עבור לתוכן

איך הופכים FAT ל NTFS?

Featured Replies

פורסם

ב Win XP PRO ?

פורסם

רק באמצעות פירמוט.

אם צריך להפוך את כונן C אז תתקין את XP מחדש על עצמו ואז הוא שואל אם אתה רוצה להמיר את כונן C ל NTFS (לא נראה לי שאפשר בצורה אחרת להמיר אותו בלי לאבד את המידע).

פורסם

נסה להשיג תוכנה שנקראת PARTITION MAGIC. היא עושה כמעט כל מה שקשור בדיסקים בצורה מאוד ידידותית למשתמש. שווה שתהיה לך בבית.

פורסם

שתי האפשרויות אפשריות.

אך מתוך ניסיון אישי, תעשה את זה דרך ההתקנה/פירמוט של חלונות XP.

כשעשיתי זאת דרך ה-Partition Magic הכונן נדפק ובכל מקרה הייתי צריך לפרמט. ובפעם נןספת שעשיתי זאת, היו בעיות של קבצים מושחטים וכדומה.

עומר

פורסם
  • מחבר

אתם מתכוונים להריץ התקנה של ווינדוס עודפעם? ולהתקין "על" הווינדוס הקיים?

פורסם

כן, בשלב הראשון תשאל אם להמיר את כונן C ל NTFS.

פורסם

אפשר לעשות את זה גם בעזרת פקודה פשוטה שנקראת convert תציץ בעזרה של XP יש שם מידע איך לעשות את זה.

:bash:

פורסם

כשעשיתי זאת דרך ה-Partition Magic הכונן נדפק ובכל מקרה הייתי צריך לפרמט. ובפעם נןספת שעשיתי זאת, היו בעיות של קבצים מושחטים וכדומה.

עומר

פעמיים העברתי מ-FAT32 ל -NTFS, באמצעות התוכנה, בשני מחשבים שונים ולא קרה כלום דבר חריג.

עבר חלק. :)

פורסם

ScreameR תקשיב!

תפתח חלון CMD

תרשום:

convert c:/FS:NTFS

חוץ מבני אף אחד לא יודע כזה דבר בסיסי..!?

ככה שלחתם תבנאדם לפרמט?

מקווה שאתה קורא את זה בזמן :smoke:

פורסם

חוץ מבני אף אחד לא יודע כזה דבר בסיסי..!?

תודה על התיקון.. ;)

בכל אופן לצערי הרב יש תופעה שנקראת ספאם, ושאם אחד לא יקח את זה אישית אבל אני נתקל בזה לאחרונה הרבה בפורום.

ואני מתכוון לכך שאנשים מפרסמים הודעות רק כדי להגדיל את כמות ההודעות שלהם ולא כדי לעזור או כדי להוסיף לדיון..

זה מתחיל מהודעות שהם חוזרות על מה שנאמר בת'רד וממשיך בהודעות שהם לא עונות על השאלה או מטרת התר'ד

וזה מגיע גם לפירסום מוטעה של דברים שהמפרם שלהם לא טרח לציין אפילו שהוא לא בטוח בדבריו.

חבל כי לפעמים במקום לעזור זה רק מזיק.

ולכן כדאי שיתחילו לשיב לב לזה פה המנהלים ולעשות לזה סוף.

:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים