פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר איזה תיזמונים לשים לזיכרונות ? שלי עכשיו : TIMING0 : 060c1612TIMING1 : 09010607 TIMING2 : 21240507 אולי אם אני יצרוב ביוס של כרטיס אחר זה יעזור ? אולי רק של חברה אחרת אם יש כזה דבר ? אולי gainword לא טוביםן לאוברקלוק ?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים איזה תיזמונים לשים לזיכרונות ? שלי עכשיו : TIMING0 : 060c1612TIMING1 : 09010607 TIMING2 : 21240507 אולי אם אני יצרוב ביוס של כרטיס אחר זה יעזור ? אולי רק של חברה אחרת אם יש כזה דבר ? אולי gainword לא טוביםן לאוברקלוק ? לא אין צורך ליצרוב ביוס אחרבינתיים אם התוכנה הזאת אתה יכול לשחק עם התיזמונים בזמן אמת ולימצוא את התיזמונים האופטימליים ואחר כל פשוט תיזרוב את אום התיזמונים לכרטיבסהינה התוכנה להורדהhttp://www.mvktech.net/index.php?option=com_remository&Itemid=26&func=fileinfo&parent=folder&filecatid=1068אחרי שאתה מוריד את התוכנה תשים את כל הקבצים שלה בתיקייה של הRIVA אחר כך יש לתוכנה קובץ טקסט nTimings.v1.0.ini פתח אותו בנותפד ותיכתוב ביפנים את השורה הבאה:RivaPath=C:\Program Files\RivaTuner v2.0 RC 15.6\RivaTuner.exeאחר כך תפעיל את התוכנה ותילחץ על SHOW GPU....וזה יראה לך את התיזמונים העכשווים שלךתעתיק אותם לפה ואני ישנה לך אותם ויגיד לך איזה תיזמונים ליקבוע
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים לא טוב אחי כשאני מעלה לקלוק שלך הוא קורס לי ! אל תעלה ישר לקלוק הזהתעלה לאט כול פעם 10 MHZ ותבדוק יציבות
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים סליחה על ההתפרצות אבל מישהו מוכן להסביר את העניין עם התזימונים והאם זה פוגע בכרטיס או במהירותכי פשוט לא ידעתי על אפשרות זאת כשעשיתי אוברקלוק
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים סליחה על ההתפרצות אבל מישהו מוכן להסביר את העניין עם התזימונים והאם זה פוגע בכרטיס או במהירותכי פשוט לא ידעתי על אפשרות זאת כשעשיתי אוברקלוקזה לא פוגעומה שטוב בתוכנה הוא שאם קבעתה תיזמונים לא טובים אז אחרי ריסט הכל חוזר לסטוקהתוכנה עוזרת לך לימצוא את התיזמונים האופטימליים שאותם אחר כך ניתן ליצרוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.