עבור לתוכן

רכישת כרטיס מסך יד שנייה

Featured Replies

פורסם

כן, אני חושב ששם המשחק זה אחריות שנותרה לכרטיס.

דרך אגב, מה האחריות הזו כוללת? אם כרטיס "נשרף" בגלל שהמאוורר לא עבד (נניח בגלל אבק) - האם האחריות בתוקף?

הכרטיס בתקף אחריות אם אתה לא פותח צינורות או עושה OC.. כי אז אתה הרסת הכרטיס...ככה אמרו לי..

פורסם

קניתי היום כרטיס יד שניה ומייד הורדתי 3DMARK 2001 .

הבעיה היא שאני לא מצליח להרשם לשירות הזה שמשווה בין התוצאות של הכרטיסים.

האם התוצאה קשורה בכמות הזיכרון הכללית של המחשב ועוצמת המעבד?

ואיך אפשר לברר אם יש תקלות בכרטיס?

הנה התוצאה של הכרטיס שלי באינטרנט:

http://www.gotapex.com/reviews.php?rev=videocards/8420/p3.html

קיבלתי תוצאה מאוד מאוד דומה.

פורסם
  • מחבר

קניתי היום כרטיס יד שניה ומייד הורדתי 3DMARK 2001 .

סתם כדי להבין את תהליך קבלת ההחלטות - איזה כרטיס קנית? איך קיבלת את ההחלטה? לקחת את הכרטיס מהמוכר או ששלח לך? והמחיר?

פורסם

קניתי ASUS 8420 - שהוא בעצם GEFORCE 4200 .

128 מגה בייט, עם מאוורר ולצערי רק AGP 4 .

חיפשתי כרטיס כזה כבר המון זמן, וזה האדם הראשון שהיה רציני לגבי הכרטיס והסכים למכור אותו במחיר הגיוני (180).

דאגתי קצת שזו הונאה אז כדי להבטיח שזאת לא תהיה הונאה מוצלחת בחרתי מקום עם מצלמות אבטחה, קיבלתי את הטלפון שלו,

את השם שלו, וגם לקחתי את המספר שבלוחית הזיהוי של המכונית. מומלץ מאוד לצלם את האיש.

פורסם
  • מחבר

קניתי ASUS 8420 - שהוא בעצם GEFORCE 4200 .

128 מגה בייט, עם מאוורר ולצערי רק AGP 4 .

חיפשתי כרטיס כזה כבר המון זמן, וזה האדם הראשון שהיה רציני לגבי הכרטיס והסכים למכור אותו במחיר הגיוני (180).

דאגתי קצת שזו הונאה אז כדי להבטיח שזאת לא תהיה הונאה מוצלחת בחרתי מקום עם מצלמות אבטחה, קיבלתי את הטלפון שלו,

את השם שלו, וגם לקחתי את המספר שבלוחית הזיהוי של המכונית. מומלץ מאוד לצלם את האיש.

שמע, אתה חשדן יותר ממני!! מצלמות אבטחה? לאיזו מטרה? ממה חששת? שהבנאדם ימכור לך משהו גנוב?

וכמה עולה כרטיס כזה חדש?

פורסם

כתבתי לך הודעה ארוכה ומסוגננת עם הוכחות ולינקים אבל פנדה הפילה לי את הדפדפן והכל נמחק. אז אני אקצר ותצטרך להאמין לי כשאני אומר שבדקתי משהו.

קודם כל תמיד רצוי להפגש במקום ציבורי עם אבטחה ומצלמות, ליתר ביטחון, כי האיש הנחמד מהאינטרנט יכול להיות רוצח סדרתי.

תמיד חשוב לא להזדהות לגמרי, למרות אי הנוחות, ואם חייבים אז לשקר, בגלל שאתה בעל הכסף ואתה לא צריך להקריב מהפרטיות והביטחון שלך בשביל לקנות ממנו כרטיס מסך. שמרתי את מספרי לוחית הזיהוי בגלל שזה הפרט היחיד שידעתי בוודאות שהוא שלו, את השם והכתובת הוא יכל לזייף בקלות.

החלטתי לקנות 4200 משומש בגלל שלאור תסביכים שונים הייתי צריך לממן לעצמי את הכרטיס, ואני עדיין מעוניין לשדרג את המחשב בעזרת כמה כלי מודינג, לכן הייתי צריך לחסוך כמה שיותר. למרות שהקניה מלווה בסיכון, אם היא מצליחה היא משתלמת מאוד. כרטיס ב170 שקלים זה מקסימום MX 440 עם 64 מגה ביט (בדקתי בזאפ), וזה כרטיס חלש בהרבה מאוד מה4200 .

אני לא יודע כמה הכרטיס עולה באץ בגלל שלא מצאתי אותו דרך גוגל או זאפ, אבל אני יודע שבחו"ל הוא עולה בערך 70 דולרים:

http://shopping.com/xPP-Graphics_Cards-geforce-nvidia_geforce4_ti_4200

ובארץ המחירים לא יורדים אז אפילו כרטיסים ישנים עולים המון.

אם תצטרך עוד עזרה בבירור פרטים על המוכר אתה יכול להעזר בלינק הבא:

http://www.pcplus.co.il/article.php?id=91

יש שם כמה דברים שימושיים.

דבר איתי בפרטי אם אתה צריך עוד משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים