פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים my first prob is that i cant install KDE3, when i try to install the rpms and i write:rpm -Uvh *.rpmhe is writing:errorwhat is the prob?and my second question is:how do i install the new licq?where do i neet to unpack the files from the rpm?
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים מחבר טוב-הבנתי איך רושמים בעברית.אז זה הERROR שהוא כותב לי:error:failed dependencies:pkgconfig is needed by gphoto2-devel-2.0-2xconfigurator < 4.9.42-1 conflicts with hwdata-0.9-1librpm-4.0.4.so is needed by kdeadmin-3.0.0-2ועוד איזה 9 שורות כאלה.מה הבעייה ואיך אני פותר אותה?
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים זה לא ווינדוס, מאוד חשובות תשע השורות הללו.בשביל להתקין את הRPM הוא צריך תוכנות כאלו ואחרות, לפי מה שהוא כותב, זה QT וזה דברים דומים, לפי מה שהעתקת זה צריך גם:pkgconfigיש סיבוך עם הXCONFIGURATOR -> לעדכן.ibrpm נזקק גם.
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים מחבר יש איזשהוא סיכוי שאני יוכל לעשות עדכון מהאינטרנט כדי לעדכן את התוכנות האלו?
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים מחבר רשמתי את זה אבל הוא אומר לי:file x conflicts with file yבערך 30 שורות כאלה...מה אני עושה הלאה?אפשר להתקין כול RPM ידנית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.