין אותו מזיגזג, כי הם היבואני הרשמיים של זה.www.zigzag2000.co.il
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים מחבר תודה על העזרה בדקתי בקשר ל arctic silverII . שפורפרת של 3 גרם עולה ב זיגזג 46 ש"ח וב פלונטר רוצים 44 ,איך זה יכול להיות שפלונטר יותר זולים למרות שזיגזג היבואנים.
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים זה עניין של שאר הדולר, ודברים כאלה.אתה יכול להכנס לאתר של החברה ולראות שזיגזג הם היבואנים הרשמיים.גם מעבדים של אינטל אפשר להשיג ב30 אחוז פחות, אם אתה לא קונה אותם דרך יבוא של איסטרוניקס(וזה לא אמר שהם מזוייפים!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.