עבור לתוכן

רכישת כרטיס מסך יד שנייה

Featured Replies

פורסם

מה דעתכם? ממה להזהר?

פורסם

זאת שאלה כללית או שאתה מעוניין בכרטיס יד שנייה ספציפי?<

פורסם

כרטיס מסך זה אחד הדברים שיותר משתלם לקנות מיד שניה.

הכרטיס עצמו בעצם לא נשחק.

המאווררים לרוב מאוד פשוטים ואפשר להחליפם בקלות.

וכרטיס מסך זה דבר יקר, כך שמאוד משתלם לקנות אותו מיד שניה.

הבעיה בישראל שאף אחד לא רוצה לצאת פראייר, הם ימכרו לך TNT 2 ב150 שקלים (ברצינות, ראיתי את זה במו עייני)

לכן צריך למצוא אנשים שפויים.

אני מחפש כבר חצי שנה כרטיס טוב במחיר הוגן ורק עכשיו הגעתי לשלב הסופי של העברת הכרטיס והכסף. כל כך הרבה אנשים לא יחזירו לך אימיילים, וכל כך הרבה

ינסו למכור לך כרטיס זול במחיר של חדש שמציאת כרטיס טוב זאת משימה מסובכת.

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך זה אחד הדברים שיותר משתלם לקנות מיד שניה.

הכרטיס עצמו בעצם לא נשחק.

המאווררים לרוב מאוד פשוטים ואפשר להחליפם בקלות.

וכרטיס מסך זה דבר יקר, כך שמאוד משתלם לקנות אותו מיד שניה.

מקווה שעזרתי.

לא נשחק?

הכרטיס שלי למשל כנראה "התבשל" כי עבד זמן מסויים ללא מאוורר. אני חושב שהרבה מהצרות של המחשב שלי לאחרונה נובעות אולי מאי תקינות של הכרטיס. איך אני יכול לדעת שלא "דוחפים" לי כרטיס שעבר אירוע טראומטי כמו הכרטיס שלי?

פורסם

לא נשחק?

הכרטיס שלי למשל כנראה "התבשל" כי עבד זמן מסויים ללא מאוורר. אני חושב שהרבה מהצרות של המחשב שלי לאחרונה נובעות אולי מאי תקינות של הכרטיס. איך אני יכול לדעת שלא "דוחפים" לי כרטיס שעבר אירוע טראומטי כמו הכרטיס שלי?

בעיקרון, אתה מגיע אל הלקוח שמוכר לך את הכרטיס ואתה יכול לשאול אותו מה עבר על הכרטיס, או אם היו בעיות והאם ומשהו לא פועל כסידרה.

אתה בודק אותו על המחשב שלך ורואה אם יש בעיות וכו" ואז מריץ בדיקות, רואה שהכרטיס בסדר או פגום.

אין דרך לדעת מה עבר על הכרטיס או האם הוא לא עובד טוב אבל אני מאמין שאם לכרטיס יש בעיות הם יצוצו בזמן הבדיקות האלו ואז אתה מחליט מה לעשות.

פורסם

הדרך הכי טובה זה להריץ 3DMARK 2005 כמה פעמים ואז לראות איך הכרטיס מסתדר

פורסם

איך ה3DMARK יעזור?

אתה מתכוון להשתמש בתוכנה ואז להשוות לתצאות אחרות באינטרנט?

פורסם

לא , אתה בודק שאין הפרעות גראפיקה ושהתוצאה סבירה פלוס מינוס

פורסם

רכישת כרטיס מסך יד שנייה

תלוי איזה כרטיס ומה המחיר,אחר כך אפשר להתחיל עם החשדות.

פורסם
  • מחבר

הדרך הכי טובה זה להריץ 3DMARK 2005 כמה פעמים ואז לראות איך הכרטיס מסתדר

מה בדיוק התכנה הזו עושה?

פורסם

מה בדיוק התכנה הזו עושה?

גורמת לכרטיס להפעיל גראפיקה מתקדמת מאוד, שגורמת לכרטיס להתאמץ ולהתחמם לשיא.

פורסם
  • מחבר

גורמת לכרטיס להפעיל גראפיקה מתקדמת מאוד, שגורמת לכרטיס להתאמץ ולהתחמם לשיא.

אוקיי. ואז, כשהכרטיס מתחמם? מה בדיוק מצביע על אי תקינות?

פורסם

אוקיי. ואז, כשהכרטיס מתחמם? מה בדיוק מצביע על אי תקינות?

כרטיס שהוא מתחמם לשיא, הוא בעצם מתאמץ לגמרי. אם לא רואים על המסך סימנים (ארטקיפטים), והכרטיס מציג את המשחק כמו שצריך, אפילו בFPS נמוך, כנראה שהוא תקין. כרטיס לא תקין יכול גם לקרוס באמצע הבדיקה.

מה גם שיש תוצאות ידועות שמתאימות לכל כרטיס, ככה שאם אתה מקבל בערך את התוצאה הידועה של סוג הכרטיס, אז הכרטיס תקין (למשל 6600GT מקבל 3600 נקודות בערך ב3DMARK05, אם קיבלת בסביבות התוצאה הזו והכרטיס עבר את הבדיקה הכרטיס בסדר).

פורסם

הקטע הוא למצוא מישהו שמוכר במחיר סביר\זול ועדיין על הכרטיס יש אחריות..., אני מצאתי 2 כאלו.. :), והאמתי שהלך לי דיי בקלות, בשניהם(בהתחלה קניתי 9600פרו משומש ואז 9800פרו משומש) כל אחד מהם לקח לי למצוא פחות משבוע וסגרנו על זמן להיפגש תוך פחות מכמה ימים..., והכרטיסים אצלי והם עובדים חבל"ז...

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא למצוא מישהו שמוכר במחיר סביר\זול ועדיין על הכרטיס יש אחריות...,

כן, אני חושב ששם המשחק זה אחריות שנותרה לכרטיס.

דרך אגב, מה האחריות הזו כוללת? אם כרטיס "נשרף" בגלל שהמאוורר לא עבד (נניח בגלל אבק) - האם האחריות בתוקף?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים